Sıfırdan kumbara ve altın biriktirmek

Iki gundur sorduğum sorulara bile cevap vermiyor
Yanina yatayom dedim koltukta gittm yer acmadi bile.
Amaci ne anlamiyorum
Sebepsiz yere mi ? Yoksa bi tartışma vs yaşandı mi sorun bunu akşam mesela neden boyle davranıyorsun ben zaten hamileyim hassas bi dönemdeyim diye

Himm iyimis canım
Orjinal seyler mi yoksa replica mi
Yani urunlerin muadillleri mi
şöyle söyleyim sattiklarim makyaj malzemesi falan değil el yüz kremi , maskesi gibi urunler hani satış sistemin avon gibi demek istedim . Eşe dosta gostererek satiyorsun .

Sebepsiz yere mi ? Yoksa bi tartışma vs yaşandı mi sorun bunu akşam mesela neden boyle davranıyorsun ben zaten hamileyim hassas bi dönemdeyim diye
Haksiz oldugu bir konu var bana gore.
Onun icin kizdim o da bana kizdi.
Ama ben uzatmiyorum
Bu uzatiyor.
Eline ne gececek bilmiyorum.
Dun acile gittim tek basima. Beni almaua geldi sadece. Ne yesem kusuyorum. Sinavlar desen calisamiyorum.
Normalde heegun ailesine giderim gidemiyorum diye de tavir yapoyoe olabilir ama ailesiyle konustm zaten sacmaliyor.

Saçmalıyor bu erkekler evlenince yaaaa . Böyle gördükçe evlilikten soğuyorum vallahi cocuk gibi oluyorlar

Benimde cok cevrem yok maalesef ama annem falan yardım ediyor 3 5 satıyorum bakalim :) satabilirsem geliri gerçekten iyi ama çevre lazım..

Iyi bari canm
Cevre herseye lazimda nasil yapilir bilemiyorum bende.
Zaten hergun evde degilim.
Agirlayayim. Ya da ben gideyim. Okullu ya da isi olunca insanin sadece okul ve is cevresi oluyor

Iyi bari canm
Cevre herseye lazimda nasil yapilir bilemiyorum bende.
Zaten hergun evde degilim.
Agirlayayim. Ya da ben gideyim. Okullu ya da isi olunca insanin sadece okul ve is cevresi oluyor
Aynen öyle canım ya . Ay şu maaşım gelse şu gram altınlarımı yapsam :) taktim kafama resmen :) hani ilk bi elle yutulur biseylerim olsa daha istaha gelirim hiç birikimsiz başladım . Bakalim neler olacak nisana kadar ne kadar birikimim olacak hedefim hem gram yapmak hem de nisana kadar kumbarayi doldurmak

M Maleficent2012 gunaydin canim. Ben de senin su toptanci isine ozendim. Ic giyim, uyku ve ev giyimi uzerine bir toptanci var. Vergi numarasi ile toptan alis veris yapan bir tanidik sayesinde ceyizime bir cok urun almistim. Adini veriyorum, toptan fiyatina veriyorlar. Denemelik bir seyler alicam bakalim. Baktim iyi gidiyor, devam ederim. Bir ticarete el atmadigim kalmisti. Bohcaci geldi haaaaaniiiiiim deyip gezicem artik

Canim peki birikiminle ne yapmak istiyorsun
Benim elimde var bieaz para iste . Hepsini birden grama yatirmadim.
2 gram aldim. 5 adet te gram fonu almisim yanlislikla
Ve evet gram ların fiyati suan aldigimdan pahali oldugu icin kendimi karda hissediyorum...
Biriktirince insan azmediyor.

Şimdilik eğer düğünüm falan olmazsa ya iş kurucam yada araba alicam büyük ihtimalle araba alırım otomatik vites istiyorum

Ooo iyi iyi peki ne kadar sure biriktirmen gerekiyor
Valla aylık en az 500 atmayı düşünüyorum ek iş falan da yapmak istiyorum şu an sürekli boyle iş arayışı peşindeyim keşke haftasonlari yada evden akşamları da çalışacağım bir şey olsa şu an calısıcam ki 2 3 yıla rahat edeyim

Cok guzel dusunuyosun
Benimde ilk hedefim okulu bitirip calismak ama onumde doğum gibi bir engwl var. Bu bitirme suremi uzatiyor

Suan elime geceni maksimum duzeyde biriktirmem ayda esimle 2 gram almam lazim. Bebekte gelince zor olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…