Sifon Çekmeyen Koca :(

Öyle insanı ne kadar çok seviyor olsam bile birlikte olamam sarılamam.
Mikrop yuvası gibi dolaşıyor ortalıklarda. Birlikte olup nasıl duş almaz bir insan hiç mi kitap okumamış annesi babası öğretmemiş duş alınacağını abdest alınacağını. Her yere kocaman yazılarla notlar yazın belki utanır da dikkat eder.

Adam cenabet geziyo gız.Ne duşu.
Cenabet gezmiyor perşembe akşamı diyormuşki yarın cumaya gidicem yani seks yaparsa abdest alması için banyoya girmesi gerekiyor ya o yüzden yapmıyormuş banyoya girmemek için yani ben mi yanlış anladım?

daha neler duyucaz acaba? pis adam pis. seviyorum deme daha. ona da böyle diyosun belki adam da nasılsa beni bu halimle de seviyo istiyo arzuluyo diyip değiştirmiyor kendini. bi ters tep tiksindiğini belli et yanaşma hiç bak nasıl değişir

Sizin ki daha vahim
Allah kolaylık versin sizlere de sabır inşallah

Amiinn.. Baba ve büyük kardeşe söylesende kar etmiyor ama küçük kardeşime hep söylüyorum yine aynı yapıyor..
Konuyu erkek milleti böyle diye genellemek istemiyorum sanırım içten gelen birşey

Cenabet gezmiyor perşembe akşamı diyormuşki yarın cumaya gidicem yani seks yaparsa abdest alması için banyoya girmesi gerekiyor ya o yüzden yapmıyormuş banyoya girmemek için yani ben mi yanlış anladım?
Tamam bacım da yaparsa da Cumaya gitmiyormuş.Abdest almadığı için.

Bu erkeklerı küçükten özel eğitime vercen. Ya benim babamda don atlet dolaşıyor.ben 23 yaşında bi kızım. Bi utan be adam. Onun için oturmuyorum yanında.sırf bu nedenden dolayıyurtdışına kacicam

Ayyyyyyy buneeeeee

ya zaten kucuk ve buyuk tuvalete gore ayrı sifon sistemi var:) biri suyu az veriyo biri cok oyle ayarlayın ama bana kalırsa bahane bunlar bir tarafdan sozde su tasarrufu yapıp diger tarafdan sifonu cekmeyip bir nevi hastalıklara davetiye cıkarmak da nesi yani

Bence her lavabodan geldiğinde hatırlatın bi süre sonra bıkar uyarılarınızdan rahatsız olur ve alışkanlık haline getirir diye düşünüyorum

ahaa benim babam işte..lisede takıntı olmuştu ister istemez o tuvalete girdiğinde kulak kesiliyordum ne sifon çeker ne su döker ne elini yıkar..haftada hatta 10 günde bi yıkanır ...ortaokul dönemlerimde banyoya girmezden önce baya donla dolanıyordu ben büyüdükçe o don olayını bıraktı ama tuvalet durumu aynı gerçekten iğrenç bi durum bana sarıldığında tiksindiğimi hatırlıyorum ki iyi de bi adamdır hadi ben ayrı yaşıyrm Allah sizin yardımcınız olsun imtihan dünyası yaa duy duy bitmiyo bu erkek ırkının huyu valla tırsıyorum bi adama güvenmeye

Nasıl yani? Abdesti ne zaman alıyor ki bozulmasin diye yanaşmıyor? Kaç gün durulur ki abdestli?
Bu konuyu çözmeniz lazim. Çocuğunuz yok sanırım ama çocuğunuz olunca nasıl dokunacak çocuğa? Enfeksiyon kapmaya müsait bebeğe dokunmaması gerekir o yıkamadığı elleriyle.

Yok yaf ne çekcem sifonu başkasının kakasını görmek zorunda mıyım

Çok merak ettim. Söyle, söyle

Yok yaf ne çekcem sifonu başkasının kakasını görmek zorunda mıyım

Diğer ikisinin çözümü yok, bunun var en azından. Yoksa bence de berbat bişey, tuvaletten çıkarken 3-4 kez kontrol eden biriyim, utanırım başkası girip benim tatamı görse, kocam, anam, bacım bile olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…