Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sigara icen bebek bakicisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
balkonda da içse malesef o pis nefes kokusunu bebeğiniz kokmak zorunda kalacak ya ben iğrenirim sigara kokusundan

geçmiş olsun..Acil sifalar dilerim..evet koku rahatsız eder, ve bir de
Kızıma kötü örnek olur yanında içerse, onu model alır kızım büyüdükçe diye korkuyorum açıkçası.

Ben de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.
O zaman soyle annem bakcak felan de ona vercem bakici parasını diye bos yere işinden olmasn

İlk hafta deneme gibi birşey yapmayın lütfen.. İşsiz kalır. Ve kesin istemiyorsanız hemen bildirmelisiniz.

İlla mecbur kalırsanız ,sigara için ayrı bir elbise ( ön kısmın tamamen kapanacağı ) ve saçları kapatan tülbent, sakız ve benzeri koku giderici, kullansın.. Ellerini yıkasın. Ve sadece uyku zamanında serbest olsun.

Abartı gelebilir kendisine ama sizler kullanmıyorsanız önemli. Ayrıca bu konuda azıcık açık kapı gördüklerinde, çocuğu bırakıp içmeye gidebilir.. Sigara agresif yapar insanı ayrıca içilmeyen zamanlarda. Tiryaki mi acaba ?

Katı olduğunuzu bilsin. Ve lütfen kamera koyun odaya bilgisi dahilinde.

Kamerasız çocuk baktıranlara çok şaşırıyorum.

ilk gun esin evde olsa, yada ilk ahfta izin alsa?
okulda velilerden vs birini bulurudnuz belki
Bilemiyorum ki eşim izin alamaz izin hakkı bitti , kreş zaten alternatifim bile bir iki tane ve onu da denedim iki gün hic memnun kalmadım. Ve kesin kayıt yaptirmami isticekler bu kez, sonra bakıcı bulsam bile kresten alamazsam, sözleşme falan isterlerse ?

yok sozlesme imzalamayin,imzalansa bile resmi evrakda illaki deneme suresi belirtilir
sozlesme olursa gondemedigin zamaninda parasini isterler hiç acimazlar
valla yakin olsam gelip ben bakciam çok uzuldum çaresizlginize
Allah yardimciniz olsun
yaninizda gotursenuz ilk gun olmazmi :)
keske ana okulu ogetmeni olsaydiniz :)

Ben iyisimi bu soru işaretleriyle kendimi yiyip bitireceğime, arayıp vazgeceyim.. dönüşte direkt okul açılıyor, ama napalim, boyle de kadını isten çıkarınca olan işinden de olmuş olacak..kamera falan da konuşmadım kadınla, gizli kamera koyarim diye düşündüm. yanlis mi yaptım acaba

rapor faaln alsin iki gunluk gastrointerit falan densin r kimse isteemz gastrosu olan çalisani :)
uff yeni tasindiysan senin aile doktorunda tanimiyodur demiii

gizli kamera suçmu$

Teşekkürle cok incesiniz :) rehber öğretmenim :) ve sigara içen bakıcıya nasil tamam dedim hayret ediyorum kendime

sigara bagimlisiysa bebeginin uyumasini beklemez elbet biyer de kacip icer.. kendim de kullaniyorum kendimden biliyorum gercekten akliniz da kaldiysa arayip soyleyin gec olmadan cocugunuza yazik olacagina ona ayip olsun derim

sigara bagimlisiysa bebeginin uyumasini beklemez elbet biyer de kacip icer.. kendim de kullaniyorum kendimden biliyorum gercekten akliniz da kaldiysa arayip soyleyin gec olmadan cocugunuza yazik olacagina ona ayip olsun derim
Çok güzel bir cümle kurdunuz..çocuğuma yazık ola ağına ona ayıp olsun evet..bencede..teşekkür ederim

Gizli kamera koymayın bence . Hakka girmek olur..

Hem söyleseniz daha dikkatli ve ozenli olur.

bağımlı değilim dedi, bir paketi 3-4 günde bitiriyorum dedi. Kızına baktığım saatlerde senin evinde içmem, bebek uyurken bir tane balkonda içerim sadece dedi..sonra da dedi ki ama evime gelince de bir paket de icerim buna da Kimse karışamaz dedi. Hani bir paketi 4 günde bitiriyordu !!

Gizli kamera koymayın bence . Hakka girmek olur..

Hem söyleseniz daha dikkatli ve ozenli olur.
Daha önce bakıcı bakmadı kızıma, kendim baktım , bu nedenle cok tecrubesizim , bakici ile görüşmede ne konuşmam gerektiğini bile bilemedim..ikna oldum geldim resmen

bahaneleer bahanelerrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…