Sıfırdan kumbara ve altın biriktirmek

Valla canım takamayacağın bileziği aldırma ya banka hesabı ac vadeli altın hesabina koy paranı hem altın arttıkça artar hem faizini alirsin yada gram altın alıp kumbaraya atacaksın ben öyle yapicam kumbaraya aticam aldığım gramları büyük ihtimal. Eşinide tembihle annesine söylemesin aman öyle olduktan sonra biriktirmek de gelmez içinden senin gözünün önünde dursun ki birikimin istaha gel

Guzel adimlar bunlar, hayirli ve bereketli olsun.
Tesekkur ederim canim :) roll on var bi marka hep kullandığım o ara farklı bi roll on daha aldım bi tane de hediye geldi benim hep kullandığım roll on 7 8 tl gibi bişeydi ama onun dışında kullanamıyorum actigim gibi duruyor diğerleri evde 2 3 tane olsa da o kullandığım bitince hemen ondan alıyorum falan neyse o roll onum bitti 3 4 hafta oldu almadim yerine bu sevmedigim roll onlar bitmeden almicam da 7 8 tl yi ona verene kadar kumbarama atarım ben bu şekilde baya baya ürün almamaya başladım ya ne kıyafet alıyorum ne kozmetik her dışarı çıktığımda kıyafet alırdım muhakkak olmadığından değil dolap taşıyor ama ben hala alıyorum neyse ona da bi son verdim nerdeyse 1 aydır hiç kıyafet almıyorum yaaa :) ben baya baya tutumlu olmaya başladım .

Zaten biriktirdigin paralarin altina donustugunu gordukce inan sevkin artacak. Burdaki topikler de bu konuda cok iyi, harikasin tam gaz devam

Zaten biriktirdigin paralarin altina donustugunu gordukce inan sevkin artacak. Burdaki topikler de bu konuda cok iyi, harikasin tam gaz devam
Inşallah:)) aylığım 1500 tl 800 tl aileme ve bi ödememe gidiyor. Geriye 700 tl kalıyor. 400 tl yemek param var onun 100 tl.si yol param 100 tl de iş yerinde yemelik yiyecekler alıp iş yerindeki dolabı dolduruyorum dışarıdan yemiyorum birikim yapmak için . Bu ay 400 tl gun param geliyor. Bu ayki hedefim 5 gram altın elimde geçen bozukları 5 10 tl leride kumbarama aticam . Zaten ürün de satmaya başladım ya ondan da geliyor arada bir oh mis :)

Agzinda tutamaz soyler.
Kardesiyle konusmuyoruz.
Bebegimizin fotografinu atmis.
Benden izinsiz

En guzelini yapiyosun cnm

Ben kendi parami evde biriktirmem canm esim goz koyuyor

Kendm icin faizi hos karsilamadgim icin vadesiz altin hesabi acabilirim

0.5 ltrelikte canim ilk
Tamam kuzu hayirlisi bakalim :) peki ne yapalim o yarim litrelik sise dolunca mi acacaksin yoksa ayin belli tarihinde mi sayacaksin sen birikimini ? Diger konuda 17 si dedik ama 10 unda falan ayarlamis oluyorum ben aylik birikimimi maastan dolayı

Tamam kuzu hayirlisi bakalim :) peki ne yapalim o yarim litrelik sise dolunca mi acacaksin yoksa ayin belli tarihinde mi sayacaksin sen birikimini ? Diger konuda 17 si dedik ama 10 unda falan ayarlamis oluyorum ben aylik birikimimi maastan dolayı
30 gun olunca acicam.
2 gram alicam

By arada bugun vadesiz altin hesabi acayim derken yanlislikla yatirim hesabi acip 4 gram altin aldim.
Fonmus bu.
Ucayda kesinti olacakmis.
Gun icinde 22 lieaya kadar zarar var siye gosterdi.
En az zararla satip
Vadesiz altin hesabima aticam.
Vadesiz altin hesabima da 2 gram aldim

En az zarari gorunce hemen vadesize altar bence de yani 6 gr altinin var su an. 2 gr altin ve kumbara da 30 ghnluk hedefin dogru mu 30 gun ne zaman doluyor :) ben kumbarayi agzina kadat dolunca acicam teneke kumbara aldim açılmayan hem ziyan olmasin hemde soyle tika basa dolsun saglam bi miltar olsun hedefim de nisana kadar doldurmak daha erken dolar insallah :) sabah 7 tl attim yine kumbaraya bu gun .

Sadece bozuk mu atıyorsunuz? Biz geçen sene kurban için bir yıl kadar açmadan biriktirdik 1000tlye yakın olmuştu. Ben çok atmamıştım eşim yaptı. Bu sene bende atıyorum yine kurban için niyetlendik bakalım. 400 sanırım kurbandan sonra

Takvime isaretlesim canm
Iyi yapmışsın.
O siseye esim oara atmayi unutyor bugun toplu 40 liea alcam

Takvime isaretlesim canm
Iyi yapmışsın.
O siseye esim oara atmayi unutyor bugun toplu 40 liea alcam
Mutlaka attır unutmasın bir şeyi 21 gün yaparsa alışkanlık haline getirirmiş insan ,esinize her akşam attırın kumbaraya para çünkü diğer türlü umursamaz aklına gelince atar vs amaca odaklansin , oda istesin bu durumu, alissin

Son düzenleme:
Son cümleyi anlamadim canım diğerlerine cevap veriyim tek bozuk atmıyorum 2 gun once kumbara edindim ilk gün45 tl attım direk hani cuzdanda fazla sayabilecegim parami dunde 7 tl attım :) kumbara yanımda olsa aslında 7 tl daha atabilirim akşam ürün sattım ama kumbara iş yerinde ya hata mi ettim acaba is yerinde birakmakla ,evde açarım yada annem ihtiyacı olunca acıyor diye iş yerinde bıraktım ama bu gun arkadaşlarla dışarı cikicaz ben kiyafet kozmetik hic bisey almamayi dusunuyorum sadece yemek yerim kahve icerim birde 40 yilin basi bulustuk ayıp olur yiyip icmezsem bunun için bütün olam param var ama kumbaram evde olsaydı da o 7 lirayı bari kurtarsaydım kumbarama atarak bu gun kesin harcarim o bozugu da :)

Canim ne ürünü satiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…