Bende temmuz 2015 de oğlumla yeni düzen kuracağım:). Benim maaşımda yok. Çalışmıyorum. Sadece eşyalarımı satarak (gelinlik, ayakkabı, çanta, kıyafet vs.) biraz gelir elde ettim. Boşanma mevzu olunca hiç ailemin yanına yerleşmeyi düşünmedim. Biliyorum girersem çıkamam daha (hiç iyi hatıralarım yok o evde, mutsuz çocukluk geçirdim). Temmuz da kpss ye giricem o güne kadar oturmak istiyorum (tabi boşanma gerçekleşince evden çıkmak zorunda kalıcam, ev oğlumun babasının üzerine). Şuan bulunduğum evdeki eşyalarımın hiç birini alamayacağım, mahkemeden şerh var. Oğlum şuan 2 yaşında bile deil, beşiği dahi olmadı (parasızlıktan deil haa ilgisizliklikten:)).
Gelelim ev konusuna şuan elimde çok az param var. Ama doğru araştırma yapılırsa onunla 1 yıl çalışmadan geçinebilirim (mahkemenin hükmettiği nafakayı almıyorum, hapse girerim yinede ödemem diyor karşı taraf).
Ben ankara da yaşamaya karar verdim. En az 600-700 kira. 10bin liralık max eşya almayı planlıyorum. Beyaz eşyamın sıfır olmasını bende özellikle istiyorum. Arçelik alırım demişsiniz. Benden sana küçük bir tavsiye BEKO arçeliğin yurtdışına çıkarken kullandığı isim :). Arçelik yerine bekoya bakarsan yarı yarıya kar edersin. Oğluma oda yapmak istiyorum, sonra kendime sadece yatak (işe girene kadar). Oturma odası içinde bir kanepe, 37 ekranda olsa tv istiyorum. Küçük ev aletlerimi çaktırmadan çıkardım, onlarım var:). Eşyalar için para ayırdım. Ev kirası, doğalgaz, elektrik,su, telefon, market aylık 1250 lirayla geçinirim diyorum. Sende geçinirsin merak etme

Bu arada ben hep paranın bol olduğu yerde yaşadım. Hiç yokluk görmemiştim (hamile kalana kadar:)). Ben bile yaparım diyorsam herkes yapar

,