- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
PuhahaBir-Dost baktım geldim
o yorum ilk fotona aitti ancak telden baktığımdan yanlış görmüşüm pantol muş ayağındaki çorap değilmişneyse sen o ilk fotodaki botları at yinede
bende pek topuklu giymem ama kısa topuk cidden babaanne ayakkabısı gibi duruyor ..
Çok rahat topuklu modelleri var Dost.
Ayakkabısı, materyali, topuk biçimi - yüksekliği, iç tasarımı vs.
Düşün ki tüm öğrenciliğini converse ve cat botlarla geçirmiş birisi olarak bunu söylüyorum.
Cidden bi dene. Oxford ayakkabılar, babetler filan bırak :)
Puhaha
Pantolon o tabi ne ince çorabı
O kar botu atamam kar yağarsa yine giyecemBolu'daki karı gördün mü sen, ben çuval verseler giyerdim o derece dondum
Zaten beyazım hepden betim benzim attı + kansızlık var 'casper' dediler bana o günden sonra arkadaşlar
tesetturlulerde agır makyaj hıc yakısmıyor sade olunca bakıslar yuz anlam kazanıyor masum duruyor
bazısı tesetturluyu dıye cok agır makyaj yaptırıyor ne kadar kotu gorunduklerını bılseler yaptırmazlardı heralde
ben guya tesetturlu degılım ama antep sıcagındauzun kollu gelınlık gıymıstım cocuklugumdan berı hayalımdekı gelınlık dıye
Eki Görüntüle 1830466
mesela buda benım bı akrabaya cay oturmasına gıderken kı halim :) ben klasık gıyerım...
7 bucuk aylık hamıleydım burda
Eki Görüntüle 1830467
Ofiste de pek şıkırdamamboluda ne işin var bacım otur ofiste şıkır şıkır
tamam hadi bir daha boluya gidersen yine giy :))
Benim gömleğim düz açık yeşil, altına beyaz pantolon güzel olur diye düşünmüştüm. Cübbeler koyu renk çünkü. Fakat istediğim gibi bi beyaz pantolon bulamayınca elimde olan siyahı giyicem. Hatta cimrilik ettim, kumaş siyah bile almadım. Elimde olanı zaten yeni almıştım, siyah kot aslında ama pek belli etmiyor kot olduğunu :) Valla o gün ailem de gelecek, telaş dolu bir gün olacak. Etekli ya da elbiseli bişey giyip rahatsız olmaya niyetim yok. Hayır öyle çevremde gözüne hoş gözükmek istediğim biri de yok :)normal olan bu zaten yahu.. bende mezuniyet töreninde kumaş pantolon gömlek giymiştim ama tek fark bizim bütün kızlar hemen hemen öyleydi kimse abartılı birşey giymemişti..
marka var mı ? özellikle stiletto tarzı bildiğiniz rahat bir ayakkabı..
Stiletto hiç giymedim, önceki yorumumda belirtmiştim. Görünüş olarak bile rahatsız edici (Bence)
Topuk deniyorsa tüm topukları ele almak lazım diye düşünüyorum açıkçası,
Ayağım için doğru bir dolgu topuk bir sandalette, her çeşit babetten daha rahat ederim şahsen.
Ya da ugg gibi modeller giymektense kalın topuklu postallar tercihimdir, en az spor ayakkabı giymiş gibi rahat yürürüm.
marka var mı ? özellikle stiletto tarzı bildiğiniz rahat bir ayakkabı..
Stiletto hiç giymedim, önceki yorumumda belirtmiştim. Görünüş olarak bile rahatsız edici (Bence)
Topuk deniyorsa tüm topukları ele almak lazım diye düşünüyorum açıkçası,
Ayağım için doğru bir dolgu topuk bir sandalette, her çeşit babetten daha rahat ederim şahsen.
Ya da ugg gibi modeller giymektense kalın topuklu postallar tercihimdir, en az spor ayakkabı giymiş gibi rahat yürürüm.
ben kemal tancanın dunyanın parasını bayıp almıstım hıııccc rahat edemedım zıra yururken topugum kırıldı ogun de pazar vardı yakınındaydım
sosyete pazarından 10 tl ye bı stiletto aldım hala onu gıyerım fecı rahat bırseydeneyıp bulmak lazım rahatı
Hiç uğraşamam valla, zamanında annemlerin beğenisiyle aldığım şu ayakkabıları giyeceğim mezuniyette. Azıcık topuğu var işte yeter de artar.
3. Fotodaki halin çok hoş
Ben çok az giydim. Kışın zaten bot, yazın ve baharda da converse, lacoste falan. Bunlar kenarda duruyor. Mezuniyette giyeyim bari. Çok erkeksi de gelmiyor bana bunlar. Oxfordlar bence erkeksi ama bunlar öyle değil.ay bunlar cok rahat :)
Çok çok teşekkürler...Profil foto sen misin yani ay maşallah çok enerjiksin.
Elbise giyen kadınlari imrenirim. Kendim giyemedigim için . çok rahatsiz oluyorum da. Gecelik de giyemem ay hic kadin gibi olmadigimi anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?