Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Kızlar bu Oxford lar la şık nasıl olunur söyleyeyim.. 175 ve üzeri boy 50 kilo olursanız olur. Yoksa resmen tosbik olursunuz.

Topuklu ayakkabı meselesiyse evet çoğu topuklu rahat değildir ama kalıbını bulduğun zaman tüm gün giysende rahat ettirenleri var. Topuklu giydiğinizde proporsiyon olarak ideal vücut ölçüsüne yaklaştırır ve estetik olarak hoş gözükür.

Kapitalizm fln ama gerçekten bana topuklu daha şık geliyor..

İş yerinde çoğu zaman oturuyorum o yüzden çoğu zaman topuklu giyerim.. Bazen de converse veya tiger giyerim ama bazen yani...

Hiç uğraşamam valla, zamanında annemlerin beğenisiyle aldığım şu ayakkabıları giyeceğim mezuniyette. Azıcık topuğu var işte yeter de artar.
Bu çok basit kaçar,bence stiletto falan düşün,bende pantolon gomlek dusunuyorum ama ayakkabi biraz patlasin parildasin,gomleginin renginde bi stiletto çok hoş olur :)

Bence bakımlı olmanın tpuklu ayakkabıyla alakası yok ben topkluyu cok severım ama herzaman tercıh etmem bakımlı olmak temız olmaktr kas bıyık tertemzse saclar yapılı hafıf makyaj mıs gıbı bı parfum tamamdır heergun dugune gder gıbı ıse gtmeye ne geerek var herzaman tpuklu bence cok absurt

Bu çok basit kaçar,bence stiletto falan düşügören de pantolon gomlek dusunuyorum ama ayakkabi biraz patlasin parildasin,gomleginin renginde bi stiletto çok hoş olur :)
Basit kaçacak bişey yok, ben de basit giyinicem ki. Stiletto gitmedim, gitmem de. Tarzım değil, gören şaşırır yani. Pek dikkat çekmek istemiyorum. Stiletto giysem dikkat çekici olur. Bütün gün ayakta dikilicez, yürücez bilmem ne, uğraşamam.

Yani bir gün sürecek sadece ve neredeyse eğitim hayatını bitiriyorsun bırakta biraz dikkat çekici olsun :)

Kızlar yeni başlayan için ofiste giymelik kaç cm olmalı topuklu ???
Babaanne ayakkabısı olmayan
Beş cm ?

ömrümde topuklu giymedim. sevmem. ayaklarım rahatsız. millet bayılıyo kıyafete saça başa bakmayı. ben de düz saç bakımsızdır diyim oldu mu şimdi ne alaka. cm bilmem bacım ama alacaksan deri ,marka rahat bişey al

Ben elbiseyle çok rahat edemiyorum
Düğünde ya da ev ziyaretlerinde tamam da yani işe gelirken rahat edemiyorum
3 aktarma yapıyorum, zaten öyle fazla kibarda yürümem ben. yüüryen merdivenlerde düşmüşlüğümde var
Eyvah eyvah yani etekli olsaydım puhaha

Ama senin içinde var pullu simli çiçekli şeyler
Aynı eteği alsak ben gider siyahını alırım, altına düz siyah bi ayakkabı giyerim
Sen fuşyasını alır bileklik vs ile kombinlersin çekersin topuklunu yani
Bende o şey yok, siyah al kot al gömlekte caf caflı olmasın siyah olmazsa hadi bilemedin beyaz

Pantolonu kim icat ettiyse Allah razı olsun :) yazın elbise etek giymeyi takılar takıp makyaj yapmayı seviyorum ama kışın soğuk havalarda giyemiyorum. Rüküş giyinmem ama tercihim pantolon kazak bluz az makyaj mecburen. Topuklu giyersem de dolgu topukla rahat ediyorum. Şık stilettolara özeniyorum ama ayaklarımı çok ağrıtıyo ve vuruyor. Topuklarım yara oluyo. Yazın şık sandalet gibi ayakkabılar fena değil.

KA TI LI YO RUM temiz, bakimli ve uyumlu giyindikten sonra topuklu giymesekte oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…