- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi sempatikhatun
-
Eşleri istemediği, rahatsız olduğu halde sigara içen insanları anlayamıyorum.
Bunun yanında sigara içtiğini bile bile bir insanla birlikte olup sonra içmeyeceksin diye diretenleri de anlamıyorum.
Devamını da okudun mu cicim? İçmeyeceksin diyenleri de anlamıyorum ki ben. Anlayışsızım sanırım.Yani sephora eşleri istemediği halde sigara içen insanlar ,nasıl insanlar ?Bu kötü alışkanlık herhangi birinin istememesiyle çözülebilen bir şey mi ?Yoksa kişi kendi istediği zaman bırakılan bir şey mi ?
Bi kere sagligimi dusundugunden degil ondan eminim. BU adam tek sigara konusunda degil her seyde bana baski yapar gidecek yerimyok isim yok kimsem yok ben onun icin copsuz uzumum biktim artikeşimin en nefret ettiği şeydir sigara hatta evde gelen misafirler içtiğinde bile bana kızar içirme diye o derece
ben sigara kullansam eşim benden gerçekten tiksinir bundan çok eminim ve boşanmaya bile gider
acaba eşiniz sigarayı bırakmanızı neden istiyor olabilir?
Devamını da okudun mu cicim? İçmeyeceksin diyenleri de anlamıyorum ki ben. Anlayışsızım sanırım.
böyle düşünmeyin benceBi kere sagligimi dusundugunden degil ondan eminim. BU adam tek sigara konusunda degil her seyde bana baski yapar gidecek yerimyok isim yok kimsem yok ben onun icin copsuz uzumum biktim artik
Evet 3 taneböyle düşünmeyin bence
gidecek biri varsa kapıyı ona güzelce göster
çocukların var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?