- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi sempatikhatun
-
Üzüldüm yasadiklariniza. Cokta gencmissiniz.bakin su anda nasil bir ortamdayim bilemezs
33 yasindayim ama 50 gibi hissediyorum ve ben bu adamla gorucu usulu evlendim 19 yasindaydim hic bir tecrubem yoktu ev hayatimiz berbatti genc kizligimda yani, baba bile demek istemiyorum ona annemi aldati bizi doverdi ondan kacmak icin evlendim guya
Tahsilimi disardan bitirip calismak istiyorum farkli insanlar gormek insan yerine konmak istiyorumÜzüldüm yasadiklariniza. Cokta gencmissiniz.
Allah yardimciniz olsun. Düsündüm bir 15 sene veya bir ömür bu adamla gecer mi, gecmez aslinda ama cocuklar var ortada.
Terapiste gitseniz beraber. Siz de cökmüssünüz bir orta yolu bulmaya calisin.
Bebegim sana katiliyorum ama nasilanlatayim bilemedim bunlar esim ve ailesi insani her seye baslatir stresten basladim yine bunlar yuzundenYa ben sigarayı 16 yıl sonra bıraktım. Ve inanin şu bi gerçek içmeyen insana sigara içen insan öyle iğrenç kokuyormus ki inanamadım. Yıllarca böyle kokmusum demekki dedim. Eşim günde en fazla 5 tane içerdi onada bıraktirdim çünkü eve geldiğinde onu öpmek bile istemiyordum sigara kokusunu alınca. Şimdi misler gibiyiz oh tertemiz.o koku iğrenç ya.bazen sigara içmiş yanıma gelmiş arkadaşlarım oluyo sohbet ederken o ağzından gelen sigara kokusu igrendiriyo beni.nasil kacicami şaşırıyorum. Düşünün ki es daha yakın saciniza disinize vucudunuza sinen o kokuyu siz almasanizda o alıyordur ve dayanamıyordur bence.en bakımlı süslü parfumlu şıkır şıkır hatun bile olsanız o sigara kokusu herseyi bitiriyor. Uzun oldu ama bilmenizi istedim.
amacı sizi sigaradan uzaklaştırmak değil. gideceğiniz başka bir yerinizin olmadığını biliyor ve bunu kullanıyor benceBen 14 yillik evliyim cocuklarim var baskada kimim kimsem yok nrdeyse, bu aksam kocam cok sinirli geldi eve catacak yer ariyordu balkondada benim sigara paketimi gormus sinirlendi bunlar ne diye sordu bende zaten ictigimi biliyosun ver paketimi dedim icmeme cok kizar kendisi kullanmaz, bu rutin bir kac defa tekrarlandi gecmistede, neymis efendim cocuklarin rizkini sigaraya veremezmisim bunu diyen adam turkiyenin her yerine sikildim diye gezi duzenleyen , pazar kahvaltimi arkadaslarimla yapicam daha sora vadi yuruyusu yapicam , urfaya sira gecesine gidecem ya ben size hangisini anlatayim adam keyfi ne isterse yapan biri ya dedimki bak benim baska hic bir zevkim yok gittigim yer yok aksama kadar evdeyim rahat birak artik beni, kocamin soyledigi ne oldu biliyomusunuz bir daha sigara gorurse bu evden gidecekmisim , adam her aklina geldiginde kovan bi koca napayim bisey deyin cok icerliyorum bu durumu delirecem artik
Tabi stres var huzur yoksa zor.durumunu bilemiyorum ama allah yardimcin olsunBebegim sana katiliyorum ama nasilanlatayim bilemedim bunlar esim ve ailesi insani her seye baslatir stresten basladim yine bunlar yuzunden
Bunu yapmasi bile karaktersiz oldugunu gosteriyor bikerede gorumcemin dugunuydu kiz kardesinin g...tu acik arkadaslarini arabayla dugune goturdu ben cocuklarimla birlikte servisle gittik dugun salonuna napcam bu adamlaamacı sizi sigaradan uzaklaştırmak değil. gideceğiniz başka bir yerinizin olmadığını biliyor ve bunu kullanıyor bence
allah yardımcın olsun canımBunu yapmasi bile karaktersiz oldugunu gosteriyor bikerede gorumcemin dugunuydu kiz kardesinin g...tu acik arkadaslarini arabayla dugune goturdu ben cocuklarimla birlikte servisle gittik dugun salonuna napcam bu adamla
çok çıkmaza düşersen katlanamayacak konuma gelirsen kadın sığınma evleri var orayı bir araştırsın istersenÜzüldüm yasadiklariniza. Cokta gencmissiniz.
Allah yardimciniz olsun. Düsündüm bir 15 sene veya bir ömür bu adamla gecer mi, gecmez aslinda ama cocuklar var ortada.
Terapiste gitseniz beraber. Siz de cökmüssünüz bir orta yolu bulmaya calisin.
Insan hic karısına gidersin dermi ya ne kadar ayıp bisey.tabi biliyor gidemiycegini onun icin havadan konusuyor.bilse ki gidecek yerin var birskacak maddi güce sahipsin gıkını bile cikaramaz.Bi kere sagligimi dusundugunden degil ondan eminim. BU adam tek sigara konusunda degil her seyde bana baski yapar gidecek yerimyok isim yok kimsem yok ben onun icin copsuz uzumum biktim artik
yok canim ya bulundugumuz cevrede yok oyle bisey burasi kucuk sehirçok çıkmaza düşersen katlanamayacak konuma gelirsen kadın sığınma evleri var orayı bir araştırsın istersen
allah sabır versin ozamanBazen duzeli
yok canim ya bulundugumuz cevrede yok oyle bisey burasi kucuk sehir
11, 7, 5 yaslari benim maddi imkanim yok ve beni rahat birakmaz cevresi cok genis burda hemde cocuklarim bunlarin yaninda besleme gibi olur allah bildigi gi yapsin bunlari hic huzur vermediler banaçocukların kaç yaşında yasalar gereği vermez diye bir şey olmaz
allah yardımcın olsun allah eşini ıslah etsin11, 7, 5 yaslari benim maddi imkanim yok ve beni rahat birakmaz cevresi cok genis burda hemde cocuklarim bunlarin yaninda besleme gibi olur allah bildigi gi yapsin bunlari hic huzur vermediler bana
Bence problem sigara içmeniz değil, kocanız belki ayrılmak istemesini bundan çıkarıyor. Konuyu okuyunca ilk aklıma gelen buydu. Size git demesi de bundan. Her türlü olasılığı gözden geçirin, bir sigara davası gibi gelmiyor bu...Sgarami atmis alsam bi deet almasam bi dert
Gökçe nick mi değistirdin kzzYani sephora eşleri istemediği halde sigara içen insanlar ,nasıl insanlar ?Bu kötü alışkanlık herhangi birinin istememesiyle çözülebilen bir şey mi ?Yoksa kişi kendi istediği zaman bırakılan bir şey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?