sigara ictim diye beni evden kovdu

Maddi ve manevi ve sağlık açısından hiç iyi bir tarafı yok ki sigaranın. eşinin harcamalarını söyleyene kadar eşinin sana dediği "çocuklarının nasibini sigaraya veriyorsun" mantıklı geldi bana ama kendisi de o kadar şahsi harcama yapıyormuş.
ben ondan ziyade sigara içmeyen bir eşin sigara içen bir eşe nasıl katlandığı sorusu geldi aklıma.
Nasıl öpüşüyorsunuz siz? Yani eşin içn katlanılmaz olur sanırım.
Biri yanıma oturduğu zaman ne zaman sigara içmiş, adi mi, phallı mı, parfümlü mü içmiş parfümsüz mü, sabah kalkınca kahvaltından önce mi içmiş sonra mı, aç karna , tok karna mı içmiş. bunları hep anlıyorum. Sigara içmeyen insanın burnu çok hassas olur.
Eşn bunları takmıyor da maddi kısmı mı takıyor?

klasik erkek tavırları .benim herşeye hakkım var sen benim karım değil kölemsin bir bakıma tavrı.Sigara içersen bırakırım yalnızca bahane.Gözü dışarıda ve senin sağlığın umurumda bile değil gibi geldi bana.
burada kocan istemiyorsa içme teslimiyetçileri,sağlığına zararlı ondan öyle diyor polyannaları var.Bence kendi kişiliğini oluştur.Sigara ne kurtuluş ne çözüm en ufak hastalığında onu bahane edip hasta olsan bakmaz sana.
Önce bırakmayı dene sigarayı sonra kocanı bırak demiyeceğim ama kendi ayakların yere basacak duruma gel.
Ailene gitmeye izin vermeyen "adam" arkadaşları ile oraya buraya gidemez.Erkek diye her şeye hakkı var diye düşünen kadınlar yüzünden biz kadınlar bu durumdayız.Siz bir bireysiniz hayatta herşey o kişi ne kadar hak ediyorsa siz de hak ediyorsunuz.3 çocuk vermişsiniz ona değerinizi bilip sussun.

O gelecegi zanman icmem disimi fircalarim parfum sikarim ellerimi camasir suyuyla yikarim rahatsiz etmesin diye zaten kokuya takintilidegildir onunki bana eziyet etmek olsunda

O gelecegi zanman icmem disimi fircalarim parfum sikarim ellerimi camasir suyuyla yikarim rahatsiz etmesin diye zaten kokuya takintilidegildir onunki bana eziyet etmek olsunda
ne yaparsan yap çıkmaz o koku.
konuyu başka yere çekmek istemiyorum ama hani aklanıyorum paklanıyorum o gelmeden önce dedin ya ona karşı dedim. yine de sen bilirsin tabi.

tesekkur ederim canim en sonunda olayi tam anlamiyla goren biri cikti bende artik ayaklarim ustune saglam basip bu adami dize getirecegim insallah cocuklarim bile yildi bundan , 5 yasindaki oglum ne diyo biliyomusun babasinin bana karsi konusmalarina annecim babamin sana soyledikleri icin ben ozur dilerim senden diyor

Gezme-tozma gibi sosyal ihtiyaçlarla zehri bir tutanları alkışlıyorum.

Bu arada sigarayı bırak bir şekilde gerçekten kötü.Senelerce içtim.Dost değil sigara , öyleymiş gibi davransada.
Sana yeni kararlarında ve hayatında şimdiden başarılar dilerim.İlk başarın sigarayı bırakmak olsun umarım :)

Gezme-tozma gibi sosyal ihtiyaçlarla zehri bir tutanları alkışlıyorum.

Sigara içene zarardır.Gezme tozma tek babaya ait bir sosyal ihtiyaç değildir.Ailesini ihmal ediyorsa kaç kişi bundan zarar görür bir düşünün.Sigara sağlığa zararlıdır deyip kamu spotu yapmak çözüm değildir.

Insallah birakacam bende onuda gezmelere gondermiycem ayni baskiyidaona yapicam bakalim nasil hissettiriyormus

Sağlığın açısından içmesen çok iyi fakat içiyorsanda bunun çocukların rızkına bağlanması kötü olmuş. O kend çatır çatır gezip tozup paraları harcarken rızık yok ortada sanki
Ben kullanıyorum eşimde kullanıyor asla büyük bir marifet değil bu ama eşim kullanmıyor olsa inan bırakmaya çalışırım. Bir dönem kullanmadım içmeyene çok pis bir koku bildiğin leş ya inşallah bırakırsın

Sigara sadece içene zararlı olsa evet isteyen kendini zehirlesin ama maalesef öyle olmuyor.
Eşim sigara içiyor olsaydı onunla asla evlenmezdim, o derece nefret ediyorum bu illetten.

insallah buda bahanesi olurda birakirim pekiya kocam ne olacak onun cozumu yok iste

Ickiyede basliycam baska nanelerede sonrada daglara dogru yardiracam delirecem artik
Adam geziyor tozuyor sen evde stresten sigaraya alkole başlıyorsun kime zarar verdiğini sanıyorsun? 3 Çocuk yapana kadar sana yapılan muameleyi değiştirmeye çalışsaydın kendine bir iş bulup sosyal çevre edinseydin keşke.

insallah buda bahanesi olurda birakirim pekiya kocam ne olacak onun cozumu yok iste

Eşin biraz agresif sanırım
Hepimiz eşlerimizde hata ararken hiç düsünmüyoruz bizim kusurlarımız varmı diye biraz düşün olduğundan farklı ol biraz kendini değıstır bakalım birseyler degisiyormu
Sen elinden geleni yap olmuyorsa birsey degismiyorsa ondan sonra bak caresine
Bazı model erkekler evden kaçar dışarıda vakit geçirmeyi tercih eder evi ona sevdirmeye bak
Mutlulugu hep karsi taraftan bekliyoruz onlarda bizden bekliyor boyle inatlasip gidiyoruz bir adım at arkadaşım bakalım oluyormu
Olmuyorsa odunluk baki kalır

sigara bırakmak o kadar kolay birşey olsa keşke
hele başkasının demesiyle asla olacak iş değil
ben kendi sağlığım için bile bırakamazken kimsenin sözüyle bırakamam ki
ama içmeyenler bunu anlayamıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…