Sıfırdan başlamak...

Onlara gidip ne yaptığımı düşünüyorsunuz bu teyze bayramda kaynanamları kahve yapmamışım diye gelip bize kafa tuttu ayrılın dedi ayrılık sebebi bunu gösterdi ne yapmalıyım gidip elini mi öpmeliyim resmi nikahım çoktan olmuştu bile ne hakla bunu demeye kimin hakkı olabilir.
Bak bu bana inandırıcı gelmedi
Tuhaflık var
Uydurduğunu düşündüm şimdi tüm konularını

Çok şükür içim kötü değil böyle olsa bir zararım dokunur bende onları kırardım dediğim gibi yaptığım tekşey susup uzak durmak kötü biri bunu yapmaz.
Ya sen bu insalara daha nasıl kötülük yapacaksın seni görüp beğendikleri güne dönebilseler eminim kaçıp giderlerdi o evden

Tereliye, burada sana verilen binlerce faydalı öneriye bu kadar kulak tıkayıp da elalemin moral bozmak için kurduğunu düşündüğün 1 cümleye kafanı bu kadar takman normal mi sence? Sadece soruyorum..
Evet normal çünkü o kadın beni tanıyor ve tanıdığım insanlar içinde beni küçük düşürmeye çalıştı yararlı yorumlara sözüm yok zaten.

Banlanmışsın ama ben yazayım okursun nasılsa.

Bak canım benim, eğer fake ya da troll bir üye değilsen senin psikolojik destek alman lazım. Bunu seni aşağılamak için söylediğimi düşüneceksin belki ama inan alakası yok. Nasıl fiziksel bir hastalık belirtisi yazanların doktor görmesini tavsiye ediyorsak senin için de öyle. Bazı insanlar bedenen hasta olurlar, senin de ruhun hasta; düşüncelerin sağlıksız. Tedavisine bakmazsan fiziksel belirtiler de göstermeye başlayabilirsin. Evde dura dura, hiçbir iş yapmaya yapmaya insanlara sarmaya başlamışsın çünkü. Bunun sonu hayra alamet değil, eminim durumunun sağlıksızlığının bir derece farkındasındır. Burada konu açıp durman bile aslında bir yardım çağrısı, insanlar tarafından ciddiye alınmak istiyorsun. Bu farkındalığını kaybetmeden bir an evvel iyi bir ruh sağlığı uzmanına başvur. İyi olmanı dilerim.

Back
X