- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi Maleficent2012
-
Açık öğretim mi okuyorsun sen bide hangi bölüm.bende bu yıl sınava giricemCok guzel dusunuyosun
Benimde ilk hedefim okulu bitirip calismak ama onumde doğum gibi bir engwl var. Bu bitirme suremi uzatiyor
Suan elime geceni maksimum duzeyde biriktirmem ayda esimle 2 gram almam lazim. Bebekte gelince zor olcak
Açık öğretim mi okuyorsun sen bide hangi bölüm.bende bu yıl sınava giricem
2 yıllık mi 4 yıllık miYok canim örgün
Okul öncesi öğretmenliği
Bu bolum 4 yllk canm2 yıllık mi 4 yıllık mi
Anladim canım çocuk gelişimi bölümünde açık öğretimde 2 yıllık var ondan sordum . Bende sosyal hizmet okumak istiyorum 4 yıllık ama açıktan çalıştığım için malesef artik örgün gidemem 23 yaşındayım bideBu bolum 4 yllk canm
Bizim bölümde var yasi bizden buyuk ve calisanlaeAnladim canım çocuk gelişimi bölümünde açık öğretimde 2 yıllık var ondan sordum . Bende sosyal hizmet okumak istiyorum 4 yıllık ama açıktan çalıştığım için malesef artik örgün gidemem 23 yaşındayım bide
Cidden mi saatleri kaç ki ben 9 5 çalışıyorum yaniBizim bölümde var yasi bizden buyuk ve calisanlae
Ikincii ogretim olan unileri ter ci h edebilirsin canimCidden mi saatleri kaç ki ben 9 5 çalışıyorum yani
Tamam bakıcam . Haftasonu bilet aldım birde arkadaşlarımla yemek yedik dışarıda 60 tl falan gitti . 2 tane bilet aldım ama . Uzun süredir ilk defa harcama yaptım:)Ikincii ogretim olan unileri ter ci h edebilirsin canim
Bizim hep gunduz ama onlarin aksama doğru
Ikinci ögretimler 4-8. Yada 5-9gibi ders vakitleri.Cidden mi saatleri kaç ki ben 9 5 çalışıyorum yani
Ikinci ögretimler 4-8. Yada 5-9gibi ders vakitleri.
Devlet kurumlarinda unv okuyanlar için ufak bi esneklik sağlaniyor diye biliyorum
Tamam bakıcam . Haftasonu bilet aldım birde arkadaşlarımla yemek yedik dışarıda 60 tl falan gitti . 2 tane bilet aldım ama . Uzun süredir ilk defa harcama yaptım:)
Ne bileti aldin.
Hafta sonum harcamasiz gecti benim
Hayirliso canm ben almadim esim almış bana almamışYıl başı gelince alınan bilet var ya ondan belki yasaktır direk yazamadım :) ilk defa aldım hayatımda bakalim
Ne güzel çok sevindim :) iyiki satmadın bakAldigim gramlardan kar yaptim ilk aldigimda 10 lira zarar vardi satsaydim
Şimdi sekiz lira.
303 ten 355 e yukselmis gram hesabindakiler...
Bu senin yanlışlıkla altın aldigin fon lu olandı dimi iyi kazandırmış bende mi acsam ?Pardon 359 olmushafta sonu 140 lira hesaba yatirdim
Canim o 303 degil 353ten 359 a yukselmis vadesiz altin hesabimdaki..Bu senin yanlışlıkla altın aldigin fon lu olandı dimi iyi kazandırmış bende mi acsam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?