ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )
seviyorum kardeş napim. çok da iyi bi insan beni mutlu ediyor. ama bu huyu.. ah bi normale dönse
Limoncu var bizim, onun da kocası aynı seninki gibi iğrenç. Hatta kirlilikteki kıyafeti alıp giyiyormuş, dişlerini fırçalamayıp havluya sürüyormuş falan. O da banyo yapmazmış ve o da böyle seviyorum, iyi biri, beni iyi yaşatıyor falan diyordu. Kimse kusura bakmasın ama bir kadının midesi böyle bir adamı alabiliyorsa kendisi de o adamdan farklı değildir.seviyorum kardeş napim. çok da iyi bi insan beni mutlu ediyor. ama bu huyu.. ah bi normale dönse
ne demek yaparız ama yarın cumaya gitmem. ilişkiden sonra banyo yapmıyomu.sanki cumaya senin için gidiyo lafa bak. gidersede kendine gitmezsede kendine
Sizin ki daha vahimAynı şekilde Sifon çekmeyen bir baba, 16 yasında bir erkek kardeş ve henüz 7 yasında bi erkek kardese sahibim. Bu konuda benden daha muzdarip olamazsınız..
Adam duş yapmıyormuş kardeş,abdest nasıl alsın ki?Ben anlamadım ki ilişki sonrası abdest almıyor mu alıyorsa cumaya gitmekle ne alakası var?
Hayır birde duş almayan bir adamla ilişki de hoş olmaz kokar ya!
Evet mesajların hepsini okudum şimdi, ne diyeyim cuma namazının derdine düşmesi komikAdam duş yapmıyormuş kardeş,abdest nasıl alsın ki?
kötü kokmuyor terlemiyor o nasıl oluyor anlamadım bi türlü. bir giydiğini bi daha giymez sürekli çorap değiştirir rolon falan sürer .. cimrilik değil de neymiş az yapmış sifondan azcık şey için bir sürü su dökülüyormuş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen
üstüne domestos dökevet maalesef sifon çekmiyor. özür dilerim biraz açık bahsetmiş gibi olcak ama. ellerini bile yıkamıyor gece derin uykuda bile olsam farkediyorum ellerini yıkamadın diye uyarıyorum gerekçesi de 'elimi vurmadım' yani elini sürmeden ayakta işte ne yapacaksa yapmışmış. veya azcık şey yapmış sifondaki bir sürü suyu dökmeye ne gerek varmışş. ayakta yapamadığı için öteki wc ye gitmiyor muhtemelen.. ayakta yapacağı zaman klozeti diğer türlü öteki tuvaleti kullanıyor. nasıl etsem ne yapsam da alışkanlık kazandırsam. ( fazla da banyo yapmıyor. banyo yapmaya üşendiği için beraberlik de az oluyor en çok da bundan muzdaribim aslında - cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları yaklaşır.. çok saçma. )
ben aileden gelen bir şey olduğunu düşünüyorum çünkü yemek konusunda falan da şımarıklık yaptı evlendiğimiz sıralar. k.v eşime bir şey yaptırdığım zaman ''bizim zamanımızda biz böyle yapmazdık ,, ben kocama asla öyle bir şey söyleyemem ' moduna giriyor. çok basit şeyler için hemde.
anladım ki ailesi kural koymamış.
( derli toplu aslında ne bilim rolon sürer sürekli çorap değiştirir bir giydiğini bi daha giymez ama bu huyu beni üzüyor çok çelişkili)
Ben olsam adamın roll onuna katardım domestos,cif karışımı bişiy...üstüne domestos dök
Adam cenabet geziyo gız.Ne duşu.Bacım sen gel her gece eşini yoldan çıkar böylelikle hergün duşuna girmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?