Hayır patlıcanda nikotin bulunur :)Tadlarmı benziyor
Benimde hamileliğim de sigara çekmişti canım.. hamileliğimden bi kaç sene önce bırakmıştım halbu ki. Kokusu nefesimi tikiyordu. Velhasıl aldım yaktım bitane ama çeker çekmez midem bulandı. Daha da ağzıma surmedim...Kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar.6 aylık hamileyim önceden keyif için sigara içerdim belki haftada bir kere belki ayda bir kere belki de 6 ayda bir kere hatta bazen kokusundan tiksindiğim olurdu bir senedirde hiç ağzıma sürmedim aklıma bile gelmedi ama dünden beri canım acayip sigara çekiyor öyle böyle değil kokusu burnumun ucuna kadar geliyor neden acaba bilgisi olan var mı başına gelen var mı
(Bundan birkaç hafta öncede kül ve toprak kokusu geliyor du burnumun ucuna ve tavuk kızartan yerden kül alıp tatmıştım Demir eksikliği yazıyor internette ama sigara külü değilde sigaranın kendisini aşermeye anlam veremedim)
Bunu hiç duymamıştım evde patlıcan Yok yarın alayım bakayım:)Tatlari degil patlicanda da nikotin var..belli bir miktar nikotin vucut icin ihtiyacmis--diye biliyorum..belki nikotin caninin cekmesi bu eksikliktendir..
Herkes tiksinirsin diyor denesemmi acabaBenimde hamileliğim de sigara çekmişti canım.. hamileliğimden bi kaç sene önce bırakmıştım halbu ki. Kokusu nefesimi tikiyordu. Velhasıl aldım yaktım bitane ama çeker çekmez midem bulandı. Daha da ağzıma surmedim...
Ne güzel konuşuyorsunuz siz öyle:))Şimdi ben şöyle biliyorum.
Eğer canınız çektiyse günde 2 taneye kadar izin veriyor doktor diye biliyorum. Birkaç arkadaşımınki izin vermişti.
Çünkü senin o canının çekmesi daha sıkıntılı bir durummuş bebek için.
Yani bir tanecik içsen çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ama bir doktoruna danış yine de.
Elim gitmiyor canım ya dünden beri mahvoldum vallahiBu aşermeler hep birşeylerin eksikliğine işaret edermiş. Ama belki de aşerme değil de öyle bir içesiniz gelmiştir. Maalesef gebe olduğu halde sigarayı bırakamayan çok insan var. Bir iki nefes çekip nefsinizi köreltebilirsiniz belki
Ne güzel konuşuyorsunuz siz öyle:))
Internet arastir..ama oyle az miktar patlican olmaz cok yemek lazim..Bunu hiç duymamıştım evde patlıcan Yok yarın alayım bakayım:)
Ben senin yerine içeyim şimdi.Kızlar öncelikle herkese iyi akşamlar.6 aylık hamileyim önceden keyif için sigara içerdim belki haftada bir kere belki ayda bir kere belki de 6 ayda bir kere hatta bazen kokusundan tiksindiğim olurdu bir senedirde hiç ağzıma sürmedim aklıma bile gelmedi ama dünden beri canım acayip sigara çekiyor öyle böyle değil kokusu burnumun ucuna kadar geliyor neden acaba bilgisi olan var mı başına gelen var mı
(Bundan birkaç hafta öncede kül ve toprak kokusu geliyor du burnumun ucuna ve tavuk kızartan yerden kül alıp tatmıştım Demir eksikliği yazıyor internette ama sigara külü değilde sigaranın kendisini aşermeye anlam veremedim)
Deme yaa:)Ben senin yerine içeyim şimdi.
Çiğ mi çiğse hayatta yiyemem kiInternet arastir..ama oyle az miktar patlican olmaz cok yemek lazim..
Hiçbir takviye almıyorum dediğiniz gibi almam gerekiyor herhaldeBu ayda demir ve kan takviyesi almanız lazım zaten. Vitamin eksikliği buna sebep oluyor. Yarın ilk iş doktora gitmek olsun.
Simdi baktim int.ten 9 kilo patlicanda 1 dal sigara nikotini varmis.9 kiloda yenmezki..Çiğ mi çiğse hayatta yiyemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?