- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmezden gelerek yapabilirsinNasıl onları etkisiz hale getiririm bunu bilmem lazım
Çok şükür içim kötü değil böyle olsa bir zararım dokunur bende onları kırardım dediğim gibi yaptığım tekşey susup uzak durmak kötü biri bunu yapmaz.Başına gelmedem bilemezsiniz diyorsun sana yazdım beni de eşimin ailesi istemedi ayrılalım diye ne konuşmalar neler yapıldı ama geçti gitti o zamanlarşimdi görsen ana kız sanarsın bizi ama hala diyorum Allah senin gibi kinli insanlardan korusun bizi sen hassas falan degilsin bildiğin icin kötü kusura bakma iste kabul et ister etme bu kadar insan yanıliyor olamaz
![]()
Bu teyzeye bayramın birinci günü ziyarete giderler bundan nasıl kaçabilirim yada dibimdeki komşudan nasıl uzak durabilirim?Görmezden gelerek yapabilirsin
Çocukluğuna inelim mi, ister misin?Nasıl onları etkisiz hale getiririm bunu bilmem lazım
Hayatta hiç “kayınvalidenin kankitosu” kadar büyük bir dert sahibi oldun mu hı? Oldun mu söyle!
Mümkünse evden hiç çıkmaBu teyzeye bayramın birinci günü ziyarete giderler bundan nasıl kaçabilirim yada dibimdeki komşudan nasıl uzak durabilirim?
Eşine gitmek istemediğini söyleyebilirsinBu teyzeye bayramın birinci günü ziyarete giderler bundan nasıl kaçabilirim yada dibimdeki komşudan nasıl uzak durabilirim?
Hayatta hiç “kayınvalidenin kankitosu” kadar büyük bir dert sahibi oldun mu hı? Oldun mu söyle!
Caps atmak kolay tabi.
Onlara gidip ne yaptığımı düşünüyorsunuz bu teyze bayramda kaynanamları kahve yapmamışım diye gelip bize kafa tuttu ayrılın dedi ayrılık sebebi bunu gösterdi ne yapmalıyım gidip elini mi öpmeliyim resmi nikahım çoktan olmuştu bile ne hakla bunu demeye kimin hakkı olabilir.Mümkünse evden hiç çıkma
Bayram bayram milletin bayramını zehir etme
Daha ilk konuyu değerlendirmedim, ban sağanağına kurban gitmeyin isterseniz, benden demesi
Ya komşu?Eşine gitmek istemediğini söyleyebilirsin
Ahshsjdjdbs
Tereliye, burada sana verilen binlerce faydalı öneriye bu kadar kulak tıkayıp da elalemin moral bozmak için kurduğunu düşündüğün 1 cümleye kafanı bu kadar takman normal mi sence? Sadece soruyorum..Ben kafamı dinlerken lüzumsuzun biri eşimin ailesiyle görüşmüyorum diye gelip laf atıyor buna ne yapmalı?Benim canımı sıkan bu işte