- 9 Nisan 2019
- 516
- 283
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Bende midem bulana bulana içiyorum hele sonlara gelince resmen öğürüyorum ama yine de o istek geçmiyorkelin ilaci olsa basina surermis. ben t yil icmedim cocuklar icin simdi emzirme donemi bitti geri basladim tiksine tiksine iciyorum
Neden içiyorsunuzki tiksiniyosanızkelin ilaci olsa basina surermis. ben t yil icmedim cocuklar icin simdi emzirme donemi bitti geri basladim tiksine tiksine iciyorum
icerken tiksinme degilde kokusu cocuklarin da o kokuyu almasi boyle biseye bagimli olmak her gittigim yerde icmek icin firsat kollamak vs vs.Neden içiyorsunuzki tiksiniyosanız
Bir yıldır içmiyorum ara ara canım istiyor içiyim diyorum kokusundan bi anda tiksinme oluyorArkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
sigara markasindan olabilir o ogurmeBende midem bulana bulana içiyorum hele sonlara gelince resmen öğürüyorum ama yine de o istek geçmiyor
Nasıl başardın bırakmayıBir yıldır içmiyorum ara ara canım istiyor içiyim diyorum kokusundan bi anda tiksinme oluyor
En pahalı sindan en ucuza kadar hepsinde oluyosigara markasindan olabilir o ogurme
Tiksinm e me rağmen bağımlı yım canım çok çekiyor. Ne güzel demekki bağımlı lik düzeyin yüksekSigara kafada bırakılan bişey yada ben senelerce içmeme rağmen tiryaki olmadım bilmiyorum
İçmeyin ce resmen krize giriyorum tiksine tiksine de olsa içiyorum sonuna kadarBu kadar tiksinip öğürüp nasıl bırakamadınız çok garip , keşke bende tiksinsem falanda bıraksam .
Hımm anladım inş bırakırsınız biran önce gerçekten zamanla insanın hayatını elinden alan bişeyicerken tiksinme degilde kokusu cocuklarin da o kokuyu almasi boyle biseye bagimli olmak her gittigim yerde icmek icin firsat kollamak vs vs.
Aslında hiç tiryaki olmadım çokta seviyordum bırakmak aklımın ucunda yoktu abimin oğlu öldü ondan sonra ölümü çok düşünür oldum sağlığa zararlı olduğu için ölünce birde bundan hesaba çekilicem korkusu oldu bi anda bıraktım bir yılda iki üç dal belki içmişimdir eşim çok içiyor tiksiniyorum kokusundanNasıl başardın bırakmayı
hadi ya. ben cocuklar icin birakmistim sigarayi hamilelik emzirme sonra tekrar hamilelik telrar emzirme. ilk hamileligibogrendigimde biraktim 2. cocuk emzirme bittigi gun basladimEn pahalı sindan en ucuza kadar hepsinde oluyo
Sizinde öyledir eminim sadece sigara size değil siz ona hükmedin ondan daha güçlüsüniz savaşın, kazanan siz olun hırs yapın, mutlaka deniyosunuzdur herşey ama en önemli şey psikolojik olarak yenmekTiksinm e me rağmen bağımlı yım canım çok çekiyor. Ne güzel demekki bağımlı lik düzeyin yüksek
Sigara fiyatları da uçtu içim cız ediyor bir pakete 17 tl vermektenHımm anladım inş bırakırsınız biran önce gerçekten zamanla insanın hayatını elinden alan bişey
Bıraktıktan ne zaman sonra içme istediğinde azalma oluyo kolaylaşıyorHımm anladım inş bırakırsınız biran önce gerçekten zamanla insanın hayatını elinden alan bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?