ya nasıl içebiliyosunuz bu kadar mı iradesizsiniz bende içiyordum ama hamile kaldıgımı ögrendigim an bıraktım herşey bebekler için şuan erken doğum riskim var hastalıkdan ama nasıl korkuyorum siz göz göre göre erken doğum düşük doğum ağırlığı kanser olma riski vb. herşeyi göze almışsınız anne adayısınız ya da annesiniz yuhh diyorum başka bişey demiyorum
başlığı açan bendim.pazar günü 6 hafta bitti sigara içmeyeli.evet zor bırakmak,hala zaman zaman canım çekiyor ama içmeyince de kımse ölmüyor kızlar.sigarayı bıraktığım hafta bebeğimin hareketleri arttı,ayrıca kılo alımı maşallah çok güzel gidiyor.bak bı dayanabılsenız bi kaçgün hemen bebeğinizdekı değişiklikleri farkedersiniz.daha önce de yazmıştım son 1 ay ıle bıraksanız doğumda bebeğinizin iini kolaylaştırıyormuşsunuz.
benimkide 3 kilo doğdu. ben bebeğimi kucağıma alınca çok pişman oldum ve o anda bıraktım en azından emzirirken zehirlenmedi bebeğim. sigaranın her türlü zarar tabi ama emzirirken içmek daha tehlikeliymiş. inşallah başlamam.
cnm malesef bende sigara kullandım
bebeğeim 3.150 gr doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?