- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Bu çok basit kaçar,bence stiletto falan düşün,bende pantolon gomlek dusunuyorum ama ayakkabi biraz patlasin parildasin,gomleginin renginde bi stiletto çok hoş olur :)Hiç uğraşamam valla, zamanında annemlerin beğenisiyle aldığım şu ayakkabıları giyeceğim mezuniyette. Azıcık topuğu var işte yeter de artar.
ay evet kısa ve kalın topuk babaanne ayakkabısı gibi duruyor..
alacaksanız hakkını verecek birşey alın
Basit kaçacak bişey yok, ben de basit giyinicem ki. Stiletto gitmedim, gitmem de. Tarzım değil, gören şaşırır yani. Pek dikkat çekmek istemiyorum. Stiletto giysem dikkat çekici olur. Bütün gün ayakta dikilicez, yürücez bilmem ne, uğraşamam.Bu çok basit kaçar,bence stiletto falan düşügören de pantolon gomlek dusunuyorum ama ayakkabi biraz patlasin parildasin,gomleginin renginde bi stiletto çok hoş olur :)
Yani bir gün sürecek sadece ve neredeyse eğitim hayatını bitiriyorsun bırakta biraz dikkat çekici olsun :)Basit kaçacak bişey yok, ben de basit giyinicem ki. Stiletto gitmedim, gitmem de. Tarzım değil, gören şaşırır yani. Pek dikkat çekmek istemiyorum. Stiletto giysem dikkat çekici olur. Bütün gün ayakta dikilicez, yürücez bilmem ne, uğraşamam.
Yok ya. Hevesim yok benim öyle şeylere, ortada bi sebep olsa yapardım belki o dediğini ama yok, anladın sen onu. :)Yani bir gün sürecek sadece ve neredeyse eğitim hayatını bitiriyorsun bırakta biraz dikkat çekici olsun :)
Yeniyseniz yeterli 5 cmKızlar yeni başlayan için ofiste giymelik kaç cm olmalı topuklu ???
Babaanne ayakkabısı olmayan
Beş cm ?
Benimde yok ondanYok ya. Hevesim yok benim öyle şeylere, ortada bi sebep olsa yapardım belki o dediğini ama yok, anladın sen onu. :)
Teşekkürler3. Fotodaki halin çok hoşbluz güzelmiş 4. Elbiseli olan da fena değil
Ben elbiseyle çok rahat edemiyorumBir-Dost alıntı yapmadım arkadaşım.
Elbette çok güzelsin,zaten her kadın çok güzel.
Başta da dediğim gibi tarz meselesi.
Benim en bakımsız olduğum gün bil ki raporluyumdur hastayımdır ki o gün bile ciddi sürünerek işe geldiğimde üzerimde mavi mini elbise vardı.
Dolabımda yok ki spor bir kıyafetim.
Eğer ki kot giyeceksem üstündeki pullu simli bir bluzdur mesela.
He bu demek değil ki hergün sim,pul akıyor benden.
Düz renk atlet tarzı badim çok var mesela. Onları da çiçekli eteklerimle,şortlarımla giyerim o Temmuz sıcaklarında.
Soğuktan popom donsa da dirsek koldan uzun giyemem,kazak giyemem. Yok zaten,giyecek olsam da yok.
Giyemem ben spor giyemem... Giyersem hem annem üzülür hem de annemin üzüldüğünü bile kocam kızar.
Hülya Aslan kim beÖyle sacmalik var mı ya.o zaman hulya aslan yalan öylemi.
O kim ola ki?Öyle sacmalik var mı ya.o zaman hulya aslan yalan öylemi.
KA TI LI YO RUMspor şıklık diye de bişe var işyerindeki arkadaşlara duyururum :)
bence temiz, düzgün özenli giyindikten üzerine yakıştırdıktan sonra her kıyafetle her ayakkabıyla şık ve bakımlı görünebilirsin
Topuklu ayakkabıyı bu kadar önemseyenlere kapitalizmin kandırdığı bir kadın olduğunu söylesen hepsi üstüne çullanır ne alakası var der. Topuklu ayakkabı bir kere konforlu değildir. Kadın kendini güzel hissetmek için giyer. Ama hiç sorgulamaz bu algı bende nasıl oluştu diye. Kendi için giyer, erkek için giyer. Ama çok nettir ki topuklu ayakkabı bu dünya sisteminin kadına attığı en büyük kazıktır. Bakımla özdeşleştirenlere de buradan selam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?