Sıfırdan başlamak...

caps-nedir-20150612082350428.webp

Başına gelmedem bilemezsiniz diyorsun sana yazdım beni de eşimin ailesi istemedi ayrılalım diye ne konuşmalar neler yapıldı ama geçti gitti o zamanlar :KK66: şimdi görsen ana kız sanarsın bizi ama hala diyorum Allah senin gibi kinli insanlardan korusun bizi sen hassas falan degilsin bildiğin icin kötü kusura bakma iste kabul et ister etme bu kadar insan yanıliyor olamaz :işsiz:
Çok şükür içim kötü değil böyle olsa bir zararım dokunur bende onları kırardım dediğim gibi yaptığım tekşey susup uzak durmak kötü biri bunu yapmaz.

Sana ciddi ciddi tavsiye vereceğim birkaç seçenek sunuyorum:
1-işe gir kendini bir işe yarıyor gibi hissedersen belki bu sanrılarından kurtulursun
2-sosyalleş. Ne bileyim bi tahta boyama kursuna git bi konsere git bi derneğe üye ol
3-kendini geliştir. Mesela açık öğretimden bir fakülte okumayı deneyebilirsin veya yabancı dil kurslarına gidebilirsin
4-yeni insanlarla tanış. Kocan ve kocanın ailesinden ve kaynananın dıdısının dıdısından oluşan bu küçük dünyadan çık ve insan tanı, normal insan kavramına daha yakın ol
5-kitap oku bol bol. Hem farklı dünyaların kapılarını aralamış olursun hem vakit geçer
6-bunların hiçbiri olmuyor mu? Netflix al eve dizi müptelası ol
7-kurban olam sapık gibi böyle saçma sapan şeylere kafa yorma
Eyyorlamam bu kadar.

Mümkünse evden hiç çıkma
Bayram bayram milletin bayramını zehir etme
Onlara gidip ne yaptığımı düşünüyorsunuz bu teyze bayramda kaynanamları kahve yapmamışım diye gelip bize kafa tuttu ayrılın dedi ayrılık sebebi bunu gösterdi ne yapmalıyım gidip elini mi öpmeliyim resmi nikahım çoktan olmuştu bile ne hakla bunu demeye kimin hakkı olabilir.

Ben diğer üyeler gibi sizi tanımıyorum.
Üyelerin yorumlarının etkisinde kaldım-kalmadım bilemiyorum ama şu konuya direkt yorum yapıcam.

Eşinizi seviyorsanız ve onunla geçinmeye gönlünüz varsa geçmişe sünger çekin ve yeni bir ilişkiye başlar, yeni bir insanla tanışır gibi bu aileye girin.
Davet ederek başlayın mesela.
Güleryüzü saygıyı elden bırakmayın.
Gidin,gelin görüşün.
Samimi ama mesafeli olun.
Gülün.
Sohbet edin.
Gönül alın.
Evinize döndüğünüzde,üçüncü kişileri dışarda bırakın ve hayatınıza bakın.
Zor olmasa gerek.
Kabul edin varlıklarını,yaşam biçimlerini.

Değmez 3 günlük dünya, boş şeyler bunlar.

Yorumlara istinaden söylüyorum.
Kendinize de meşgale bulun.
Kitap okuyun,el işi ev işi yapın.
Hayata geliş amacımız kaynana görümce ilişkisi üzerine değildir elbette,öyle değil mi?

Bu kadar bıkkınlık vermişsiniz buraya bile.
Belliki kafanız bunlarla dolu.
Ama çok saçma :)
Vallahi hayat güzel.

Ben kafamı dinlerken lüzumsuzun biri eşimin ailesiyle görüşmüyorum diye gelip laf atıyor buna ne yapmalı?Benim canımı sıkan bu işte
Tereliye, burada sana verilen binlerce faydalı öneriye bu kadar kulak tıkayıp da elalemin moral bozmak için kurduğunu düşündüğün 1 cümleye kafanı bu kadar takman normal mi sence? Sadece soruyorum..

Back
X