Sığıntı gibiyim

Ablan hayatını ne kadar mahvedebilir... geleceğine engel olmaz en azından... ama adamla kaldigindan beri okula gitmiyorsun... çok meraklisin bütün gün evde oturup elin adamını beklemeye
Yok ondan değil okula gidip tandığım insanları görüp konuşmak istemiyorum adamla da evlenmek gibi bi planım yok zaten

El elele tutuşma öpüşme vb şeyler oldu mu yani nasıl bi iliskiniz var akşam napyosunuz mesela ona göre öneride bulunacağım

Bazi arkadaslar nasil guveniyosun, beklentisi vardir, seni kullanir falan demis de... konu sahibinin eski konularina bi goz attim, bence konu sahibi icin sorun degil sizin endiseleriniz...
El elele tutuşma öpüşme vb şeyler oldu mu yani nasıl bi iliskiniz var akşam napyosunuz mesela ona göre öneride bulunacağım
Birlikte uyuduklarina gore cok daha fazlasi var.

Okula gitmeniz gerekiyor. Ne demek tanıdıkları görüp konuşmak istemiyorum. Konuşmak istemiyorsanız "konuşmak istemiyorum" deyip geçersiniz. Derslerinize devam edip okulu bitirip, işe girip kendi ayaklarınızın üzerinde durun. Manevi olarak gücünüz yoksa okulun psikoloğuyla konuşun.

Ablanızla yaşarken yaşamınızı sanırım ablanızın sevgilisi olan evli adamlar finanse ediyordu. Şimdi de başka bir adam finanse ediyor. Eşiniz değil, nişanlınız değil, daha yeni tanıdığınız biri. Okula da gitmiyorsunuz.

İnsanların nasıl hayatlar yaşayacağına anne babalar karışmamalı diye düşünürüm. Ama fikirleri de alınmalı. Buraya anket açsanız, oğlunuz benimle yaşasın ister miydiniz deseniz, buradaki kadınların en az %90'ı hayır der. Ablanız yüzünden falan değil, ona karşı çıkmışsınız zaten. Şu anki hayat tarzınız yüzünden. Hayatınızda ilgili hiçbir şey yapmadığınız, okula bile gitmediğiniz için.

Bence bir akrabanıza veya yakınıza sığınsanız daha iyi olurdu. O olmuyorsa kadın sığınma evine. Okulunuza gidip bir yandan da yarı zamanlı çalışabilirdiniz. Ama siz okula bile gitmiyorsunuz. Biraz silkelenip kendinize gelin. En azından okula gidin.

Okulu bırakmadım zaten okula son 2 haftadır gitmiyorum tabi ki de devam edicem. Evi ablamın sevgilileri finanse etmiyordu bizzat ablam finanse ediyordu. Erkek arkadaşımın yaptığı da beni finanse etmek denemez çünkü bu geçici bi durum ve ben finanse edilmemek için de elimden geleni yapıyorum önceden de nereye gitsek ne yapsak hesabı o öderdi ben ısrar etsem de şimdi sadece bir haftadır onun evinde kaldığım için ona karşı bi sorumluluk hissetmeye başladım.hayatım için tam aksine bir şeyler yapıyorum iş çok aradım ama hala da arıyorum ama bulduklarım ya tam zamanlı oluyor ya da yarızamanlı olsa bile parası beni idare edebilecek gibi olmuyor veya tekin işler olmuyor vs vs.

Niye hemen evlenmeniz üzerine yorumlar yapılmış ki ya, tuhaf

Aslında hissettikleriniz normal ama daha bir hafta olmuş ve kendinize zaman tanıyın bence. Karşı taraftan herhangi bir şekilde "sığıntı" olduğunuzu hissettirecek davranış görmediğiniz sürece çok da düşünmemeye çalışın, belki ufak ev işlerine yardım edebilirsiniz.

Açıkçası sevgili, arkadaş, fb, okul arkadaşı vs herneyse çok da fark etmiyor. Zor durumda olan birisine yardım ediyor karşı taraf işte. Insanlar tanımadığı yabancı ülkeden misafir ağırlıyor bu dönemde ne olacak ki? Zaten siz de yerleşmeyi düşünmüyoruisunuz anladığım kadarıyla. Şu an okulunuza(birkaç hafta aradan bir şey olmaz ama arkadaşlarınız böyle dönemleri daha rahat atlatmanıza yardımcı olabilir) ve part time bir iş aramaya odaklanın gerisi hallolur zaten. Ileride subay beyin yardıma ihtiyacı olursa siz yardımcı olursunuz o zaman ödeşirsiniz

Ayıya dayı dediğin takdirde kalan hayatım boyunca bunu yüzüme vurur dolaylı yoldan hayatımı mahvederim yani

Etmezsin
Okulun bitince çıkıp gidersin, bu kadar
Evde oturup elin adamına nasıl hizmet etsem diye kafa patlatarak kendine çok büyük kötülük yapıyorsun inan

Evde kaldığınız için işlerin ucundan tutabilirsiniz yemek hazırlama kahvaltı vs sonuçta yemek işini adam karşılıyormuş ama çamaşırını yıkama ütüleme işine girmeyin derim.
Temizlik için yardımcı geliyormuş zaten kendi odanızı toplamanız yeter ve yemek yaparsanız mutfağı toplarsınız çöp vs.atarsınız olur biter.

Son düzenleme:
Bazen dışarı çıkıyoruz el ele tutuşuyoruz dışarda sarılıyoruz vs evde de öyleyiz sarılıyoruz beraber uyuyoruz falan
Ya o zaman beraber yaşama denilen şeye girmissiniz tabiki yap ev işlerini misafir degilsin ki artık adama da söyle ben ev islerini filan hallederim burda kaldigim için borçlu hissediyorum de adami da tanıyo musun ne biliyim dikkatli ol okula git bence konusma madem kimseyle okulu bitir bence yani hayata dön artık evlen bencede arkadaslara katiliyorum

Okulu bitirmeden istedigin gibi iş bulman imkansız gibi bi şey malesef anca garsonluk olabilir

İnternet sitesinde ki üniversite guruplarında bir sürü ev arkadaşı arayan bayanlar var bence geç olmadan oralara üye olun ve oraya yerleşin. Bu şekilde ancak bi müddet idare edebilirsiniz ilerleyen zamanlarda iş farklı boyutlara gidebilir. Bence geç olmadan kalacak bi yer bulun

Hic bir seye dokunmadanda yasamak hos degil. Misafirlige bile gidince gittiginiz evi davet ediyorsunuz degilmi. En azindan utu yemek yapabilirsiniz.

bence fazla gururlu davranıyorsunuz. takdir ediyorum ama durumunuz çok mantıklı değil. annenize söyleyin orta yolu bulsun eve dönün bence. ablanızı da sallayın gitsin naparsa yapsın kaç yaşında kadın. siz de keyfinize bakarsınız bundan sonra evde daha az vakit geçirin mesela...
ya da yanında kalabileceğiniz arkadaşınız vs yok mu? olmadı özel yurtlardan bazıları senetsiz alıyor öyle bir şey deneyin böyle huzursuzsunuz belli yani.

Sevgili gibiyiz dediğiniz Ada'mla uyuyacak kadar yakınsanız,1 hafta 2 hafta o Ada'mın üzerinden geçiniyorsanız ablanıza niye bu kadar çattınız ki...Üstüne basa basa ablam kimseden geçinmiyordu,tamamen kendi Kazancı'yla geçindiriyordu diyorsunuz.
Bu Ada'm böyle vakit geçirmez.Eninde sonunda eli ekmek tutan kariyer sahibi bir bayan düşünecek kendisi için en azından bunun için çabalamalısınız.En önemlisi de ablanıza yaptığınız gururun binde birini elin adamına yapmamış olmanız.Bütün asker camiasında adı anılan kızlardan oluverme.Çünkü çok anlatıyor eşim böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…