Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Puhaha
Pantolon o tabi ne ince çorabı
O kar botu atamam kar yağarsa yine giyecem Bolu'daki karı gördün mü sen, ben çuval verseler giyerdim o derece dondum
Zaten beyazım hepden betim benzim attı + kansızlık var 'casper' dediler bana o günden sonra arkadaşlar

Topuklu ayakkabı biraz lüks işi bence..

Sen toplu taşıma aracı kullanıyorsan veya bütün ayakta çalışıyorsan veya yürüyecek yolun uzunsa veya çocukluysan vs vs. Topuklu ile dolaşmak çok zor.

Ancak ev oturması, secgiliyle buluşma, yemeğe giderken vs giyilir ya da ofise bir topuklu ayakkabı bırak, ortalarda gezineceğim vakit obu giy. Sonra hop gene rahat ayakkabıların kalsın masanın altında.

Topuklu insanı şık gösteriyor giydiğinin havasını değiştiriyor evet ama bu bakımlımolmak anlamına gelmiyor.

marka var mı ? özellikle stiletto tarzı bildiğiniz rahat bir ayakkabı..

Ne sacma bir dusunce ya. Ne olmus topuklu giymiyorsaniz. Bakimlilik esittir makyaj ve topuklu ayakkabi degildir. Kadinlar yine kendilerine dayatma yapiyorlar sanki zorunluymus gibi. Ben topuklu giymeyi sevmem. En son diploma torenimde giydim 2 ay once o da 2 cm topuk. Ayakkabilarim topuksuzdur tarzim sportif ve rahattan yanayim. Makyajda yapmam, ne dugunlerde ne torenlerde ne de is gorusmelerine giderken. Bana kimse makyaji dayatamaz ben buyum. Niye makyaj yapmadin niye boyle giyindin diyen olursa da cevabımı yapistiririm. Ama temiz giyinirim, temizligime dikkat ederim. Ben ne makyaj yapip sapsari dislerle yuruyenler gordum. Ruj surmus disler felaket igrenc. Yağı yagli saclarla 10 kilo makyaj yapıp birde ter kokanlarin neresi bakimli?

Benim bakimli anlayisim cok baska. Sende sana dayatma yapilmasina izin verme. Cevabini bir bir yapıştır!

boluda ne işin var bacım otur ofiste şıkır şıkır
tamam hadi bir daha boluya gidersen yine giy :))

Maşallah çok hoşsun.

normal olan bu zaten yahu.. bende mezuniyet töreninde kumaş pantolon gömlek giymiştim ama tek fark bizim bütün kızlar hemen hemen öyleydi kimse abartılı birşey giymemişti..
Benim gömleğim düz açık yeşil, altına beyaz pantolon güzel olur diye düşünmüştüm. Cübbeler koyu renk çünkü. Fakat istediğim gibi bi beyaz pantolon bulamayınca elimde olan siyahı giyicem. Hatta cimrilik ettim, kumaş siyah bile almadım. Elimde olanı zaten yeni almıştım, siyah kot aslında ama pek belli etmiyor kot olduğunu :) Valla o gün ailem de gelecek, telaş dolu bir gün olacak. Etekli ya da elbiseli bişey giyip rahatsız olmaya niyetim yok. Hayır öyle çevremde gözüne hoş gözükmek istediğim biri de yok :)

Stiletto hiç giymedim, önceki yorumumda belirtmiştim. Görünüş olarak bile rahatsız edici (Bence)
Topuk deniyorsa tüm topukları ele almak lazım diye düşünüyorum açıkçası,
Ayağım için doğru bir dolgu topuk bir sandalette, her çeşit babetten daha rahat ederim şahsen.
Ya da ugg gibi modeller giymektense kalın topuklu postallar tercihimdir, en az spor ayakkabı giymiş gibi rahat yürürüm.

bende hiç giymedim ilk olacak :))
oğlanın mezuniyet balosu var elbisenin altına stiletto tarzı birşey olması lazım ancak yürüyebileceğimden pek emin değilim o yüzden rahat marka var mı bildiğiniz diye sormuştum

ben kemal tancanın dunyanın parasını bayıp almıstım hıııccc rahat edemedım zıra yururken topugum kırıldı ogun de pazar vardı yakınındaydım
sosyete pazarından 10 tl ye bı stiletto aldım hala onu gıyerım fecı rahat bırsey deneyıp bulmak lazım rahatı

Ugg çok itici zaten. Çok çirkin

ahaha pazar mantıklı aslında muhtemelen bir kere giyip kenara atacağım şeye bir sürü para da vermek istemiyorum zaten ..

Hiç uğraşamam valla, zamanında annemlerin beğenisiyle aldığım şu ayakkabıları giyeceğim mezuniyette. Azıcık topuğu var işte yeter de artar.

Eklentiler

• images.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 56
Bir-Dost alıntı yapmadım arkadaşım.
Elbette çok güzelsin,zaten her kadın çok güzel.
Başta da dediğim gibi tarz meselesi.
Benim en bakımsız olduğum gün bil ki raporluyumdur hastayımdır ki o gün bile ciddi sürünerek işe geldiğimde üzerimde mavi mini elbise vardı.
Dolabımda yok ki spor bir kıyafetim.
Eğer ki kot giyeceksem üstündeki pullu simli bir bluzdur mesela.
He bu demek değil ki hergün sim,pul akıyor benden.
Düz renk atlet tarzı badim çok var mesela. Onları da çiçekli eteklerimle,şortlarımla giyerim o Temmuz sıcaklarında.
Soğuktan popom donsa da dirsek koldan uzun giyemem,kazak giyemem. Yok zaten,giyecek olsam da yok.
Giyemem ben spor giyemem... Giyersem hem annem üzülür hem de annemin üzüldüğünü bile kocam kızar.

Profil foto sen misin yani ay maşallah çok enerjiksin.
Elbise giyen kadınlari imrenirim. Kendim giyemedigim için . çok rahatsiz oluyorum da. Gecelik de giyemem ay hic kadin gibi olmadigimi anladim.
Çok çok teşekkürler...
Ooooo eskiden daha da enerjiktim de malum yaş geçiyor artık,bu geçen yaz fotoğrafı. Bu seneye Allah kerim.
Estağfurullah hepimiz kadınız hem de çok çok güzel kadınlarız. Ama işte herkesin rahat ettiği bir tarzı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…