- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Herşey beyinde bitiyor ben şuan bırakamadığım için en düşük nikotinli sigaradan içiyorum en azından günde 5 tane içsen 1 sigara içmiş kadar nikotin alıyorsun en iyi tavsiyem bu olabilir herkes aşağılayarak tüüü kalıbına diyerek bakıyor hamilelikte sigara konusuna keşke bizde öyle diyebilsek...
kuzenim de böyle bırakamadı, 9 ay içti doğurdu yine içti. çocukta bir sürü sağlık sorunu çıktı. ama gayet uslu bir çocuk. ben çay kahve bile içmedim benimki duvara tırmanıyor durduramıyorum. kuzenin oğlu bütün gün tv izliyor, hiç ağlamıyor vs...bilemiyorum size ne ifade ediyor ama...
Bütün gün tv izlemesi iyi bir şey değil ki...
Kızlar selam.
Aralık ayında bebek düşünmeye başladığımızda sigarayı şak diye bıraktım. Bayağı kolay bıraktım hem de. Kendimden beklemeyeceğim kadar kolay. 2 3 ay hiç içmedim.
Şubatta kimyasal gebelik sonrası akşamları tek ile başladım, zamanla normal düzene döndüm. Fosur fosur içiyordum.
Geçen ki konumu bilenleriniz vardır. Bir çok şeyi "zaten bizim bebemiz olmaz yeaa" diyerek enfes şekilde salladım. Sigara bunlardan biri. Sonracığıma takvimde göreceğiniz üzere, aha hamileyim.
Yalnız bu sefer sigarayı bırakamıyorum. Günde 7 8 taneye düşürebiliyorum sadece. Onda da evde kavga gürültü gırla, eşimin ağzında "ben sana başlama dedim"ler falan. ki o 7 8 taneyi de gizli içiyorum, o 1 tane içtiğim için bu hale geldim sanıyor.
Bu sefer içimde zerre bırakabilecek güç yok. Pişman oluyorum ama o sigaranın süngerini emesim geliyor adeta.
İkinciye bırakmaya çalışmakla alakası var mı bunun? Nasıl bırakacağım?
ilk kızımda bende tiksindim kokusundan içemedim. ama ikinci kızımda stresten hep içtim. tiksinmedim de. ama oğlumda yine bıraktım. ve doğumdan 4 aya kadar içmedim. 4 aylıkken emmek istemedi. memeyi bıraktı. stres anında ben yine sigaraya başladım. rahat ol kasma. aşırıya kaçmadığın sürece içebilirisin.Kızlar selam.
Aralık ayında bebek düşünmeye başladığımızda sigarayı şak diye bıraktım. Bayağı kolay bıraktım hem de. Kendimden beklemeyeceğim kadar kolay. 2 3 ay hiç içmedim.
Şubatta kimyasal gebelik sonrası akşamları tek ile başladım, zamanla normal düzene döndüm. Fosur fosur içiyordum.
Geçen ki konumu bilenleriniz vardır. Bir çok şeyi "zaten bizim bebemiz olmaz yeaa" diyerek enfes şekilde salladım. Sigara bunlardan biri. Sonracığıma takvimde göreceğiniz üzere, aha hamileyim.
Yalnız bu sefer sigarayı bırakamıyorum. Günde 7 8 taneye düşürebiliyorum sadece. Onda da evde kavga gürültü gırla, eşimin ağzında "ben sana başlama dedim"ler falan. ki o 7 8 taneyi de gizli içiyorum, o 1 tane içtiğim için bu hale geldim sanıyor.
Bu sefer içimde zerre bırakabilecek güç yok. Pişman oluyorum ama o sigaranın süngerini emesim geliyor adeta.
Anne karnında bi bebek resmi vardı anne sigara içtikce yüzünü kapatan resmen boğulan bakmanızı tavsiye ederim kesinlikle hemen birakcagnza eminim zira kimse bebeğini böyle görerek bilerek zehirlemezKızlar selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?