sigara ictim diye beni evden kovdu

benimki sitem yalnizca, benim detekleyecek ailem yok keske cocuklar olmadan ayrilsaymisim ama duzelir gibi olur bazen sonra boyle iste insanin icinde hep birumut oluyor

Kuzum canim benim vimizde hic biseyimiz yok huzursuzluk anlaminda ben cirkin bakimsida degilim hos sohbetimdir disardan herkes bizi cok mutlu saniyor

Kuzum canim benim vimizde hic biseyimiz yok huzursuzluk anlaminda ben cirkin bakimsida degilim hos sohbetimdir disardan herkes bizi cok mutlu saniyor

İnn bunlari yazarken cirkin bakimsiz oldugunu dusunmedim kendini degistir derkn davranislarindan bahsettim. Oldugundan farkli ol gibisinden yani simdi tek sorun sigara mi birakirsan tek problem esinin gezme sevdasimi

sabah hirsidan gidip saclarimi kestirdim ki benim salarim belime gelirdi kisacik yaptidim siyaha boyattim uclarini bile aldiramazdim ben, sacim esilirse olurum derdim

İnn bunlari yazarken cirkin bakimsiz oldugunu dusunmedim kendini degistir derkn davranislarindan bahsettim. Oldugundan farkli ol gibisinden yani simdi tek sorun sigara mi birakirsan tek problem esinin gezme sevdasimi
davranislarimida degistidim disardan herkes bana ve bize imreniyor deniyorum bi tanem

bende beni asagilayan kovan kocamdan
Adam her aklına geldiğinde kovan biri demişsiniz, sigarayla alakası yok aslında konunun.
Ben sadece kendi hassasiyetimi belirttim.
He ben çocuklu biri olsaydım, eşim de sigara içseydi o zehri çocuklarıma solutmasına asla müsaade etmezdim. Eşinizin bu düşünceyle yaptığını zannetmiyorum zaten, agresif biri.

Nasıl caydırıcı olursunuz bilmiyorum gerçekten bilsem ben kendimi caydırıp bırakacağım. Tek bildiğim biri içme dedikçe içtiğim. Ben yurt dışındayım şuanda ailemin yanına dönünce tek dal içmiyorum aklıma bile gelmiyor ki yıllarca içtim hani onlardan korkuma içmiyorum da diyemem ama buraya dönünce daha hava alanında başlıyorum içmeye. O kapı açılınca burnuma sigara kokusu geliyor sanki.

Bu duyguyu biliyorum üniversitede bende yaşadım okul başlayınca sigaraya başlardım yaz tatilinde bırakırdım.
Kendimden biliyorum bu durumdan tiryaki olmadığınız sonucu çıkıyor istediğiniz zaman bırakabilirsiniz dilerim en kısa sürede bırakırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…