ya nasıl içebiliyosunuz bu kadar mı iradesizsiniz bende içiyordum ama hamile kaldıgımı ögrendigim an bıraktım herşey bebekler için şuan erken doğum riskim var hastalıkdan ama nasıl korkuyorum siz göz göre göre erken doğum düşük doğum ağırlığı kanser olma riski vb. herşeyi göze almışsınız anne adayısınız ya da annesiniz yuhh diyorum başka bişey demiyorum
düşük kilolıu deil diye sağlıklı mı oluyo şimdi ?? tabi ki de hayır.... yapmayın arkadaslar içmeyin yavrunuzdan kıymetlimi
....................................burada okuduklarıma inanmakta zorluk çektim gerçekten. Yani sizin için o minicik bebeğinizin sağlığı sadece doğum kilosundan ibaret mi?:1no2:kalp ve damar hastalıkları, karaciğer rahatsızlıkları, solunum yetmezliği, astım, düşük ve erken doğum tehdidi, sinir sistemi hasarları... O minicik bedende o dumanın yaratabileceği yıkımı hayal etmekten aciz misiniz???hem o belki büyüyüp de aklı başında bir birey olduğunda belki de kendi iradesiyle sigaradan uzak durmayı seçecek. Siz daha seçme şansının hiç olmadığı bir dönemde ona zorla sigara içirdiğinizde kendinizden utanmıyor musunuz?
Yazıklar olsun!!!
maşallah bu topiği iyi ki açmışım.içini kusmak isteyen ne kadar çok insan varmış.ilk başta yazdığım gibi maalesef ben de içiyordum ve bugün 16 gün oldu elime bile almadım.zararın neresinden dönsem kardır dedim.bu başlıktakı soruyu sorarken amacım aman öğreneyım de kiloları ıyıyse bebeklerin, içmeye devam edeyim değildi.sadece çok sık duyduğum bişeyi teğit etmek ıstedim.
sigara içilmesıyle ilgili yazdığınız herşeye ben de katılıyorum yanı bebeğe verılen zarar konusunda.ama lütfen kelımelerınızı daha yumuşak kullanın çünkü hala sigara içen ve bu yazdıklarımızı okuyan anne adayları vardır aramızda.bir anne adayı için biliyorum ki verdiği tum zararları bile bile bu zıkkımı içmek çok acı verici ve insana kendini aciz hissettiren bir durum,çünkü aynı şeyleri ben de hissediyordum.ama bu ağır sözler eğer ki içmeye devam edecekse hiçbir fayda etmıyor insana.ama yuhhh ya da yazıklar olsun ifadeleri de sanki biraz ağır kaçmıyor mu kızlar?içen anne adaylarının da bir an önce bırakması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?