Sığıntı gibiyim

Adamı sevmiyorsunuz. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme mantığındasınız. Eleştirmek için demiyorum ama durum bu.

Bir yandan kendinize ev bakın. Evi derleyin toplayın, yemek yapın bunlar bir evde kalmanın gereği. Ama kişisel ütüsünü vs. yapmayın. Hizmetçiliğine soyunmayın.

Okulunuza asılın. Yok ilerde tabi gidicem diyorsunuz ama ben soğuduğunuz elektriğini aldım. Mesleğinizi eline almazsanız hayatınız kalacak yer için elin adamına hizmetçilikle geçecek. Bunun adı belki evlilik olacak ama önemli değil. Kendi kendinize yetmek tek felsefeniz olsun. Bir adamla da aşık olduğunuz için beraber yaşayın.

Sığıntı gibiyim diyorsun ama çaban yok eskileri arkadaşlarını okulunu ne zamana kadar görmeyeceksin
Şartların zor ama okumana engel olan hiçbişey yok, okula gitmeden ev arkadaşı da bulamazsın
Evde yaşıyorsan azıcık temizliğe yemeğe falan yardımcı ol

Durum anlaşıldı.Bu arkadaşımız flört etmeyi seven daldan dala konan ve özellikle para pul iyi meslek sahibi insanlarla kısa dönemler cinsel birliktelik yaşamayı seven libidosu çok çok yüksek bir arkadaşımızmış.Hepimizin yaptığı yorumlar boşa.Konularını okuyunca ablasına acıdım ben.Gerçekten kurtulmuş.

Aile sorunlu olunca çocuk da sorunlu oluyor sanırım. Abla da evli adamlarla birlikte ama şuan kendisinin yaptığı da hem kalacak yer için hemde maddi yarar sağlamak için hoşlandıgını bile tam bilmediği bir adamın ona dokunmasına izin vermek... keşke evinde hiç konuşmasaymış enazndan okuluna gider gelir maddi açıdan başkasına muhtaç olmazmış
Üzüldüm haline gençlik bizim için değerli hele genç kızlar sonradan çok pişman olacakları hataları keşke hiç yapmasalar

Kesinlikle yetiştirilme tarzından dolayı.Bayagı akıl verdik ama bu konusu diğer konuların yanında devede kulakmış meger.Boş beleş geçinmek varken niye okusun,niye çalışsın,niye ablasını çeksin ki...Umarım aklı başına gelir konu sahibinin ve onun gibilerin...

Böyle bir şeyin başına geleceği belliydi zatenburada 100 milyon kadın aynı şeyi söyledi yine burnunun dikine gittin. Erkek arkadaş mı sevgili mi belli olmayan bir adamla evcilik oynamaktansa; part-time işe girsen,
Seni bu hayatta tek kurtaracak olan meslek sahibi olmak için okulu bitirmeye çalışsan,
Bu adamla da ciddi düşünüyorsan evlensen düşünmüyorsan da by by desen sanki çok daha iyi olur.
Nasıl subay anlamadım ayrıca özel hayatlarına dikkat etmeleri lazım diye biliyorum löbürdek davranmış. Subay falan değildir o yiyor seni

Kusura bakma ama sen çok tuhaf bi insansın bence psikolojik problemleriniz var ailecek.Her konunu başka bi şaşkınlıkla okuyorum her konunda başka bi karakter var.Ablanı metreslikle suçlayıp bu uğurda kendini evden kovduracak kadar kavga ediyosun ama daha doğru dürüst tanımadığın sevgilim bile diyemediğin bi adamın evine gidip korkmadan çekinmeden yatağına giriyosun.Bi de sanki dünyadan haberin yokmuş, bu adamın senden cinsel beklentileri olacağını bilmiyomuş gibi kahvaltısını hazırlayım mı diye konu açıyosun.

Madem bu kadar geniş mezhebin var, sevgilin bile olmayan bi adamın evine taşınıp sana paralar harcamasını yedirip içirmesini normal bişeymiş gibi yazıyosun gerçekten o zaman neden ablanın evli adamlarla takılmasından rahatsız oluyosun?senin düşünce yapındaki insanlara göre ablanınki ahlaksızlıkken senin yaptığın sence ahlaklı bi hareket mi yani?o adam seni neyin karşılığında evine aldı da hergün yedirip içiriyor?

Dediğim gibi çok tuhafsınız ahlak anlayışınız ya çifte standart size gelince her şey normal ama ablanızınki anormal, ya da kendi durumunuzun farkında değilsiniz çift karakterlisiniz ve tutarsızsınız.

Kızının evli adamlarla ses çıkarmasına susan, diğer kızının nereye gittiğini umursamayan bi anne, metres hayatı yaşayan abla ve deli gibi ahlak savunuculuğu yapan ama sevgilisi bile olmayan bi adamın evine gidip yerleşebilen konu sahibi, dediğim gibi ailecek bitiksiniz.

Bi de lütfen kendinize şunu sorun, ablanızın ahlaksızlığını kendi çarpık ilişkilerinize paravan olsun diye kullanmadığınıza emin misiniz?bu sorunun cevabını kendinize verin en azından bana cevap vermeniz önemli değil

Son düzenleme:
Kendi ayakların üzerinde durmaya mecbursun. Nereye kadar orada kalacaksın ki? Daha da ertelemeden bir an önce okuluna dön.Önce kendine kalacak bir yer bul,yurt gibi ve oradan ayrıl. Yarı zamanlı bir işe girebilirsin. Sevmediğin bir adamın yanında mecburiyetten kalma.

Eskisi gibi degil artık.Subay dediği astsubay.Onlar da okullarda iş hayatında çok fazla bayan göremediği için bulduğu her kızı nimetten sayıyorlar Malesef.Evlenirken de bu tarz kişilerle evlenmiyorlar.Seçiciliklerini evlenirken kullanıyorlar.

Canım tamam da kadının evine giderler. Sence evlenmeden bir kadınla aynı evde yaşama büyük olay değil mi. Yani bu duyulur sonuçta o yüzden büyük risk. Yaptıkları şeyler yine de ileride karşılarına çıkar kıdem ve yükselmelerde. Kimse bu riski almaz hele ki hiç tanımadığı bir kız için. Bu işin içinde başka bir iş var benceGerçi astsubay diyorsun bilemedim haklı olabilirsin ayy beynimi daha fazla yormak istemiyorum

+++
++++

Pardon boyle bir sonuca nerden vardiniz??? Insanlara bu sekilde yakistirmalar yapma hakkini nerden buluyorsunuz??!??
Cok hadsiz ve terbiyesizsiniz, kibledim. Midemi bulandiriyorsunuz.

Benim eşimin arkadaşları beraber yaşıyor.O tarz kişilerle biz muhatap olmuyoruz.Geceleri sabaha kadar içip kızlarla takılıp sabah berbat halde işe giden arkadaşları da var eşimin.Göreve gittikleri yerde kadınlar bekliyormuş.Barlarda orda burda kızlarla kadınlarla birlikte olup işyerine yorgun halde gelen bekar arkadaşları da var.İşlerini yaptıktan sonra özel hayata karışmıyorlar.Sadece gay olma durumu varsa ve yakalanırsa iş hayatları bitiyor.Kadına çok düşkün oluyorlar ama evlenecekleri kişiyi özenli seçiyorlar:) Evinde yemek yaptırıp ütüsünü yaptırmak varken evine boşuna temizlikçi getirtmek varken neden kadının evine gitsin.Çok uyanık Ada'm:)

Pardon boyle bir sonuca nerden vardiniz??? Insanlara bu sekilde yakistirmalar yapma hakkini nerden buluyorsunuz??!??
Cok hadsiz ve terbiyesizsiniz, kibledim. Midemi bulandiriyorsunuz.
Est.Eski konusunda kendisi ben böyle biriyim diye yazmış.Ordan yola çıkarak aynı cümleleri yazdım.Yakıştırma degil.Yanlış yorum yapmayayım diye okudum geçmiş konusunu ve kendisi açık açık itiraf etmiş.Temennimiz uyarıları dikkate alması yönünde tabiki.
Kibleseydiniz yeterdi.Hakaret etmek size yakışmadı.

Ne bir anne kızını, ne bir abla daha henüz kendi ayaklarının üzerinde duramayan kardeşini kolay kolay gözden çıkaramaz. Ablanın hayatı etik değil evet ama şu an seninde ondan bir farkın yok bana göre. O en azından kendini kurtarabilir peki ya sen? En kötü aile bile senin yaşındaki bir genç kız için en güvenli sığınaktır. Keşke henüz ilişkinizin bile adını koyamadığınız adamın yanında kendini sığıntı gibi hissedeceğine ailenin yanında hissetseydin ve o çeneni biraz tutsaydın.

Belki konu sahibi de erkeğe çok düşkün ama evleneceği kişiyi özenle seçecek, nerden biliyorsunuz böyle olmadığını?

adamın üstünden geçinmiyorum hanımefendi bu insan zaten öncesinde de hayatımdaydı kendisi normalde de bana gittiğimiz hiçbir yerde hiçbir şey ödetmiyordu şu an gidecek yerim olmadığı için onun evindeyim

üfff ne saçmaladınız para pul iyi meslek sahibi derken?? merak ediyorsanız önceki avukat bey asgari ücretin bi tık üstünü falan alıyodu. kendinizce güzel bi tespit yapmış olabilirsiniz fakat yanlış

yine kendinizce çok iyi bi tespit yapmışsınız ama bu da yanlış üsteğmen kendisi. ayrıca bu tarz derken? kinli falan mısınız bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…