Sifona bastım mı vesvesesi

Düzleştiriyormuş canım 3 ay kalıcıymış hemde. Ben sürekli sarı ombre yaptırdığım için Brezilya fönü yıpratırmış, ondan bunu tavsiye etti.
Yok canım ya
Ben ikisinide yaptırdım
Keratin bakımı kalıcı düzleştirme değil
Brezilya fönünde de banyodan sonra saçı elinle düzeltip kurutman gerekiyor mesela
Kendi kurusun diye salınca o da tam düz olmuyor

Çok yorgun ve yoğun olduğum dönemlerde bende de oluyor öyle garip vesveseler
Düzeliyor sonra

ıste hersey boyle baslıyor

kendı kendınıze konusun , tuvaletden cıkarken tuvaletın kapısını kapatıp
sıfona bastım deyın yaptıklarınızı seslı tekrar edın yanı

Kafam cok dalgin oldugu siralarda ben de cok unuturdum.Baktim sinsi sinsi beni ele geciriyor unutup geri dönmelere başladım tam kilit noktalarda oraya odaklanip emin olduktan olay mahalinden ayrildim :)
Simdi de el yikamakla alakali skntilarim basladi.Isyerinde sifona dokunacaksam elimde pecete kapi acacaksam elimde pecete dolasiyorum yika yika yine yok.Ellerime bakarken bakterilerrr diyip dön geri yika :/
Çoğunlukta varmış aslında ütü,sifon, düzleştirici v.s kontrol operasyonu. :)
Çok ekstrem bir farkindalik yasamadığınız sürece korkulacak bir durumda değilsiniz bence.

Evliliğin ilk sabahı gün doğmadan kahvaltı yapıp evden çıktık eşimle. Konya’ya bir gecelik gezmeye gidelim dedik. Tren garında acaba ocağı kapattım mı düşüncesi beni rahatsız etmeye başladı. Kapattım biliyorum. Çünkü çaydanlığı ocaktan alıp masaya koymuştum. Ocağı kapatmadan almam ama ya yanılıyorsam diye düşünürken eşime sordum kapattık mı diye? Benim şüphe ettiğimi görünce dayanamadı. Ankara’da sabah trafiğinde taksiyle eve gidip ocağı kontrol edip geldi. Sonuç gidiş geliş 100 lira taksi parası ve ocağı kapatmışız. Sonraki trene tekrar bilet aldık artık. Gelir gelmez adama sorduğum ilk soru: “Kapıyı kilitledin mi?”

Bu nokta da umursama dedim kendi kendime. İşin ucunu bıraksam ciddi takıntı olacaktı. Benim ilk takıntım sifon değil eski evdeki wc musluğuydu. “ kapatım değilmi? Evet kapattım. Ama ya kapatmadıysam? (Gidip bakılır musluk kapalıdır ve iki dakika geçmeden) ya o gördüğüm kapalı görüntüsü geçen girişimin görüntüsüyse ve ben şimdi gördüm sanıyorsam? Aslında şuan su akıyor olabilir” Teslim olmadım bu düşüncelere. Kapıyı kilitlerken video çektiğim de oldu, sifonu çekip ya da musluğu,ocağı kapatıp fotoğraf çektiğim de oldu. Hiç üşenmeden defalarca gidip kontrol ettiğim oluyordu musluğu. Şimdi hala ufak tefek takılıyorum ama ev yanarsa, su basarsa biri itfaiye çağırır herhalde deyip geçiyorum.

O neydi gizzzzzzzzzzzzokurken yoruldum.Nasil yapıyorsun banada anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…