Tadlarmı benziyorPatlıcan yiyin?
Benim zaten sigarayı içme şeklim tamda öyle içime çekmeden içerim normalde ama gebelikte sakıncalımı ki acabaIçimize cekmeden agziniza alip bir kez hemen ufurseniz nasil olur acaba. Bence tiksineceksiniz ve gececek asermeniz. Zaten bebeginize kiyamayacaginiz icin icmezskniz.
Saçma ve tehlikeli bi fikir olabilir başka bişi gelmedi aklıma:))
Canım bizim evde içende yok kültablasıda yok :)olsada tiksineceğimi düşünmüyorumKültablasındaki kokusunu koklayın tiksinirsiniz belki
Vereyim bi dal diyeceğim taşlayacaklar beni burda...
Patlıcanda nikotin var demek istediTadlarmı benziyor
Aman sakın yapma öyle bi şey. Bebeğine yazık. Bi doktora danış.Evde var ama cesaret edip içemiyorum bide bu merak nerden geldi hiç çözemedim o yüzden
Zararlı olduğu kesin, ama dayanılmaz bir noktadaysanız tiksinmek için deneyebilirsiniz. Ama evladinizin sağlığını düşünerek bastırabilirsiniz sankiBenim zaten sigarayı içme şeklim tamda öyle içime çekmeden içerim normalde ama gebelikte sakıncalımı ki acaba
Esim deliler gibi kizmasina ragmen benimde sigara canim ceker hep.Hatta o icmez.Banada icirmemeye calisir.Kahretsinki iciorm arada derede.Ama hamile olsam zerre ağzima surmem.Minnak bebegini düşün güzelim.Kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar.6 aylık hamileyim önceden keyif için sigara içerdim belki haftada bir kere belki ayda bir kere belki de 6 ayda bir kere hatta bazen kokusundan tiksindiğim olurdu bir senedirde hiç ağzıma sürmedim aklıma bile gelmedi ama dünden beri canım acayip sigara çekiyor öyle böyle değil kokusu burnumun ucuna kadar geliyor neden acaba bilgisi olan var mı başına gelen var mı
(Bundan birkaç hafta öncede kül ve toprak kokusu geliyor du burnumun ucuna ve tavuk kızartan yerden kül alıp tatmıştım Demir eksikliği yazıyor internette ama sigara külü değilde sigaranın kendisini aşermeye anlam veremedim)
Tamda o noktadayım tiksineceğimide düşünmüyorum bildiğiniz aşeriyorum hatta şimdiye kadar hiçbirşey aşermedim sigaradan başka dün çok zor tuttum kendimi nefsime galip gelebilirim umarımZararlı olduğu kesin, ama dayanılmaz bir noktadaysanız tiksinmek için deneyebilirsiniz. Ama evladinizin sağlığını düşünerek bastırabilirsiniz sanki
Oo o zaman tehlikeli olabilir, tavsiyemi geri alıyorum )))Tamda o noktadayım tiksineceğimide düşünmüyorum bildiğiniz aşeriyorum hatta şimdiye kadar hiçbirşey aşermedim sigaradan başka dün çok zor tuttum kendimi nefsime galip gelebilirim umarım
Zaten onun için tutuyorum kendimi inşallah muvaffak olabilirimEsim deliler gibi kizmasina ragmen benimde sigara canim ceker hep.Hatta o icmez.Banada icirmemeye calisir.Kahretsinki iciorm arada derede.Ama hamile olsam zerre ağzima surmem.Minnak bebegini düşün güzelim.
Tatlari degil patlicanda da nikotin var..belli bir miktar nikotin vucut icin ihtiyacmis--diye biliyorum..belki nikotin caninin cekmesi bu eksikliktendir..Tadlarmı benziyor
Kül falan aşermem için internette yazan Demir eksikliği ama ben hamile kaldım kalalı belki 6-7 kere tahlil yaptırdım ama doktor eksiklik var falan demedi bilhassa sormam gerekiyor belkideBence kan veya vitaminlerinizde eksik var ondan dolayı bu aşermeniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?