geçmiş olsun..Acil sifalar dilerim..evet koku rahatsız eder, ve bir detongaya düşürmüşler sizi
bilerek oraya çağırmışlardır bence
annem hasta benim 6 bakıcı değiştirdik belki 15 kişiyle görüşme yaptık 3 senedir bebek ve hasta bakıcısı bulmak gerçekten çok zor
annemin bakıcılarından biri balkonda içiyordu ama üstü başı kokuyordu annem rahatsız oldu çok
sizin de bebeği kadın kucağına alacak o kokuyu bebek soluyacak ister istemez
O zaman soyle annem bakcak felan de ona vercem bakici parasını diye bos yere işinden olmasnBen de öyle düşündüm de bu kadın şu an çalışıyor, yaşlı bakıyor.ben işe aldim diye o işinden ayrılacak, ben çıkarırsak hepten işsiz kalacak.
Bilemiyorum kiilk gun esin evde olsa, yada ilk ahfta izin alsa?
okulda velilerden vs birini bulurudnuz belki
yok sozlesme imzalamayin,imzalansa bile resmi evrakda illaki deneme suresi belirtilirBilemiyorum kieşim izin alamaz izin hakkı bitti , kreş zaten alternatifim bile bir iki tane ve onu da denedim iki gün hic memnun kalmadım. Ve kesin kayıt yaptirmami isticekler bu kez, sonra bakıcı bulsam bile kresten alamazsam, sözleşme falan isterlerse ?
Ben iyisimi bu soru işaretleriyle kendimi yiyip bitireceğime, arayıp vazgeceyim.. dönüşte direkt okul açılıyor, ama napalim, boyle de kadını isten çıkarınca olan işinden de olmuş olacak..kamera falan da konuşmadım kadınla, gizli kamera koyarim diye düşündüm. yanlis mi yaptım acabaİlk hafta deneme gibi birşey yapmayın lütfen.. İşsiz kalır. Ve kesin istemiyorsanız hemen bildirmelisiniz.
İlla mecbur kalırsanız ,sigara için ayrı bir elbise ( ön kısmın tamamen kapanacağı ) ve saçları kapatan tülbent, sakız ve benzeri koku giderici, kullansın.. Ellerini yıkasın. Ve sadece uyku zamanında serbest olsun.
Abartı gelebilir kendisine ama sizler kullanmıyorsanız önemli. Ayrıca bu konuda azıcık açık kapı gördüklerinde, çocuğu bırakıp içmeye gidebilir.. Sigara agresif yapar insanı ayrıca içilmeyen zamanlarda. Tiryaki mi acaba ?
Katı olduğunuzu bilsin. Ve lütfen kamera koyun odaya bilgisi dahilinde.
Kamerasız çocuk baktıranlara çok şaşırıyorum.
rapor faaln alsin iki gunluk gastrointerit falan densin r kimse isteemz gastrosu olan çalisani :)Bilemiyorum kieşim izin alamaz izin hakkı bitti , kreş zaten alternatifim bile bir iki tane ve onu da denedim iki gün hic memnun kalmadım. Ve kesin kayıt yaptirmami isticekler bu kez, sonra bakıcı bulsam bile kresten alamazsam, sözleşme falan isterlerse ?
gizli kamera suçmu$Ben iyisimi bu soru işaretleriyle kendimi yiyip bitireceğime, arayıp vazgeceyim.. dönüşte direkt okul açılıyor, ama napalim, boyle de kadını isten çıkarınca olan işinden de olmuş olacak..kamera falan da konuşmadım kadınla, gizli kamera koyarim diye düşündüm. yanlis mi yaptım acaba
Teşekkürle cok incesiniz :) rehber öğretmenim :) ve sigara içen bakıcıya nasil tamam dedim hayret ediyorum kendimeyok sozlesme imzalamayin,imzalansa bile resmi evrakda illaki deneme suresi belirtilir
sozlesme olursa gondemedigin zamaninda parasini isterler hiç acimazlar
valla yakin olsam gelip ben bakciam çok uzuldum çaresizlginize
Allah yardimciniz olsun
yaninizda gotursenuz ilk gun olmazmi :)
keske ana okulu ogetmeni olsaydiniz :)
Benim bildiğim, kendi evine koyman suç değil.gizli kamera suçmu$
Uzun zamandır bakıcı arayisindaydim 19 aylık kizim icin.yeni taşındım yaşadığım şehire. Çalıştığım yere sordum falan derken bir hanımla anlaştım, ertesi gün aradı, vazgeçtim yol bana sapa kalıyor dedi, baska bir hanımla görüştüm, hicbir iş yapmam, evi nasil bırakırsan öyle bulursun, ben ağır kaldiramam dedi, onunla da anlasamadim, sonra biriyle daha görüştüm, ev işlerine yardımcı olacağını söyledi , kızıma gözü gibi bakacağını vs vs her bakıcı gibi söyledi, ama son anda sigara içtiğini söyledi. Ben de eşimle görüşüp kararı bildirecegimi söyledim. Olumsuz karar aldık eşimle, aradım söylemek icin, madem öyle, kızım baksın dedi, kızı 17 yaşındaymış.kızının yaşının ufak olduğunu söyledim ama ısrarla evime gelin bir kahvemi için görüşelim dedi ve eşimle gittik evine ve kızı bebek bakamayacagini söyledi.( sanki ben teklif etmişim gibi, hem kendiler oyle söyledi hem kendileri bakamaz dedi ) nasil olduysa ikna olduk bu sigara içen hanımla anlaştık. Kızımın yanında asla icmeyecegini, o uyursa balkonda icecegini söyledi. Cocuk bakıciligi tecrübesi yok. Yaşlı bakıyormuş şu an . Okullar açılınca kızıma bakacak o işten ayrılıp, ama ben haala nasıl evet dedim kadına ona inanamıyorumvazgectigimi söylesem mi napsam hanımlar
Çok güzel bir cümle kurdunuz..çocuğuma yazık ola ağına ona ayıp olsun evet..bencede..teşekkür ederimsigara bagimlisiysa bebeginin uyumasini beklemez elbet biyer de kacip icer.. kendim de kullaniyorum kendimden biliyorum gercekten akliniz da kaldiysa arayip soyleyin gec olmadan cocugunuza yazik olacagina ona ayip olsun derim
Ben iyisimi bu soru işaretleriyle kendimi yiyip bitireceğime, arayıp vazgeceyim.. dönüşte direkt okul açılıyor, ama napalim, boyle de kadını isten çıkarınca olan işinden de olmuş olacak..kamera falan da konuşmadım kadınla, gizli kamera koyarim diye düşündüm. yanlis mi yaptım acaba
bağımlı değilim dedi, bir paketi 3-4 günde bitiriyorum dedi. Kızına baktığım saatlerde senin evinde içmem, bebek uyurken bir tane balkonda içerim sadece dedi..sonra da dedi ki ama evime gelince de bir paket de icerim buna da Kimse karışamaz dedi. Hani bir paketi 4 günde bitiriyordu !!sigara bagimlisiysa bebeginin uyumasini beklemez elbet biyer de kacip icer.. kendim de kullaniyorum kendimden biliyorum gercekten akliniz da kaldiysa arayip soyleyin gec olmadan cocugunuza yazik olacagina ona ayip olsun derim
Çok güzel bir cümle kurdunuz..çocuğuma yazık ola ağına ona ayıp olsun evet..bencede..teşekkür ederim
Daha önce bakıcı bakmadı kızıma, kendim baktım , bu nedenle cok tecrubesizim , bakici ile görüşmede ne konuşmam gerektiğini bile bilemedim..ikna oldum geldim resmenGizli kamera koymayın bence . Hakka girmek olur..
Hem söyleseniz daha dikkatli ve ozenli olur.
bağımlı değilim dedi, bir paketi 3-4 günde bitiriyorum dedi. Kızına baktığım saatlerde senin evinde içmem, bebek uyurken bir tane balkonda içerim sadece dedi..sonra da dedi ki ama evime gelince de bir paket de icerim buna da Kimse karışamaz dedi. Hani bir paketi 4 günde bitiriyordu !!
Ayyy sakın bir daha içmeyin yazık degil mi caniniza..o kadının dudakları mosmor olmuştuyillardan beri sigara icen ben degilmisim gibi :) ama 3 haftacik oldu birakali basardim galiba :)
Yarın arayıp vaz mi geçsem..baska alternatifim de yok ki..bahaneleer bahanelerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?