Sigara Aşeriyorum:(

Benim arkadaşım öyleydi doktoruna danıştı vitamin eksikliğinden dedi ve sakın yenilme eğer şimdi başlarsan bir daha asla bırakamaz sin demişti oda toprak demir kül istiyordu sanırım dumanın dan dolayı isteniyor bilmiyorum ama doktoruna danış ve ilaç kullan canım.

Tabi olabilir ama kokusu geliyor burnuma

Ben başlıyım ozaman sigara içtiğimi belirterek :) sigarayı severim, başka bi açıklaması yok.. ama bahsettiğiniz kişinin başarılı vs olması zararsız olduğu anlamına gelmiyor.. istisnalar her zaman olabilir. Zararlı olduğu bilimsel bir gerçek. Içki konusuna gelince fetal alkol sendromlu doğan çocuklar var..
Konu sahibine de bikereden bişey olmaz yazdım.. canı çok çok çekiyorsa bi tane icip canının çekmesi gidebilir ya da tiksinir belki diye.. bukadar aklında olup strese gireceğine bitane içilebilir gibi geliyor sürekli hâle gelmeden tabi..

Aynen bende aynısını söyledim, üniversitedeyken fetal alkol sendromunu bizzat ben sunum yapmıştım :) bilimsel açıdan 1 tane içmesinin zararı yok dedim bende, hocamız bize gebelikte kullanılan maddeleri anlatırken anlatmıştı kendi durumunu gülerek ve elbette sigara bebeğe zararlı ki bebeği geçtim kişinin kendisine de hamile olmasa dahi zararlı şeklinde. Bende sigara kullanıyorum ne yazık ki. Dediğinizi bende yazmıştım aklında sürekli içsem mi stresi ile bebeğe verilecek zarar ne yazık ki daha fazla oluyor..

Canim bende com asermistim.aslında asermeden ziyade,gerginlikten icmisligim oldu.

Bende hamileyim benim de bu durumum kahveye oldu şuan yazarken bile gidip içmemek için kendimi zor tutuyorum :/ bardak bardak kahve içsem de doymuyorum telvesini yiyorum kahve de en az sigara kadar zararlı biliyorum ama çok acayip bişe sürekli kahvenin tadı ağzımda

Ben de hamileligim boyunca sigara içtim Allah'a şükür birşey olmadı ama emzirirken doğumdan ertesi gün bıraktım. Nasıl yaptığımı anlatıyim belki işe yarar sizde tiksinirsiniz...

Sigaranın son kısmı bitmesine yakın kısmı benim hep migdemi bulandirirdi. Bı iki kere tam bitmesine yakınken içtim. Migdem bulandi. Ayrıca icerkende ağzı pis dişleri kötü ağızlar getirdim aklıma internetten fotoları bulabilirsin. İçerken bak sende tiksinirsin

Bence kesinlikle içmemelisiniz doğum öncesi bebeğin en çok gelişim gösterdiği evredir ve her şeyden etkilenir. Eşiniz sigarayı yakıp elinde tutsun bitene kadar (aynı ortamda olmamaya dikkat edin), siz onun elini koklayın eminim ki kokudan iğreneceksiniz.

Allahım acaba bu konuyu 6 yıl önce benmi açtım
Bende hamileyken kızımda sigara aşerdim ya resmen ölüyordum bi iki komik denemeden sonra bebeğimi düşünerek içmedim ama bi arkadaşın dediği gibi tek çare patlıcan yemekte buldum gece vakti kalkıp kocam çekirdekli çekirdekli patlıcanlar yediğimi bilirim

Benim yengem de diyordu ki günde 1 paket içerdim normalde, hamile kalınca 2 paket içmeye başladım. Yetmedi külünü de yiyordum. 4 çocuğu var her hamilelikte öyle olmuş :))

bir arkadaşıma doktoru, onu içmemekten oluşan stres,içtiğindekinden daha kötü etki eder.yalnızca ama yalnızca bir tane içmek şartıyla içebilrisin.o da ağzına bi nefes aldı ve bir taneyi bitiremeden tiksindi bıraktı. bize yazın içip içmediğnizi.meraktayım. ha içmeseniz daha iyi illlaki

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum vakit ayırıp bana yardımcı oldunuz ben dün dayanamadım maalesef ve içtim inanılmaz rahatladım ve tabiki vicdan azabı cabası oldu fakat diğer arkadaşların dediği gibi tiksinmedim aksine tiryakisi olacam diye korkuyorum normalde tütününü hiç içime çekmem ağzıma alıp hemen üflerdim fakat dün bildiğiniz içime çektim Allah affetsin

yalnız değilsin konu sahibi bazı hamilelerde olabiliyor maalesef hiç sigara içmeyen bir abla bile ikinci çocuğunda sigara aşermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…