- 6 Temmuz 2014
- 422
- 326
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bendee..ofluyum..sizi okudukça kendime güvenim geliyor ama .. yinede zor benim için.size helal olsun kendi ayaklarınız üzerinde durabileceksiniz ne güzel .allah yolunuzu açık etsin sender inşallah herşey gönlünce olur bende trabzon of luyum .
bence sizin gibi düşünceli biri çok zorluk çekmez. kızınızı düşünüp bireysel emeklilik yaptırmanız çok çok iyi olmuş. ne kadar şanslı bi kızınız varCanım yazdıkların bana çok iyi geldi bu konuda imkanlardan ziyade pozitif düşünüp dirençli kararlı olmak daha çok önemli kızım şükürler olsun Rabbime çok zeki taktirname koleksiyonu yapıyor :) geleceğe dair pek korkum yok ondan yana BİREYSEL EMEKLİLİK yaptırdım üniversiteye başlayana kadar ortalama 5-6 yıl ufak ufak birikecek o para alabileceği burslardan ziyade o birikimde baya işini görür kızımın, yazdıkların mantıklı olaya aynı doğrultudan bakıyoruz ilgin için teşekkür ederim.
kendine bu kadar güvenmen çok güzel ayaklarının üzerinde dur kendine yatırım yap .öğrenci evi nasıl yani , birkaç ortak arkadaşlamı ev tutuluyor?annemle sürekli tartışıyorum sürekli bana kapının yerini tarif ediyor :) şuan küsüz konuşmuyoruz. benim planım şu şekilde iş başvruları yaptım büyük ihtimalle markette işe başlayacağım asgari ücret alacağım. işe başladıktan sonra ilk maaşımı alasıya kadar ailemin evinde kalacağım. daha sonra öğrenci evine yerleşmeyi planlıyorum. geçim konusunu bende çok düşünüyorum. seneye evlilik gibi bi düşüncemiz var sevgilimle. para biriktirmemde şart. ailemle hiç bi şekilde görüşmeyi düşünmüyorum(büyük konuşmayayım) o yüzden maddi yardımlarını almayacağım.sevgilimede maddi açıdan yüklenmek istemiyorum. Allahtan sigara kullanmıyorum yoksa çok zorlanırdım. bilmiyorum inş kararımı uygulayabilirim ve pişman olmam
bence sizde ailenizin yanında en azından 2 ay daha kalıp para birikimi yapın. yeni eve çıktığınızdada fazla harcama yapmazsanız güzelce geçinip gidersiniz. kızınız da reşit olunca size katkıda bulunur :) bu arada kızınızın babasından nafaka alıyor musunuz?
annemle sürekli tartışıyorum sürekli bana kapının yerini tarif ediyor :) şuan küsüz konuşmuyoruz. benim planım şu şekilde iş başvruları yaptım büyük ihtimalle markette işe başlayacağım asgari ücret alacağım. işe başladıktan sonra ilk maaşımı alasıya kadar ailemin evinde kalacağım. daha sonra öğrenci evine yerleşmeyi planlıyorum. geçim konusunu bende çok düşünüyorum. seneye evlilik gibi bi düşüncemiz var sevgilimle. para biriktirmemde şart. ailemle hiç bi şekilde görüşmeyi düşünmüyorum(büyük konuşmayayım) o yüzden maddi yardımlarını almayacağım.sevgilimede maddi açıdan yüklenmek istemiyorum. Allahtan sigara kullanmıyorum yoksa çok zorlanırdım. bilmiyorum inş kararımı uygulayabilirim ve pişman olmam
bence sizde ailenizin yanında en azından 2 ay daha kalıp para birikimi yapın. yeni eve çıktığınızdada fazla harcama yapmazsanız güzelce geçinip gidersiniz. kızınız da reşit olunca size katkıda bulunur :) bu arada kızınızın babasından nafaka alıyor musunuz?
canım ailenle anlaşabiliyorsan sorun yoksa aranızda hiç ayrı ev açma derim ben. birlikten kuvvet doğar. yalnız kalman ne kadar gelişmişiz desekte bazı zamanlarda seni incitecek. çünkü ağzı olan konuşuyor. maddi olarak da kızının geleceğini düşün üniver. var bunun babası 150 tl veriyor. kira vermek yerine biriktirebilirsin. bunlar benim fikrim hakkınızda hayırlısı olsun
Konunuzu görünce cok duygulandım gercekten.. annem aklıma geldi annemle çok ev baktık zamanında çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun(
Ah ben bunu yeni gördümsender adlı arkadaş neyaptın merak ettim .kendi evine geçtin mi düzenini kurabildin mi?
Amin denizkizi7 Allah cümlemizin yardımcısı olsun ...
Amin.Rabbim her daim gönlünüze göre versin inşallah :)
Merhaba hanımlar,
Ayrı eve çıkma planımı 1-2 yıl kadar erteledim neden derseniz, benim kızın kanı pek deli akıyor buaralarbabam hep derdi" kızım ben evladın için ayrı eve çıkmanı istemiyorum "diye şimdi daha iyi anlıyorum endişelerini birazdaha gözetim altında yaşaması gerekiyor eğer ayrı eve çıkarsam ben gündüz işteyken
Rabbim kötünün gözünü kör etsin ne biliyim aklıma türlü şeyler geliyor.
B planımı hayata geçirdim bende bu süre zarfında kızım için kendi adıma bireysel emeklilik hesabıma düzenli para yatırmaya devam etmemin yanısıra birikim yapmaya devam etmekteyim.Kızımda D vitamini eksikliği hat safada bir yazlık kiralayıp en az 1 ay kadar deniz güneş eşliğinde anneannesi ve teyzeleri ile güzel bir tatil yapmasını sağlayacağım inşallah.
Birsonraki yıl yaz tatilini daha kısa tutup 2 aylığına bir işe girmesini istiyorum Saikano söylediklerin mantıklı.
Bende küçük yaşlarda çalışmaya başladım ve bunun faydasını gördüm fazlasıyla, kaaatkar olmamı hesabımı bilmeyi buna borçluyum.
Hayat ne getirir bilinmez ama ben, kızım ve bana ait bir düzen hayalimden vazgeçmiş değilim Hz. Yusuf u kuyudan çıkarıp yücelten mevlam biz kulları içinde dilerse ne imkanlar yaratır.![]()
Hayırlısı olsun abla, dediğin gibi sorumluluk sahibi ediyor insanı daha bi çalışmak. Para kazanmayı öğrenir biraz daha inşallah hayırlısı olur hakkınızda.. onore oldum bu arada yorumunuzdan lakin inşallah ileride keşke taşınsaydım demezsiniz .. meshul hissederim kendimi , ama ben olsam böyle yapardım kendimi yerinize koyarak cevap verdim
İnşallah sizin de hayalleriniz gerçekleşir sandığınızdan daha kısa sürede hayırlısıyla..