- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Kovuldum evdene orda olmanın ne anlamı var okula girmiyorsun.evine ailenin yanina git o sırada da ev olayını çözersin kafani dagitirsin.şuan yAptığın çok mantıksız..
Yok ondan değil okula gidip tandığım insanları görüp konuşmak istemiyorum adamla da evlenmek gibi bi planım yok zatenAblan hayatını ne kadar mahvedebilir... geleceğine engel olmaz en azından... ama adamla kaldigindan beri okula gitmiyorsun... çok meraklisin bütün gün evde oturup elin adamını beklemeye
Birlikte uyuduklarina gore cok daha fazlasi var.El elele tutuşma öpüşme vb şeyler oldu mu yani nasıl bi iliskiniz var akşam napyosunuz mesela ona göre öneride bulunacağım
Okulu bırakmadım zaten okula son 2 haftadır gitmiyorum tabi ki de devam edicem. Evi ablamın sevgilileri finanse etmiyordu bizzat ablam finanse ediyordu. Erkek arkadaşımın yaptığı da beni finanse etmek denemez çünkü bu geçici bi durum ve ben finanse edilmemek için de elimden geleni yapıyorum önceden de nereye gitsek ne yapsak hesabı o öderdi ben ısrar etsem de şimdi sadece bir haftadır onun evinde kaldığım için ona karşı bi sorumluluk hissetmeye başladım.hayatım için tam aksine bir şeyler yapıyorum iş çok aradım ama hala da arıyorum ama bulduklarım ya tam zamanlı oluyor ya da yarızamanlı olsa bile parası beni idare edebilecek gibi olmuyor veya tekin işler olmuyor vs vs.Okula gitmeniz gerekiyor. Ne demek tanıdıkları görüp konuşmak istemiyorum. Konuşmak istemiyorsanız "konuşmak istemiyorum" deyip geçersiniz. Derslerinize devam edip okulu bitirip, işe girip kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Manevi olarak gücünüz yoksa okulun psikoloğuyla konuşun.
Ablanızla yaşarken yaşamınızı sanırım ablanızın sevgilisi olan evli adamlar finanse ediyordu. Şimdi de başka bir adam finanse ediyor. Eşiniz değil, nişanlınız değil, daha yeni tanıdığınız biri. Okula da gitmiyorsunuz.
İnsanların nasıl hayatlar yaşayacağına anne babalar karışmamalı diye düşünürüm. Ama fikirleri de alınmalı. Buraya anket açsanız, oğlunuz benimle yaşasın ister miydiniz deseniz, buradaki kadınların en az %90'ı hayır der. Ablanız yüzünden falan değil, ona karşı çıkmışsınız zaten. Şu anki hayat tarzınız yüzünden. Hayatınızda ilgili hiçbir şey yapmadığınız, okula bile gitmediğiniz için.
Bence bir akrabanıza veya yakınıza sığınsanız daha iyi olurdu. O olmuyorsa kadın sığınma evine. Okulunuza gidip bir yandan da yarı zamanlı çalışabilirdiniz. Ama siz okula bile gitmiyorsunuz. Biraz silkelenip kendinize gelin. En azından okula gidin.
Bazen dışarı çıkıyoruz el ele tutuşuyoruz dışarda sarılıyoruz vs evde de öyleyiz sarılıyoruz beraber uyuyoruz falanEl elele tutuşma öpüşme vb şeyler oldu mu yani nasıl bi iliskiniz var akşam napyosunuz mesela ona göre öneride bulunacağım
Gördün mü bak malzeme çıktıBazi arkadaslar nasil guveniyosun, beklentisi vardir, seni kullanir falan demis de... konu sahibinin eski konularina bi goz attim, bence konu sahibi icin sorun degil sizin endiseleriniz...
Birlikte uyuduklarina gore cok daha fazlasi var.
Ayıya dayı dediğin takdirde kalan hayatım boyunca bunu yüzüme vurur dolaylı yoldan hayatımı mahvederim yani
Evde kaldığınız için işlerin ucundan tutabilirsiniz yemek hazırlama kahvaltı vs sonuçta yemek işini adam karşılıyormuş ama çamaşırını yıkama ütüleme işine girmeyin derim.Kızlar merhaba son konumdan hatırlayanlarınız olacaktır evden kovuldum vs vs en son bir hafta önce evden apar topar çıkmak durumunda kaldım -buraya hiç girmek istemiyorjm anlatacak mecalim yok- gidecek bir yerim olmadığı için de görüştüğüm adamı aramak zorunda kaldım. Kendisi zaten ablamla ilk tartışmamızdan beridir gelip kendisiyle yaşamamı teklif ediyordu ama ben kabul etmiyordum. Gelin görün ki son bir haftadır onun evindeyim ve yurt başvuruları geçtiği, ev arkadaşı arayan kimse de henüz bulamadığım için bir müddet daha burada kalacak gibiyim. Bu görüştüğüm adam yani sanırım erkek arkadaşım demek daha doğru olacak şu saatten sonra benden biraz büyük 29 yaşında, subay, bana karşı son derece nazik ve hatta mesafeli demek doğru olur. Eve geldiğimden beridir kendimi rahat hissetmem için gerçekten her şeyi yapıyor işten çıkar çıkmaz koşa koşa eve geliyor arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni de götürüyor hiç tek bırakmıyor vs. Bu arada ben de şu sıra okul gitmiyorum çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum yani o gelene kadar sürekli evdeyim. Şimdi size sormak istediğim soru şu: erkek arkadaşım benden temizlik yemek vs. Eminim beklemiyordur zaten haftada bir temizlikçi geliyormuş eve yemekleri de hep dışardan söylüyoruz veya geldiğinde kendisi yapıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum. Çünkü burada tabiri caizse beleşe yaşıyorum yemek sipariş ettiğimizde veya dışarı çıktığımızda vs de hiçbir şeyi bana ödetmiyor. Şimdi bu durumda ben de acaba sabah o uyanmadan kalkıp onun kahvaltısını hazırlasam evin temizliğiyle biraz ilgilensem yemek pişirsem kıyafetlerini yıkasam ütülesem vs. Sizce çok mu kendimi evin hanımı gibi göstermiş olurum. Yani bunları onun hayatına iyice entegre olmak için değil de yaptıklarının karşılığını biraz olsun vermek için yapmak istiyorum çünkü gerçekten her şeyi o yapıyor ve benim de durumum artık misafirliği de geçti kendimi çok garip hissediyorum. Şimdi sizce bu bahsettiğim şeyleri yapmam doğru mu olur yoksa çok mu itici olur gece gece çok aklıma takıldı bir akıl verin lütfen
Hmm orayı kacirmisim benBazi arkadaslar nasil guveniyosun, beklentisi vardir, seni kullanir falan demis de... konu sahibinin eski konularina bi goz attim, bence konu sahibi icin sorun degil sizin endiseleriniz...
Birlikte uyuduklarina gore cok daha fazlasi var.
Ya o zaman beraber yaşama denilen şeye girmissiniz tabiki yap ev işlerini misafir degilsin ki artık adama da söyle ben ev islerini filan hallederim burda kaldigim için borçlu hissediyorum de adami da tanıyo musun ne biliyim dikkatli ol okula git bence konusma madem kimseyle okulu bitir bence yani hayata dön artık evlen bencede arkadaslara katiliyorumBazen dışarı çıkıyoruz el ele tutuşuyoruz dışarda sarılıyoruz vs evde de öyleyiz sarılıyoruz beraber uyuyoruz falan
Okulu bitirmeden istedigin gibi iş bulman imkansız gibi bi şey malesef anca garsonluk olabilirOkulu bırakmadım zaten okula son 2 haftadır gitmiyorum tabi ki de devam edicem. Evi ablamın sevgilileri finanse etmiyordu bizzat ablam finanse ediyordu. Erkek arkadaşımın yaptığı da beni finanse etmek denemez çünkü bu geçici bi durum ve ben finanse edilmemek için de elimden geleni yapıyorum önceden de nereye gitsek ne yapsak hesabı o öderdi ben ısrar etsem de şimdi sadece bir haftadır onun evinde kaldığım için ona karşı bi sorumluluk hissetmeye başladım.hayatım için tam aksine bir şeyler yapıyorum iş çok aradım ama hala da arıyorum ama bulduklarım ya tam zamanlı oluyor ya da yarızamanlı olsa bile parası beni idare edebilecek gibi olmuyor veya tekin işler olmuyor vs vs.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama kardesime yurt cıkmadı fakat gidip yurt la konuştu açık kontenjan varmış şu an misafir olarak kalıyor.Siz de bir gidip konuşun anlatın derdinizi belki işe yarar.
Hic bir seye dokunmadanda yasamak hos degil. Misafirlige bile gidince gittiginiz evi davet ediyorsunuz degilmi. En azindan utu yemek yapabilirsiniz.Kızlar merhaba son konumdan hatırlayanlarınız olacaktır evden kovuldum vs vs en son bir hafta önce evden apar topar çıkmak durumunda kaldım -buraya hiç girmek istemiyorjm anlatacak mecalim yok- gidecek bir yerim olmadığı için de görüştüğüm adamı aramak zorunda kaldım. Kendisi zaten ablamla ilk tartışmamızdan beridir gelip kendisiyle yaşamamı teklif ediyordu ama ben kabul etmiyordum. Gelin görün ki son bir haftadır onun evindeyim ve yurt başvuruları geçtiği, ev arkadaşı arayan kimse de henüz bulamadığım için bir müddet daha burada kalacak gibiyim. Bu görüştüğüm adam yani sanırım erkek arkadaşım demek daha doğru olacak şu saatten sonra benden biraz büyük 29 yaşında, subay, bana karşı son derece nazik ve hatta mesafeli demek doğru olur. Eve geldiğimden beridir kendimi rahat hissetmem için gerçekten her şeyi yapıyor işten çıkar çıkmaz koşa koşa eve geliyor arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni de götürüyor hiç tek bırakmıyor vs. Bu arada ben de şu sıra okul gitmiyorum çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum yani o gelene kadar sürekli evdeyim. Şimdi size sormak istediğim soru şu: erkek arkadaşım benden temizlik yemek vs. Eminim beklemiyordur zaten haftada bir temizlikçi geliyormuş eve yemekleri de hep dışardan söylüyoruz veya geldiğinde kendisi yapıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum. Çünkü burada tabiri caizse beleşe yaşıyorum yemek sipariş ettiğimizde veya dışarı çıktığımızda vs de hiçbir şeyi bana ödetmiyor. Şimdi bu durumda ben de acaba sabah o uyanmadan kalkıp onun kahvaltısını hazırlasam evin temizliğiyle biraz ilgilensem yemek pişirsem kıyafetlerini yıkasam ütülesem vs. Sizce çok mu kendimi evin hanımı gibi göstermiş olurum. Yani bunları onun hayatına iyice entegre olmak için değil de yaptıklarının karşılığını biraz olsun vermek için yapmak istiyorum çünkü gerçekten her şeyi o yapıyor ve benim de durumum artık misafirliği de geçti kendimi çok garip hissediyorum. Şimdi sizce bu bahsettiğim şeyleri yapmam doğru mu olur yoksa çok mu itici olur gece gece çok aklıma takıldı bir akıl verin lütfen
Kızlar merhaba son konumdan hatırlayanlarınız olacaktır evden kovuldum vs vs en son bir hafta önce evden apar topar çıkmak durumunda kaldım -buraya hiç girmek istemiyorjm anlatacak mecalim yok- gidecek bir yerim olmadığı için de görüştüğüm adamı aramak zorunda kaldım. Kendisi zaten ablamla ilk tartışmamızdan beridir gelip kendisiyle yaşamamı teklif ediyordu ama ben kabul etmiyordum. Gelin görün ki son bir haftadır onun evindeyim ve yurt başvuruları geçtiği, ev arkadaşı arayan kimse de henüz bulamadığım için bir müddet daha burada kalacak gibiyim. Bu görüştüğüm adam yani sanırım erkek arkadaşım demek daha doğru olacak şu saatten sonra benden biraz büyük 29 yaşında, subay, bana karşı son derece nazik ve hatta mesafeli demek doğru olur. Eve geldiğimden beridir kendimi rahat hissetmem için gerçekten her şeyi yapıyor işten çıkar çıkmaz koşa koşa eve geliyor arkadaşlarıyla dışarı çıkacaksa beni de götürüyor hiç tek bırakmıyor vs. Bu arada ben de şu sıra okul gitmiyorum çünkü kendimi gerçekten kötü hissediyorum yani o gelene kadar sürekli evdeyim. Şimdi size sormak istediğim soru şu: erkek arkadaşım benden temizlik yemek vs. Eminim beklemiyordur zaten haftada bir temizlikçi geliyormuş eve yemekleri de hep dışardan söylüyoruz veya geldiğinde kendisi yapıyor ama ben kendimi kötü hissediyorum. Çünkü burada tabiri caizse beleşe yaşıyorum yemek sipariş ettiğimizde veya dışarı çıktığımızda vs de hiçbir şeyi bana ödetmiyor. Şimdi bu durumda ben de acaba sabah o uyanmadan kalkıp onun kahvaltısını hazırlasam evin temizliğiyle biraz ilgilensem yemek pişirsem kıyafetlerini yıkasam ütülesem vs. Sizce çok mu kendimi evin hanımı gibi göstermiş olurum. Yani bunları onun hayatına iyice entegre olmak için değil de yaptıklarının karşılığını biraz olsun vermek için yapmak istiyorum çünkü gerçekten her şeyi o yapıyor ve benim de durumum artık misafirliği de geçti kendimi çok garip hissediyorum. Şimdi sizce bu bahsettiğim şeyleri yapmam doğru mu olur yoksa çok mu itici olur gece gece çok aklıma takıldı bir akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?