- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi sempatikhatun
-
Kocişleri demedim kız. İki taraf için de geçerli. Ben yeni bıraktım sigarayı, eşimin içmesinden rahatsız oldum. Oda bırakmış gibi duruyor şimdilik mesela.Okudum da ben senden KOCİŞLERİ İSTEMEDİĞİ HALDE vs vs .yorum beklemiyordum
maşallah allah onlara sağlık versinEvet 3 tane
Kocişleri demedim kız. İki taraf için de geçerli. Ben yeni bıraktım sigarayı, eşimin içmesinden rahatsız oldum. Oda bırakmış gibi duruyor şimdilik mesela.
Sigarayı bıraktım asabiyim gelme üstüme
Yazdiklariniza kismen katiliyorum ben evlendikten sonra basladim ana cok baski yaptilar stresten kaynakli yani onlar yuzundenHep mi sigara iciyordunuz sonradan mi basladiniz?
Sonradansa hakli rahatsiz olmaktan.
Bir de gezi su bu sigarayla karsilastirilmaz.
Hem sagliginiza zararli, hem cocuklariniza kötü örnek, bosa para savurma, cevreyi kirletme ne ararsan var.
Bir gezide veya kahvaltida sadece para gider.
Yani uzaktan yakindan alakasi olmayan durumlar.
Yardimla birakmayi deneyin.
Büyük ihtimal ilerde cocuklariniz da icecek, yazik degil mi, sizin icmenizle kac kisinin sagligi bozuluyor.
Annelik fedakarlik der herkes, fedakarliksa böyle önemli durumlarda fedakarlik yapilsin.
Anne baba olmak kolay degil, ortada cocuk varsa kötü aliskanliklarinizdan feragat etmeniz gerekiyor.
Ne kadar zor olsada.
He ucuz diye 5 pakete çıkar. Nasıl olsa bir paket parası.hahahahhaBende bir yemediğim kalıyor offf Naıl bırakılıyor bu meret yaaaa ...İyi tarafı ne biliyo musun burda 2 lira sıgara içtikçe iç ,içtikçe iç
Ictigimi biliyor paket ortada kalmis olayi degil bu, anlam veremiyorum karakteri bi tuhaf dedigin gibi yapacak bisey yok bu saatten sonra ayrica geziolayini kendi caninin istedigini bana sormadan yapiyor diye anlatmak istedimSimdi nedesek bos...14 yildir bisey yapmamissiniz, bundan sonrada yapmiycaksiniz demek bence... Yani ya suyuna gideceksiniz, yada kavga gürültü... Madem ayni hayati paylasmak zorundasiniz o zaman kendiniz icinde önlemlerinizi alin, paketinizi ortalikta birakmayin, o varken icmeyin mesela, belki böyle biraz huzur saglarsiniz...
Yas yasindasiniz? Erken evlendim demissiniz.Yazdiklariniza kismen katiliyorum ben evlendikten sonra basladim ana cok baski yaptilar stresten kaynakli yani onlar yuzunden
He ucuz diye 5 pakete çıkar. Nasıl olsa bir paket parası.
İlaç kullandım bir ay kadar, sonra baş dönmesi yaptı bıraktım ilacı. O arada sigara da bırakmış beni haberim yok. İlacı kocaya devrettim o devam ediyor.
Yok o soradan ilaçlardan değil. Psikiyatr bir arkadaşım tavsiye etti. Sigarayla alakası yok aslında dikkat eksikliği ilacı. Yan etkisi sigaradan tiksindirmek. Valla buluyorsan al kullan. Bir haftada takla attırdı bana. Sigara lafı duymak istemiyordum artık.Yok kapasitem bir paketŞu bildiğimiz bırak yaw şu sigarayı bizim ilacı al bak nasıl bırakıyorsun ilaçlarından mı bunlar :) ben de alcam onlardan yaa ..Bırakmak istiyorum bende offf
Yok o soradan ilaçlardan değil. Psikiyatr bir arkadaşım tavsiye etti. Sigarayla alakası yok aslında dikkat eksikliği ilacı. Yan etkisi sigaradan tiksindirmek. Valla buluyorsan al kullan. Bir haftada takla attırdı bana. Sigara lafı duymak istemiyordum artık.
bende sigara içmeyenlerdenim..bizim evede içilmez..kokusundan ve dumanından nefret ediyorum..sigaralı evlere gitmem..evde balkonda olsa sigara içirmem asla kimseye..özellikle kadınların sokak ortalarda erekelerin karşısında sıgara içmelerini hiç sevmiyorum..ayıp denen bir şey var..
33 yasindayim ama 50 gibi hissediyorum ve ben bu adamla gorucu usulu evlendim 19 yasindaydim hic bir tecrubem yoktu ev hayatimiz berbatti genc kizligimda yani, baba bile demek istemiyorum ona annemi aldati bizi doverdi ondan kacmak icin evlendim guyaYas yasindasiniz? Erken evlendim demissiniz.
Cocuklariniz kücük degilse calismaya baslayin, yoksa hep ezicek sizi.
Bu konuda hakli olsada az cok nasil bir es düsünebiliyorum. Her konuda ezmis sizi.
Kendi ayaklarinizin üzerinde durun ona bagli olmadiginizi anlasin.
Üc cocukta var ortada, yazik yani bosanmak son cözüm olmali.
bakin su anda nasil bir ortamdayim bilemezs
33 yasindayim ama 50 gibi hissediyorum ve ben bu adamla gorucu usulu evlendim 19 yasindaydim hic bir tecrubem yoktu ev hayatimiz berbatti genc kizligimda yani, baba bile demek istemiyorum ona annemi aldati bizi doverdi ondan kacmak icin evlendim guya
Farkli konulardada beni birkac kez bu sekilde tehdit etti kendisi gitmiyor benim gitmem gerekirmisİnsanın kaderi baştan gülmedi mi sonrası zor oluyor bilirim ..Ama bence eşiniz sizi vazgeçirmek amaçlı böyle saçma sapan bir şey yapmış olabilir ..Yani gerçekten değilde göz korkutma amaçlı diyelim .Son derece yanlış ama ne yapacaksın bu da böyle demek ki ..Sakinleşince ona fevri davrandığında ağzından çıkanın kulağının duymadığını iletin ..
Farkli konulardada beni birkac kez bu sekilde tehdit etti kendisi gitmiyor benim gitmem gerekirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?