Sigara içen anneler,bebekleriniz kaç kg doğdu?

ne güzel özetlemişsiniz, tebrik ederim.
sana muhtaç bi bebeğe bu eziyeti çektirmek annelik duygusunda nasıl yer alabiliyo hayret ettim. keşke içilmese gereken ne varsa yapılsa, uzman desteği alınsa da içilmese

İçme canım bende içiyordum ki hemde büyük zevkle. Doktora gittm ki planli degldi yoksa güya bırakıp öyle hamile kalacaktim ölme esegim ölme herneyse hamileydim. Günde 2 tane içerim dedim cok zordu ama sonra yani doktordan iki gün sonra kiyamadim kuzuma herşeyden habersiz içim el vermedi. . Arada canım istiyor ama içemem kuzum tekme atıyor yazık. .canim bir paket diyorsun yazık günah kendime şaşırdım ama başardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o bebeklerin minicik canına yazık
onlar oksijenini bizden alıyor.
ben hamile kalmadan yaklaşık 1buçuk 2 ay önce bıraktım sigarayı.
hala vücudumdan tamamen silinmediğini biliyorum ve bu şekilde bile bebeğime zarar verıyorsam diye üzülüyorum keşke hiç içmeseydım o mereti.
hamıleyken sigara içen anneler bebeğiniz doğduktan sonra muhtemelen sigara dumanında kalmasın diye uğraşacaksınız evınızde hiçbir yerde sigara içirmeyeceksiniz kesin. ama en büyük zararı siz verdiniz hemde bilerek!

ne güzel özetlemişsiniz, tebrik ederim.
sana muhtaç bi bebeğe bu eziyeti çektirmek annelik duygusunda nasıl yer alabiliyo hayret ettim. keşke içilmese gereken ne varsa yapılsa, uzman desteği alınsa da içilmese

Teşekkür ederim..
Keşke.. Keşke herkes sorumluluklarını bağımlılıklarından üstün tutabilse.
Bırakmak beyinde biten birşey.
Allah gereken irade ve iyiyi kötüden ayırt edebilme yetisini hepimize bahşetmiş.
Bence daha güçlü olunmalı..
Hele ki annelerin.. Çok güçlü olmaları gerek.

Evet yaaa, Nerdemire katiliom. Ben de Almanyada yasiom, yeni hamileyim. Doktorum dedi ki bırak, bırakamiyosan da en fazla 5 tane içebilirsin. Ama malesef ben henüz azaltmayı başaramadım. Çevremde 4 tane bayan biliyorum, tüm hamilelikleri boyunca kullandılar. bi tanesi hiç azaltmadan bi paket içti, ama bebekleri şu an gayet sağlıklı. Bence de abartmamak ve beslenmeye dikkat etmek şartıyla 4-5 sigaranın bebeğe pek bi zararı olmaz.

bende ikinci bebeğime hamileyim ilk hamileliğimde çok tiryaki değildim ama şimdi kendime engel olamıyorum.Siz günde kaç tane içiyordunuz ben 3ü geçmemek için çaba sarfediyorum ya çok zor.

Ben de yeni hamileyim ve malesef bırakamıyorum. Azaltamadım da. Keşke ben de 3'e düşebilsem. İlk bebeğin nasıl? sağlıklımı? Bi de şu an kaç aylık hamilesin?

Kızlar içmeyin ya bebek o an sağlıklı doğar ilerki zamanlar için tehlikeli. .kordondan oksijen alıyor ona hep duman gidiyor yazik günah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuanda 14 haftalık hamileyim. İlk çocuğumda öğrenir öğrenmez bıraktım içemedim zaten tiksinmiştimde. Bu gebeliğimde ise 5. haftada öğrendim ve yaklaşık 2 hafta günde 3-4 tane içtim. Şimdi canım istiyor içmek ama kokusu rahatsız ediyor, bazende yakıyorum bi tane elimde tutup söndürüyorum içemiyorum. Eğer çok içmek istiyorsanız sigarayı yakın ama içinize çekmeyin en azından daha az etkilemiş olursunuz. Allah birakmak isteyip bırakamayan herkesin yardımcısı olsun.

bilgilendiren arkadaslara cok teşekkür ederım konuyu acan arkadasımada cocuğun kıloyla bır problemı olmuyo evet ama ben suan 4 haftalık hamıleyım oğrendığım gun hastanede yanlızdım bırtane yaktım elveda dedım bıraktım nedenıını söylım acık acık utanarak hatta kızım 3 bucuk yasında ve göğüs hastalıklarına gırıyo alerjısı var kı ıcenlerın cocukları ılk gecırıceklerı hastalık göğüs hastalıkları lütfen dıkkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…