Sığıntı gibiyim

ya ben yanlış anlaşılıyorum galiba okuluma sadece bikaç hafta ara verdim okulu bıraktım değil daha vizelerime dahi aylar var elbet okulumu bitireceğim bu insanın yanına da temelli yerleşmedim düzgün bi yer bulana kadar ama burada kalacağım malesef ve kaldığım müddet içerisinde ne yapabilirim onu soruyorum ay bayılcam

adama aşık değilim bu kesin de zaten adamla beraber bi hayat kurup kendimi kurtarmak derdinde de değilim ki ben sadece düzgün bi yer bulana kadar burada kalıyorum tabi ki de okuluma asılacağım kimseden bana hayır gelmeyeceğinin ziyadesiyle bilincindeyim

ya bu adam ben buraya gelmeden evvel de nereye gitsek hesabı ödüyordu zaten prensip olarak bana para ödetmeyen bi insan zaten kendimi sığıntı gibi hissediyorum demişim bi de gelip insanlar yok adamın sırtından geçiniyosun beleşe yaşıyosun diyolar vallahi çıldırıcam şimdi adamın şu an bana hiçbi cinsel yaklaşımı yok istersen sarılırken orama burama da dokunurdu ama şu an için öyle bi şey yok insanoğlu çiğ süt emmiş bunu biliyorum zaten adama sonsuz bi güven duyduğum falan da yok en yakın zamanda gidicem zaten buradan
son dediğinizle ilgili de bunu bin kez söyledim ama yine söyleyeyim ya allah aşkına ben gidip kimseye bile bile zarar verecek şeyler yapmıyorum ikide bir ablana laf ediyosun sen nesin acaba diyolar benim derdim ablamın günahı sevabı değil insanlara verdiği zararlar

Adamla sırf evinde kalıyorsun diye bi ilişkiye başlama mecburiyeti hissetmediğine emin misin?

Kendi dağınıklığını toplasan yeter.

Adamla sırf evinde kalıyorsun diye bi ilişkiye başlama mecburiyeti hissetmediğine emin misin?

Kendi dağınıklığını toplasan yeter.
Vallaa hissetmiyor değilim adamı sevgilim haricinde hiçbir kalıba sokamıyorum çünkü yani hiç sevmiyorum çok nötrüm diyemem hoşlanıyorum bayağı ama sevgililik için biraz daha beklemeyi tercih ederdim

Kusura bakma da ben hiçbir konumda mesleklerine göre erkek seçiyorum onların sırtından geçiniyorum demedim bunu kendin uydurmuşsun ayrıca evlenecekleri kadınları özenli seçiyorlar dedikten sonra Gülümsemen bile nasıl bi insan olduğunu ziyadesiyle özetlemiş sırf bomboş konuşmaya gelmişsin ahlak bekçiliği yapıp kendini yücelttiğin yetmezmiş gibi iki arada bi derede de astsubaylara salladın ay ne biçim kadınsın be

en kisa surede part time da olsa is bulmaya calis.

bir yandanda burs icin basvurularini yap

kendine okuldan ev arkadasi bul
boylesi daha uygun olacak. erkek arkadasinin yaninda boylece daha fazla agirligin dik durusun da olur.

annene sinirlenmis olabilirsin. ancak o senin annen. durumunu anlat guzelce konusun.

allah yardimcin olsun.

ev islerine arada yardim edebilirsin. ancak asil sorunun bunlar senin.

Okuluna gitmeye ne dersin? Eminim sana iyi gelecektir.
Giderler icin eve para ver almasada kalmam de. Ben para verip kalirdim valla utu camasir isinede girmezdim.

Evi toplamak yerine o gelmeden yemek siparişini verebilirsin ödersin, yemek yemeye gittiğinizde önden bir bahaneyle kalkıp hesabı ödersin.

Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz tam bilmiyorum ama ben bu devirde kimsenin kimseye karşılıksız bu denli yardım edebileceğini düşünmüyorum. Bugün bi beklentisi yoktur ama yarın oluşur.

Kendi kendini de triplere sokmaktan vazgeç ve okula git kendine kalacak bi yer ayarla, iş bul. Orada bu şekilde yaşayamazsın

Okuluna gitmeye ne dersin? Eminim sana iyi gelecektir.
Giderler icin eve para ver almasada kalmam de. Ben para verip kalirdim valla utu camasir isinede girmezdim.
Dün eve para vermekle ilgili konuştum. bi haftadan fazladır buradayım artık misafirliği geçti bu ayki faturaları bölüşelim dedim hiddetle reddetti ama ben ısrar edince tamam bakarız sen düşünme bunları vs. dedi. Ama tabi ki öncelikli amacım kimseye daha fazla yük olmadan kendime kalacak düzgün bi yer bulmak

Su anda en guvenli olacaginiz yer kendi eviniz . Ablanizdan ozur dileyin . Konunuzda haklisiniz ama kendi paranizi kazanana kadar idare edin bence

Su anda en guvenli olacaginiz yer kendi eviniz . Ablanizdan ozur dileyin . Konunuzda haklisiniz ama kendi paranizi kazanana kadar idare edin bence
o eve dönüp ablamın aşağılamalarına annemin pasif kalmasına artık dayanamam. prensip olarak kimseye güvenmediğim için erkek arkadaşıma da güvenmiyorum ama o evde başıma geleceklerden eminim ve buna katlanamam artık

evi biraz toparlar ve bşye ihtiyacı olup olmadığını sorarsın. okula gitmeyi ihmal etme ve part time bir işe başla hiç olmazsa bir gelirin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…