Sıfırdan başlamak...

Bak canım tüm samimiyetimle yazıyorum. Daha da bisi demeyeceğim gerçekten.

Eğer mutlu olmak istiyorsan önce geçmişe sünger çek. Bazı şeyleri unutmaya çalış. Bunu yapmazsan geçmiş sürekli aklını karıştırır ve mutlu olamazsın.
Böyle davranmaya devam edersen ilerde esin de sana cephe alır.

Sen geçmişi unut çağır eşinin ailesini iftara. Elinden geldiğince, gücünün de yettiğince bir sofra hazırla. Güler yüzlü ol. Davet edildiğinde de git.

2 günlük dünya kalp kırmaya değmez inan.
Morsevenin konularında yenisin galiba. İlk zamanlar hep bunları söyledik ama gördüğün gibi değişen birşey yok.
Ay var var, unuttum.
Göz ardı ediliyorsun :)

Neden banlandı tereliye :KK64::KK64:
konu ismine uygun olsun diye mune abla sıfırdan başlamasina yardimci olmuş sanırım :KK53::KK53: konu sahibi valla artık bırak onu bunu bi kendine gel kimseye görme duyma Sufizm kitapları oku belki faydalanırsin.

Banlanmışsın ama ben yazayım okursun nasılsa.

Bak canım benim, eğer fake ya da troll bir üye değilsen senin psikolojik destek alman lazım. Bunu seni aşağılamak için söylediğimi düşüneceksin belki ama inan alakası yok. Nasıl fiziksel bir hastalık belirtisi yazanların doktor görmesini tavsiye ediyorsak senin için de öyle. Bazı insanlar bedenen hasta olurlar, senin de ruhun hasta; düşüncelerin sağlıksız. Tedavisine bakmazsan fiziksel belirtiler de göstermeye başlayabilirsin. Evde dura dura, hiçbir iş yapmaya yapmaya insanlara sarmaya başlamışsın çünkü. Bunun sonu hayra alamet değil, eminim durumunun sağlıksızlığının bir derece farkındasındır. Burada konu açıp durman bile aslında bir yardım çağrısı, insanlar tarafından ciddiye alınmak istiyorsun. Bu farkındalığını kaybetmeden bir an evvel iyi bir ruh sağlığı uzmanına başvur. İyi olmanı dilerim.
Ya sen ne minnoşsun :KK68:

Psikolog olmak için doğmuşsun resmen. Morsevere bile paragraf dolusu yazdın ya :KK200:

Evet bunu istiyorum ve tabiki sizlerde bunun kimlerle olması istediğimi biliyorsunuz...
Sosyal deney,tez konusu vs. yazanlar oluyor konularıma tabiki böyle birşey yok ben sanırım birazcık hassas biriyim hani şuradan anlayın diye yazıyorum Esra Erolun stüdyo şefi aldatılmış hani günlerdir üzülüyorum kıza her videoyu izleyişimde içim yanıyor gözümden yaş dökülüyor...
Bir süreliğine görümceyi saf dışı bırakıyorum yeni olayı biliyorsunuz zamanla düzeliriz inşallah o her ne kadar istesemde canciğer olmayı bunun olamayacağını hepimiz biliyoruz...
Gel gelelim eşimin ailesine cidden davet edeceğim iftara çok güzel bir sofra hazırlayacağım güler yüzle abartmadan çok güzel davranacağım ama asla yapmacık değil olamamda zaten...
Ama şu kaynanamın kankisi olan alt komşumla kaynanamın teyzesi cidden çekilecek dert değil onlarla iyi olmak istemiyorum bunu nasıl başaracağım?
Ayda bir gider görürüm eşimin ailesini eşim zaten her hafta gider ciddi anlamda kırgınım ve bunu bir türlü anlatamadım ne yazık ki...Ben o kadar anlattığım şeye karşılık sustum ve uzak durdum daha fazla üzülmemek için inanın tek yaptığım bu...Suküt altın dedim sustum ama dedikodum yapıldı...Yoksa kimsenin kapısına dayanıp ona birşeyler dediğim kalbini kırdığım telefonla arayıp kavga ettiğim yok...
Tecrübeli evli kişilerden ciddi öneriler bekliyorum diğerleri lütfen zahmet etmesin çünkü insan başına gelmeden cidden bilemiyor...
Eşin seni cidden köşeye sıkıştırmışa benziyor:KK51:
Çok güzel davranacaksın ve yapmacık olmayacak,nasıl olacak bu?
İçinden gelmeyen herşey yapmacıktır ya da idareliktir.Bunu bile başarabilsen büyük birşey senin için.
Eşinin bunu eninde sonunda senden bekleyeceğini keşke ön görebilseydin.Hiç kimse bir eş için alesini yok saymaz.
Ama.bu iftar işiyle, eften püften sorunlar bulup eşinin gözüne sokmak için uğraşacaksan boşa emek harcarsın.Tek gayretin eşinin ailesinin "ne kadar kötü,gaddar,sahtekâr "olduğunu ispatlamak olunca,yaptığın herşey,"kırmızı gömlek gibi yenden yakadan sırıtır"

Ya sen ne minnoşsun :KK68:

Psikolog olmak için doğmuşsun resmen. Morsevere bile paragraf dolusu yazdın ya :KK200:

Ehehe teşekkür ederim, o sizin güzel bakışınızdan olsa gerek. :KK200: Eskinin morsever, yeninin tereliyesinin konularını biliyorum. Dediğim gibi insanları trollemeye gelmiş bir üye değilse, bu sürekli değişik değişik konular açma isteği aslında reel hayatında sınırlı iletişim kurmaktan kaynaklı bana kalırsa. O kadar az insanla görüşüyor ve o kadar az insan tarafından ciddiye alınıyor ki burada insanların dalga geçen yorumlarına rağmen konu açmaya devam ediyor çünkü bu ona önemsendiğini hissettiriyor. Tabi bu benim buradan anlayabildiğim kadarıyla sınırlı olan fikrim, yanılıyor da olabilirim.

Ehehe teşekkür ederim, o sizin güzel bakışınızdan olsa gerek. :KK200: Eskinin morsever, yeninin tereliyesinin konularını biliyorum. Dediğim gibi insanları trollemeye gelmiş bir üye değilse, bu sürekli değişik değişik konular açma isteği aslında reel hayatında sınırlı iletişim kurmaktan kaynaklı bana kalırsa. O kadar az insanla görüşüyor ve o kadar az insan tarafından ciddiye alınıyor ki burada insanların dalga geçen yorumlarına rağmen konu açmaya devam ediyor çünkü bu ona önemsendiğini hissettiriyor. Tabi bu benim buradan anlayabildiğim kadarıyla sınırlı olan fikrim, yanılıyor da olabilirim.
Troll olduğunu ben de düşünmüyorum.öyle olsa daha sansasyonel konular açardı. Ciddi şekilde sorunları var, belli.
Ama senin yine de onun için uğraşman, dinlemeyeceğini bile bile :KK43:
Mesleğine aşık, umut vaad eden bi gençsin.yolun açık olsun :KK200:

Troll olduğunu ben de düşünmüyorum.öyle olsa daha sansasyonel konular açardı. Ciddi şekilde sorunları var, belli.
Ama senin yine de onun için uğraşman, dinlemeyeceğini bile bile :KK43:
Mesleğine aşık, umut vaad eden bi gençsin.yolun açık olsun :KK200:

Burada aldığım en güzel mesajlardan biri, çok mutlu ettiniz beni çok teşekkür ederim. Sevgiler. :KK200:

Terellelli ugruna kac kk uyesi can vermis yetisemedim :( yavrum guzummm tatlim giymatlim bak her konunda kv kp gorumce konusu komsusu susu busu sen dindar birisin al eline bi cüz neyim oku ruhun dinlensin gari yaw.. onu dediydi bunu dediydi kin nefret intikam turk dizileri gibisin yeminle gi anommm.. buyuk konusmayayim oglum var ama sen gibi gelinim olsa agzimla kuş tutsam yaranamayacagim anlasilan. Allahimmm sen yazmaaa yazdiysanda boz.. Cok aminnnn

Amanın düzgün yorum yapayım dedim elimde patladı gibi hissediyorum.
Bir ben mi ciddiye aldım tereliye yi.
Bir ben mi tanımıyorum:KK12:
Bir bakayım bari eski konulara, bdv de devrim yapmış resmen.
Ben onu tanıyorum,yine de ciddiye alıyorum,çünki reddetse de yardıma ihtiyacı var aslında.Fakat kesinlikle kendi fikrinden farklı fikirlere kulak vermiyor,kullandığı cümle de şu"gelip,engellerini alıp gidiyorlar"
İşte gerçek hayatta da böyle uzlaşmasız,çözümsüz davrandığı için aslında çok yalnız.İddia ettiği gibi çevresinde ki herkes ona hak verse burada işi ne.Dışarıdan engelli engelsiz herkesin mesajını okuyor şimdi,keşke bir şeyler dank etse...

Burdan teşhis koymak gibi bir durum olamaz tabii ama ben size üzülüyorum, eşinizin ailesini obsesyon haline getirmişiniz. Hayatınızın merkezinde sevmediğiniz, anlaşamadığınız insanları koyduğunuz için sorun batağının içinden çıkamıyorsunuz. Hemen hemen iki günde bir burada konu açacak haldeyseniz beynizin içi nasıl, sizinke muhabbet etmeye çalışan birine karşı nasılsınız düşünmek bile istemiyorum. Size sağlam bir terapi ve şart. İyi olacaksınız ama bunu eşinizin ailesini yemeğe davet ederek yapamazsınız. Psikiyatriste gidin.

Evet bunu istiyorum ve tabiki sizlerde bunun kimlerle olması istediğimi biliyorsunuz...
Sosyal deney,tez konusu vs. yazanlar oluyor konularıma tabiki böyle birşey yok ben sanırım birazcık hassas biriyim hani şuradan anlayın diye yazıyorum Esra Erolun stüdyo şefi aldatılmış hani günlerdir üzülüyorum kıza her videoyu izleyişimde içim yanıyor gözümden yaş dökülüyor...
Bir süreliğine görümceyi saf dışı bırakıyorum yeni olayı biliyorsunuz zamanla düzeliriz inşallah o her ne kadar istesemde canciğer olmayı bunun olamayacağını hepimiz biliyoruz...
Gel gelelim eşimin ailesine cidden davet edeceğim iftara çok güzel bir sofra hazırlayacağım güler yüzle abartmadan çok güzel davranacağım ama asla yapmacık değil olamamda zaten...
Ama şu kaynanamın kankisi olan alt komşumla kaynanamın teyzesi cidden çekilecek dert değil onlarla iyi olmak istemiyorum bunu nasıl başaracağım?
Ayda bir gider görürüm eşimin ailesini eşim zaten her hafta gider ciddi anlamda kırgınım ve bunu bir türlü anlatamadım ne yazık ki...Ben o kadar anlattığım şeye karşılık sustum ve uzak durdum daha fazla üzülmemek için inanın tek yaptığım bu...Suküt altın dedim sustum ama dedikodum yapıldı...Yoksa kimsenin kapısına dayanıp ona birşeyler dediğim kalbini kırdığım telefonla arayıp kavga ettiğim yok...
Tecrübeli evli kişilerden ciddi öneriler bekliyorum diğerleri lütfen zahmet etmesin çünkü insan başına gelmeden cidden bilemiyor...
Ablam sen ne diyon pardon ? Konularının birinde pek de bir şey yazmadığın halde linç edilmişin merak ettim baktım. Ne diyorsun sen anlat bana sakince

Ablam sen ne diyon pardon ? Konularının birinde pek de bir şey yazmadığın halde linç edilmişin merak ettim baktım. Ne diyorsun sen anlat bana sakince
Valla konu açık aslında şuan eşimin ailesiyle problem yok gibi konularda tepki görme sebebim sürekli eşimin ailesini taciz ediyorum sanıyorlar oysa ki kendi içimde yaşadıklarımı yazdım çoğunlukla

Back
X