Simdi bir de memlekete geldim. Bayram bitene kadarda evimde olmayacağım. Ve doner dönmez de okul aciliyor. Döndüğüm gün bir bakici gerekecek, ve nerden bulcam ki o sehirde hiçkimsem yokBenim için direkt eleme sebebi sigara içmesi ne kadar yanında içmese de ki siz bunu asla bilemezsiniz nefesi bile kokuyor bebeğinizle ilgilenirken illa ki etkilenecek
hangi sehirdesinSimdi bir de memlekete geldim. Bayram bitene kadarda evimde olmayacağım. Ve doner dönmez de okul aciliyor. Döndüğüm gün bir bakici gerekecek, ve nerden bulcam ki o sehirde hiçkimsem yokücretsiz izin aldim bu gune kadar kendim bakim kızıma ve simdi de bakici bulamıyorum yeni tasindim
Evet acele etmeliyim çünkü kadin şu an yaşlı bakıyor ve o işten ayrılacak kızıma bakacak diye ..işten ayrılmadan kararimi degismeliyim degiseceksem ki o da Issiz kalmasınZor bu işler bebeğini bırak git aklın onda kalsın. İki hafta kaldı. Başka alternatifler bulmaya çalışın bencede. İçim rahat etmedi dersiniz bişey olmaz. Hiçbirşey bebeginizden kıymetli değil. Hayır diyecekseniz acele edin. İnşallah GÖNLÜNÜZCE bulursunuz.
Malesef cnm yokBakıcı buluncaya kadar anne kv kuzen vs akraba yok mu ? Sizi hiç değilse iki haftalık idare etsinler.
Kizim 19 aylik , yaşadığım şehir cok cok ufak vir yer. Burda yazmasam daha iyi olur benim icin cnm, seminer döneminde Iki gün götürdüm krese, ikinci gunu uc defa kusmus, 1 saatin icinde aradilar gittik aldik kizimi ve altini degismeden pislik icinde verdiler kızımı, kusmuk içindeydi üstü başı ve altı da değiştirilmeden verdiler kucagima .bir daha da goturmedim kresekres telefonla halledilirmiki, ilk hafta versen idareten
Kış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken ,smdi balkonda icecek ama kısın nolcak o zaman mecburen evde icecek vazgectm demede bi deneyelim 1 hafta deneme süremiz olsn de memnun kalmazsak 1 haftalık ücretinide verceginizi söyleseniz
baskı altında hissetmissinz heralde kendinizi ondan olms deneyin 1 hafta olmazsa olmaz yani cocugunuzdan dahaa önemli degil sonuctaKış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken ,kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an
tongaya düşürmüşler siziKış da olsa balkonda içerim asla içerde içmem dedi , ama içime hiç sinmedi. Mecbur hissettim kendimi kadına tamam derken ,kadının iki kizi, annesi, erkek kardeşi, hepsi bir taraftan ikna etmeye çalıştı beni, onların eviydi bir de , hayır diyemedim o an
Ben de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.baskı altında hissetmissinz heralde kendinizi ondan olms deneyin 1 hafta olmazsa olmaz yani cocugunuzdan dahaa önemli degil sonucta
ilk gun esin evde olsa, yada ilk ahfta izin alsa?Ben de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?