- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi sempatikhatun
-
Neresiymiş orası 2 lira iyiymiş :)hahahahhaBende bir yemediğim kalıyor offf Naıl bırakılıyor bu meret yaaaa ...İyi tarafı ne biliyo musun burda 2 lira sıgara içtikçe iç ,içtikçe iç
ben de esim her sigara ictigini yakaladigimda tokadi basiyirum suratina. dun de araba kullanirken ictigini anladim. su firlattim suratina(tabi yol sakindi hizli degildik)
benle evlenmeden once birakmis ben bunu bilerek evlendim. niye igrenc sigara kokusu cekeyim? niye zar zor gecinirken paramiz oraya gitsin? ve en onemlisi niye ben erken yasta cocuklarimi babasiz birakma riskini az da olsa goze alayim?
eger ben tepki gostermezsem rahat rahat icecek ve tekrar baslayacak. kusura bakmayin ama eslerin birbiri uzerinde bu kadar hakki oldugunu dusunuyorum.
kusura bakmayin ama eslerin birbirlerinin uzerindeki haklari karsiliklidir kendisi bana hic danismadan memlekette ayak basmadik yer birakmadi hic istemedigim halde beni azmanti annesiyle ayni binaya oturtu, o sebepten hakmis hukukmus bi bana miyaniben de esim her sigara ictigini yakaladigimda tokadi basiyirum suratina. dun de araba kullanirken ictigini anladim. su firlattim suratina(tabi yol sakindi hizli degildik)
benle evlenmeden once birakmis ben bunu bilerek evlendim. niye igrenc sigara kokusu cekeyim? niye zar zor gecinirken paramiz oraya gitsin? ve en onemlisi niye ben erken yasta cocuklarimi babasiz birakma riskini az da olsa goze alayim?
eger ben tepki gostermezsem rahat rahat icecek ve tekrar baslayacak. kusura bakmayin ama eslerin birbiri uzerinde bu kadar hakki oldugunu dusunuyorum.
eşiniz bu tavırla sizi sigaradan kurtaracağım derken sizi ona daha çok iter. bende içiyorum biliyorum. biri içme dedi mi inadına üstüne bir tane daha yakıyorum. yaptığım iyi değil biliyorum biliyoruz ancak fevri yaklaşımlar caydırıcı olmuyor malesef
Eşiniz belli ki sizi değersiz görüyor..kendi gezsin eğlensin sosyalleşsin para harcasın kadın evde can sıkintisindan sigara içince ŕızk yemiş olsun. Kocaniz sizi ev işlerini yapan kadın olarak göruyor sadeceBen 14 yillik evliyim cocuklarim var baskada kimim kimsem yok nrdeyse, bu aksam kocam cok sinirli geldi eve catacak yer ariyordu balkondada benim sigara paketimi gormus sinirlendi bunlar ne diye sordu bende zaten ictigimi biliyosun ver paketimi dedim icmeme cok kizar kendisi kullanmaz, bu rutin bir kac defa tekrarlandi gecmistede, neymis efendim cocuklarin rizkini sigaraya veremezmisim bunu diyen adam turkiyenin her yerine sikildim diye gezi duzenleyen , pazar kahvaltimi arkadaslarimla yapicam daha sora vadi yuruyusu yapicam , urfaya sira gecesine gidecem ya ben size hangisini anlatayim adam keyfi ne isterse yapan biri ya dedimki bak benim baska hic bir zevkim yok gittigim yer yok aksama kadar evdeyim rahat birak artik beni, kocamin soyledigi ne oldu biliyomusunuz bir daha sigara gorurse bu evden gidecekmisim , adam her aklina geldiginde kovan bi koca napayim bisey deyin cok icerliyorum bu durumu delirecem artik
Eşiniz belli ki sizi değersiz görüyor..kendi gezsin eğlensin sosyalleşsin para harcasın kadın evde can sıkintisindan sigara içince ŕızk yemiş olsun. Kocaniz sizi ev işlerini yapan kadın olarak göruyor sadece
bakin layi yanlis algilamissiniz hani cocuklarin rizki diyoya isine oyle geldiginden oyle diyor kendisi istedigi gibi para harciyor geziyor benide evden cikarmiyor bakkala gitme firina gitme ailem sehir disinda hic goturmus kul degil anca onun ailesinin k..cini toplasam dursam onun istedigi bu , ayrica ben bunlarin yuzunden basladim sigaraya surekli baski asagilanma yasiyorum baksana beni evden kovuyor beyefendi cocuklarimi kimsenin line birakmamak icin sabrediyorum ama bende onu dize getirecegimEşinizin sizi evden kovacağını sanmam bunun için. Eşinizin gezilerine laf diyorsunuz ama onun sağlığına zararı yok kaliteli vakit geçiriyor, hava alıyor, eğleniyor ama siz kendi sağlığımnıza zarar verdiğiniz gibi çocuklara da zarar veriyorsunuz hiç ama balkonda içiyorum demeyin o sigara kokusu tüm üstünüze siniyor. Bende eşimde kullanmıyoruz senelerce annem kullandı hala kullanıyor hamileyken de içmiş bebekken de, her daim yanımızda içildi o zaman farketmiyordum ben hiç kullanmadım. Evlendim nasıl ki evimde içilmez oldu annem de şehir dışında, ne zaman annem gelse balkonda içiyor, eşimin astımı olduğu için ama kapıyı açıp kapadıkça eve nasıl sindiğine, çarşaflara, yastıklara üstünden nasıl sindiğine, sarıldıkça benim üzerimin nasıl koktuğuna inanamazsınız. Banyom balkona bakıyor balkonum kapalı ama camları açıp içiyor annem banyom leş gibi kokuyor kapatıyoruz camını mecburen gece annem uyuyunca açıp sabah erkenden işe gitmeden kapatıyorduk annem tamam ama annem gidince o çarşafları nasıl makineye attığımı bilemiyorum. Hayret ediyorum senelerce yanımda içerken nasıl rahatsız olmamışım çünkü pasif içici olmuşum. Eşinize hak vermeniz lazım içen insan içmeyenin ne hissettiğini anlayamıyor. O parayı kenarınıza kendiniz için koyabilirsiniz. Eşiniz de sizden para kısmıyorsa ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa arkadaşlarıyla vakit geçirmesi sorun olmamalı bu size zarar veren bir şey değil ki. Havaya üflenen dumana verilen paraya her daim acırım onun yerine eşimle her hafta yemeğe gidiyoruz hoş vakit geçiriyoruz.
bence eşiniz sigara içmenizden rahatsız oluyor. bende olsam rahatsız olurdum. sigara içmeyen insana kokusu çok kötü geliyor, benim eşim içse kabul etmem herhalde büyük konuşmak istemiyorum ama öyle düşünüyorum. siz de saygı duyun eşinize, belki de rahatsız olduğunu size söyleye. Bana bunu duzgunce soyleyebilirdi beni rahatsiz eden sey cifte standart
hayir arkadaslariyla gidiyor gitmesini istemiyorum ama tabiki beni dinlemiyorGezilerine sizi götürmüyor mu? Ailecek etkinlik yapmıyor musunuz? Giyim kuşam ya da gezmenize para harcamanıza karışıyor mu yoksa tepki sadece sigaraya mı?
taviz derken aslinda taviz degil beni hic takmiyorki hep onun istegi olacak onun evi onun parasi onun cocuklari ona helal bana haram mantik buTatli dile soylemek vaeken , tehtitkar konusanlarin inadina yine icerdim .
Sanki oyle ters konustularmi , insanlar hemen vazgececek aliskanliklarindan .
Icmesen iyiydi , ama bunu biliyor ve seni cocuklarinin Annesini evden kovmasi cok terbiyesizce .
Kendisinede cok asiri taviz vermissin .
Gezme konusunda felan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?