Sigara Aşeriyorum:(

Bu aşermeler hep birşeylerin eksikliğine işaret edermiş. Ama belki de aşerme değil de öyle bir içesiniz gelmiştir. Maalesef gebe olduğu halde sigarayı bırakamayan çok insan var. Bir iki nefes çekip nefsinizi köreltebilirsiniz belki

Benimde hamileliğim de sigara çekmişti canım.. hamileliğimden bi kaç sene önce bırakmıştım halbu ki. Kokusu nefesimi tikiyordu. Velhasıl aldım yaktım bitane ama çeker çekmez midem bulandı. Daha da ağzıma surmedim...

Herkes tiksinirsin diyor denesemmi acaba

Şimdi ben şöyle biliyorum.
Eğer canınız çektiyse günde 2 taneye kadar izin veriyor doktor diye biliyorum. Birkaç arkadaşımınki izin vermişti.
Çünkü senin o canının çekmesi daha sıkıntılı bir durummuş bebek için.
Yani bir tanecik içsen çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ama bir doktoruna danış yine de.

Ne güzel konuşuyorsunuz siz öyle:))

Elim gitmiyor canım ya dünden beri mahvoldum vallahi

Ne güzel konuşuyorsunuz siz öyle:))

Tiryaki olmadığınız için bir tane sizi keser hatta içerken tiksinebilirsiniz bile.
Tiryaki olsaydınız hani bir tane deyip 10 tane içme şansınız var.
O yüzden ben daha önce arkadaşlarımın hamileliklerinden duyduklarımı söyleyim dedim :)))

Ben senin yerine içeyim şimdi.

Bu ayda demir ve kan takviyesi almanız lazım zaten. Vitamin eksikliği buna sebep oluyor. Yarın ilk iş doktora gitmek olsun.

Kansizliginiz vardir. Doktora gidin. Zaten haamileymissiniz. Kesin boyledir yani.

Bence yasağın cezbetme durumu var. Hamileymişsiniz ya hani, içmemeniz lazım ama o yüzden de içesiniz geliyor. Hamile olmasaydınız belki gelmeyecekti. Sürükleyici bir film ya da dizi açın kendinizi kaptırabileceğiniz, bir de mısır patlatın. Bir süre kafanız dağılmış olur.

Valla beni topa tutanlar olacaktır ama 1 tane sigara bebeğe zarar vermez bilimsel açıdan söylüyorum. Benim hocamın annesi hocama hamileyken günde 1 paket sigara içermiş kadında herhangi zeka veya sağlık sorunu yok odtü psikolojiyi bitirmiş kariyer olarak inanılmaz başarılı bir kadın, geçtiğimiz yıl da doktorasını tamamladı :) diğer ülkelerde günde 1 bardak şarap vs içen hamile kadınlar var ve araştırmalar sonucunda abartılmadığı sürece zararı görülmemiş bebek için. elbette sizde 1 paket için kadeh kadeh alkol tüketin demiyorum ama 1 taneden bişey olmaz diye düşünüyorum, canınız çeken bişeyi yapmamanız daha zararlı bebek için bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…