Cenabet gezmiyor perşembe akşamı diyormuşki yarın cumaya gidicem yani seks yaparsa abdest alması için banyoya girmesi gerekiyor ya o yüzden yapmıyormuş banyoya girmemek için yaniAdam cenabet geziyo gız.Ne duşu.
Sizin ki daha vahim
Allah kolaylık versin sizlere de sabır inşallah
Tamam bacım da yaparsa da Cumaya gitmiyormuş.Abdest almadığı için.Cenabet gezmiyor perşembe akşamı diyormuşki yarın cumaya gidicem yani seks yaparsa abdest alması için banyoya girmesi gerekiyor ya o yüzden yapmıyormuş banyoya girmemek için yaniben mi yanlış anladım?
Anaaa dediğin gibi cenabet geziyor ozamanTamam bacım da yaparsa da Cumaya gitmiyormuş.Abdest almadığı için.
Ayyyyyyy buneeeeeeLimoncu var bizim, onun da kocası aynı seninki gibi iğrenç. Hatta kirlilikteki kıyafeti alıp giyiyormuş, dişlerini fırçalamayıp havluya sürüyormuş falan. O da banyo yapmazmış ve o da böyle seviyorum, iyi biri, beni iyi yaşatıyor falan diyordu. Kimse kusura bakmasın ama bir kadının midesi böyle bir adamı alabiliyorsa kendisi de o adamdan farklı değildir.
Nasıl yani? Abdesti ne zaman alıyor ki bozulmasin diye yanaşmıyor? Kaç gün durulur ki abdestli?haftada 1 veya 2 haftada 1.. haftada 2 gün banyo yapar. biri ilişkiden dolayı diğeri maç dönüşü. veya 2 banyosu da maç dönüşü.. çok çaresizim. adım kadar eminim banyo yüzünden azlığına.. cuma namazına da abdesti kalsın diye hatta hafta içi asla yaklaşmaz. haftasonu sabahları.. çok saçma.
Sifon çekmemesi, elini yıkamamasından, banyo yapmamasından daha masum bir olay. Sifonu sen çekersin neyse de, diğerleri böğğğğ yani, adamın elini tutasın gelmez.
Bence banyonun muhtelif yerlerine "Sifonu Çek", "Elini Yıka", "Banyo Yap" diye yaz. Belki dank eder, yapar bunları...
Kusucam şimdiYok yaf ne çekcem sifonu başkasının kakasını görmek zorunda mıyım
Çok merak ettim. Söyle, söyleÇok af edersiniz böğğ diyesim geldi.
Yıllar sonra bir arkadaşımı gördüm ilkokul arkadaşım tabi yılların verdiği değişiklik derken tel.aldık görüşüyoruz
Eşini anlattı yalnız eşinizden betermiş diyeyim oda evin içine tükürüyormuş
Ve ben buna nasıl katlandığını sordum çok kötü sanırım çekmeyen bilemez
Tuvalet konusunda eşiniz ile aynı şeyi yapıyormuş çok iğrenç ötesi bir alışkanlık
Hatta dahada detay anlattı gruptaki kızlara ayıp olur içimde kalsın
Oda boşanma sürecine girmişti tabi daha farklı sorunlarıda vardı sonrasında ne oldu bilmiyorum
Yok yaf ne çekcem sifonu başkasının kakasını görmek zorunda mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?