sigara ictim diye beni evden kovdu

ben de esim her sigara ictigini yakaladigimda tokadi basiyirum suratina. dun de araba kullanirken ictigini anladim. su firlattim suratina(tabi yol sakindi hizli degildik)
benle evlenmeden once birakmis ben bunu bilerek evlendim. niye igrenc sigara kokusu cekeyim? niye zar zor gecinirken paramiz oraya gitsin? ve en onemlisi niye ben erken yasta cocuklarimi babasiz birakma riskini az da olsa goze alayim?
eger ben tepki gostermezsem rahat rahat icecek ve tekrar baslayacak. kusura bakmayin ama eslerin birbiri uzerinde bu kadar hakki oldugunu dusunuyorum.

kusura bakmayin ama eslerin birbirlerinin uzerindeki haklari karsiliklidir kendisi bana hic danismadan memlekette ayak basmadik yer birakmadi hic istemedigim halde beni azmanti annesiyle ayni binaya oturtu, o sebepten hakmis hukukmus bi bana miyani

10 kaynanaya bedel cenesi var , evlenirken tanimadan evlendim evdeki huzursuzluktan kacmak icin evlendim bu adamla ama nerden bileyim yagmurdan kacarken doluya tutulmusum

sigara konusuna hiç girmiyorum ben içmiyorum ve içilen yerdede alerjim var duramam eşim evlenmeden bırakmıştı .ama bırakamıyorsanızda bu şekilde terbiyesizlik yapması yersiz eşinizin.ayrıca eşiniz bu kadar sosyal hayata para ayırabiliyorsa sizde kendiniz için ev ve sigaradan başka etkinliklerde bulunun bence .kafasına her estiğinde eşini evden kovan erkekleride kınıyorum insan demek bile istemiyorum.

bir tarafın sigara içmesi diğer tarafın içmemesi kötü oluyor gerçekten eşin sadece para için değil rahatsız oldugu için de kızıyodur bence.

eşinizin tavrı hiç hoş değil. işte siz istemediğiniz halde geziler düzenleyip giden birisi vs. o konuda haklısınız..

ama sigara konusunda haksızsınız... eşiniz içseydi sana içme deseydi anlardım.... ama o içmiyormuş. içmeyen için o sigara kokusu iğrenç geliyor... ben eşimle tanıştığımda eşim sigara içmediğini söylerdi. ben o nedenle sevdim. sonra içmeye başladı. keyiften bir iki derken arttırdı. paket taşıyordu.. ben astımım... ayrıca babam kanser tedavisi görüyordu...

benim halimi görüyor. nefes alamamanın ne demek olduğunu biliyor... yanımda içmese bile o koku iğrençti... içmediğine söz verdikten sonraki bir gece paketi gördüm. ya ben ya da o dedim... beni seçti...

Konuyla alakası yok ama sigara içen birini nasıl caydırabiliriz peki? Ben de eşimin içmesinden nefret ediyorum parasında pulunda değilim sağlığını düşünüyorum sadece.
İlerde onun sigara yüzünden bir hastalığa yakalanma olasılığı beni deli ediyor ama adam anlamadı bir türlü.

Konu sahibi bence eşin son noktaya gelmiş ve sebep olarak parayı göstermiş.
Ben eşimi önce güzellikle ikna etmeye çalıştım olmadı sağlığını öne sürdüm olmadı çocuklarımız olursa kötü örnek olacaksın dedim olmadı en sonunda o kadar sinirlendim ki bende para konusunu dile getirdim yine olmadı
Aslında benim için önemli olan onun sağlığı içmesin ne kaybeder ki?

Eşiniz belli ki sizi değersiz görüyor..kendi gezsin eğlensin sosyalleşsin para harcasın kadın evde can sıkintisindan sigara içince ŕızk yemiş olsun. Kocaniz sizi ev işlerini yapan kadın olarak göruyor sadece

Eşinizin sizi evden kovacağını sanmam bunun için. Eşinizin gezilerine laf diyorsunuz ama onun sağlığına zararı yok kaliteli vakit geçiriyor, hava alıyor, eğleniyor ama siz kendi sağlığımnıza zarar verdiğiniz gibi çocuklara da zarar veriyorsunuz hiç ama balkonda içiyorum demeyin o sigara kokusu tüm üstünüze siniyor. Bende eşimde kullanmıyoruz senelerce annem kullandı hala kullanıyor hamileyken de içmiş bebekken de, her daim yanımızda içildi o zaman farketmiyordum ben hiç kullanmadım. Evlendim nasıl ki evimde içilmez oldu annem de şehir dışında, ne zaman annem gelse balkonda içiyor, eşimin astımı olduğu için ama kapıyı açıp kapadıkça eve nasıl sindiğine, çarşaflara, yastıklara üstünden nasıl sindiğine, sarıldıkça benim üzerimin nasıl koktuğuna inanamazsınız. Banyom balkona bakıyor balkonum kapalı ama camları açıp içiyor annem banyom leş gibi kokuyor kapatıyoruz camını mecburen gece annem uyuyunca açıp sabah erkenden işe gitmeden kapatıyorduk annem tamam ama annem gidince o çarşafları nasıl makineye attığımı bilemiyorum. Hayret ediyorum senelerce yanımda içerken nasıl rahatsız olmamışım çünkü pasif içici olmuşum. Eşinize hak vermeniz lazım içen insan içmeyenin ne hissettiğini anlayamıyor. O parayı kenarınıza kendiniz için koyabilirsiniz. Eşiniz de sizden para kısmıyorsa ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa arkadaşlarıyla vakit geçirmesi sorun olmamalı bu size zarar veren bir şey değil ki. Havaya üflenen dumana verilen paraya her daim acırım onun yerine eşimle her hafta yemeğe gidiyoruz hoş vakit geçiriyoruz.

Hanımefendi konu sahibi üzerine bir şey almak isteyip ya da dışarı da arkadaşlarıyla buluşup da eşi buna karışmıyor haklı olarak sadece havaya üflenen ve ayrıca da hem para verip üzerine de insanı hasta yapan bir illeti gereksiz görüyor saçma buluyor ona verilen parayı zaten o para onun ona vermiş kocası yani istemese almasın diye para vermez sadece ev işini yapan kadın olarak görse yani yine eşi verecek o parayı ama sigara alacağına gitsin biriktirsin kıyafet alsın eşi para sakınmıyor ki. Gitme gezme de demiyor anladığımız kadarıyla. Bende anneme kızıyorum o parayı biriktirseydin neler yapardın diye. Ha kendisi geziyor benim de arkadaşlarımla gezmeme laf diyor dese o zaman yorumum başka olurdu.

bence eşiniz sigara içmenizden rahatsız oluyor. bende olsam rahatsız olurdum. sigara içmeyen insana kokusu çok kötü geliyor, benim eşim içse kabul etmem herhalde büyük konuşmak istemiyorum ama öyle düşünüyorum. siz de saygı duyun eşinize, belki de rahatsız olduğunu size söyleyemiyordur.

Tatli dile soylemek vaeken , tehtitkar konusanlarin inadina yine icerdim .

Sanki oyle ters konustularmi , insanlar hemen vazgececek aliskanliklarindan .
Icmesen iyiydi , ama bunu biliyor ve seni cocuklarinin Annesini evden kovmasi cok terbiyesizce .

Kendisinede cok asiri taviz vermissin .
Gezme konusunda felan ..

Gezilerine sizi götürmüyor mu? Ailecek etkinlik yapmıyor musunuz? Giyim kuşam ya da gezmenize para harcamanıza karışıyor mu yoksa tepki sadece sigaraya mı?

bakin layi yanlis algilamissiniz hani cocuklarin rizki diyoya isine oyle geldiginden oyle diyor kendisi istedigi gibi para harciyor geziyor benide evden cikarmiyor bakkala gitme firina gitme ailem sehir disinda hic goturmus kul degil anca onun ailesinin k..cini toplasam dursam onun istedigi bu , ayrica ben bunlarin yuzunden basladim sigaraya surekli baski asagilanma yasiyorum baksana beni evden kovuyor beyefendi cocuklarimi kimsenin line birakmamak icin sabrediyorum ama bende onu dize getirecegim

taviz derken aslinda taviz degil beni hic takmiyorki hep onun istegi olacak onun evi onun parasi onun cocuklari ona helal bana haram mantik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…