sigara ictim diye beni evden kovdu

Üzüldüm yasadiklariniza. Cokta gencmissiniz.
Allah yardimciniz olsun. Düsündüm bir 15 sene veya bir ömür bu adamla gecer mi, gecmez aslinda ama cocuklar var ortada.
Terapiste gitseniz beraber. Siz de cökmüssünüz bir orta yolu bulmaya calisin.

Tahsilimi disardan bitirip calismak istiyorum farkli insanlar gormek insan yerine konmak istiyorum

Ya ben sigarayı 16 yıl sonra bıraktım. Ve inanin şu bi gerçek içmeyen insana sigara içen insan öyle iğrenç kokuyormus ki inanamadım. Yıllarca böyle kokmusum demekki dedim. Eşim günde en fazla 5 tane içerdi onada bıraktirdim çünkü eve geldiğinde onu öpmek bile istemiyordum sigara kokusunu alınca. Şimdi misler gibiyiz oh tertemiz.o koku iğrenç ya.bazen sigara içmiş yanıma gelmiş arkadaşlarım oluyo sohbet ederken o ağzından gelen sigara kokusu igrendiriyo beni.nasil kacicami şaşırıyorum. Düşünün ki es daha yakın saciniza disinize vucudunuza sinen o kokuyu siz almasanizda o alıyordur ve dayanamıyordur bence.en bakımlı süslü parfumlu şıkır şıkır hatun bile olsanız o sigara kokusu herseyi bitiriyor. Uzun oldu ama bilmenizi istedim.

Bebegim sana katiliyorum ama nasilanlatayim bilemedim bunlar esim ve ailesi insani her seye baslatir stresten basladim yine bunlar yuzunden

amacı sizi sigaradan uzaklaştırmak değil. gideceğiniz başka bir yerinizin olmadığını biliyor ve bunu kullanıyor bence

amacı sizi sigaradan uzaklaştırmak değil. gideceğiniz başka bir yerinizin olmadığını biliyor ve bunu kullanıyor bence
Bunu yapmasi bile karaktersiz oldugunu gosteriyor bikerede gorumcemin dugunuydu kiz kardesinin g...tu acik arkadaslarini arabayla dugune goturdu ben cocuklarimla birlikte servisle gittik dugun salonuna napcam bu adamla

çok çıkmaza düşersen katlanamayacak konuma gelirsen kadın sığınma evleri var orayı bir araştırsın istersen

Bi kere sagligimi dusundugunden degil ondan eminim. BU adam tek sigara konusunda degil her seyde bana baski yapar gidecek yerimyok isim yok kimsem yok ben onun icin copsuz uzumum biktim artik
Insan hic karısına gidersin dermi ya ne kadar ayıp bisey.tabi biliyor gidemiycegini onun icin havadan konusuyor.bilse ki gidecek yerin var birskacak maddi güce sahipsin gıkını bile cikaramaz.

Gökçe nick mi değistirdin kzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…