- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi captain price
-
Ütü Ocak olayları bende de var. Ben artık evden çıkacaksam ütüyü çekerken “bak çektim” ocağı kapatırken “bak kapattım” diye kendi kendime telkin ediyorum. Sonra çektim mi diye tereddüt edersem de telkin ettiğim anı hatırlamaya çalışıp rahatlıyorum. Eskiden eve geri dönerdim dışarı çıkmış bile olsamx. Korkardım hep. Yeni yeni aştımArkadaşlar merhaba;
ofiste ve evde klozet kullanıyorum. daha önceleri böyle bir problemim yoktu ama son birkaç aydır ne zaman tuvaletten çıksam 'acaba sifona bastım mı?' deyip geri dönüp bakıyorum.
mesela kalkıyorum, sifona basıyorum, elimi yıkıyorum. o an acaba basmış mıydım deyip geri bakıyorum. tuvaletten çıkıyorum. yine aynı vesvese basıyor beni. geri dönüp bi daha bakıyorum. bu sefer bakmıycam diye telkin ediyorum kendimi ama yine bakıyorum. daha önce sifona basmayı unutup da birine yakalanmışlığım yok, zaten dediğim gibi önceden böyle bi durum yoktu. bikaç aydır var.
çok ufak da olsa bir de düzleştiriciyi fişten çektim mi, kapattım mı endişesi oluyor. bazen dış kapıdan dönüp bakıyorum ve evet çekmişim, kapatmışım. ama bu sifon gibi her seferinde olan bi kuşku değil. ya da belki odada hazırlanmam yarım saat sürdüğü için illaki gözüme çarptığından emin oluyorum kapattığıma.
başka herhangi bi konuda böyle vesvesem yok. çok pimpirikli biri de değilimdir.
kendi kendime teşhis koymayı sevmem ama lambayı 40 kere açıp kapatmazsa annesinin öleceğine vs inanan hastalar olduğunu okumuştum internette. aklıma o geldi sadece. çok basit bişey gibi duruyor ama ilerler diye korkuyorum.
sizce bu ne olabilir, ben bundan nasıl kurtulabilirim?
Hahahahahahahha kiz brezilya fönü keratin yaptir 8 ay kadar gidiyor hem saci ayni zamanda yumusatiyor dustan cık kurut makineyle bitti gitti fon makinasi duzlestiriciden daha masumSaçlarımız papaz gibi mi gezelim kız napalım :)
Kuaförüm de keratin bakımı önerdi oda benzeriymiş ama 3 ay gidiyormuş , Brezilya fönünden daha az yıpratıyor dedi. Ben ombremi yeni yenilettim şimdi yazı bekliyorum yaptırmak için :)Hahahahahahahha kiz brezilya fönü keratin yaptir 8 ay kadar gidiyor hem saci ayni zamanda yumusatiyor dustan cık kurut makineyle bitti gitti fon makinasi duzlestiriciden daha masum
Bende yazin daha dogrusu yaza girerken yaptircam;brezilya fonu pres degdigi icin biraz yıpratıyor evet ama saçın içine islemesi icin. Keratin bakım duzlestirmez ama sana duzlestirir mi dedi ?Kuaförüm de keratin bakımı önerdi oda benzeriymiş ama 3 ay gidiyormuş , Brezilya fönünden daha az yıpratıyor dedi. Ben ombremi yeni yenilettim şimdi yazı bekliyorum yaptırmak için :)
Düzleştiriyormuş canım 3 ay kalıcıymış hemde. Ben sürekli sarı ombre yaptırdığım için Brezilya fönü yıpratırmış, ondan bunu tavsiye etti.Bende yazin daha dogrusu yaza girerken yaptircam;brezilya fonu pres degdigi icin biraz yıpratıyor evet ama saçın içine islemesi icin. Keratin bakım duzlestirmez ama sana duzlestirir mi dedi ?
Hmmm ben sac botoksuyla karistirdim sanirim çünkü bir ara oyle bir bakim yaptırdım benim dpten uca sarı ugrasip duruyorum baska derdim yok sanki zor uzuyor bide sarı oldu muDüzleştiriyormuş canım 3 ay kalıcıymış hemde. Ben sürekli sarı ombre yaptırdığım için Brezilya fönü yıpratırmış, ondan bunu tavsiye etti.
Kadın olmak da zor hayatım ömrümüz gitti bu yollarda :)Hmmm ben sac botoksuyla karistirdim sanirim çünkü bir ara oyle bir bakim yaptırdım benim dpten uca sarı ugrasip duruyorum baska derdim yok sanki zor uzuyor bide sarı oldu mu
İki dakika sonra ———> acaba o sacma kelimeyi soyledim mi?Baslangic olabilir, ilerlememesini saglayin. Benim de bir ara kapiyi kilitledim mi takintim vardi. Bunun icin bir onerim okumustum. Yaptiktan sonra suphe duyacagimiz seyleri yaparken sacma bi kelime soyleyin ama kelimeyi devamli degistirin diyordu.Mesela sifonu cekerken her defasinda farkli sacma bi kelime soyleyin boylece cekip cekmediginizi unutmazsiniz. Ama tabi bu sacma kelimeler de takintinti halini almamasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?