- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Teşekkür ederim güzellik bakan gözdedir
İşte bi de düğünlerde giyerim, bu kadarkendi düğünümde bile düz giydim mesela eşimle fifti fiftiyiz
Bi tanıdık görse çakar bence beni deve kuşu gibi iki yüzümü karaladım işte saklandım sanıyorum muhaha
ayy bende dugunumde dantel beyaz bot gıydımnapım gelınlıgım cok agırdı rahat oldu
ben kendı dugunumde bıle makyaj yapmadım saclarımı ördurdum sadece rımel goz kalemı ve ruj okadar
bazen şık olcam dıye maymuna donuyorlar benım komıgıme gıdıyor dumduz bi fönle bıle ortamın en şık hanımı olunabılır halbukı :)
Profil fotoğrafım kendimim aslında.
Pek bir numaram yok be şekerim.
Hatta tamamen klasik Türk kadınıyım.
Sabah kalkıp elbise giyip işe giden,akşam olunca gecelik giyip kocasına sarmaşarak uyuyan kadın.
Çok düz mantığım yani..
Kız anlattığın kadar paçoz değilmişsinBen kışın uyum muyum dinlemem, ne kalınsa onu giyerim
Şurası zaten Bolu, kış pikniği yapalım dediler. Ben kansızım bi taraflarım dondu
Haftasonu eşofman filan diyodunuz, bu benim eşofmanlı halim işte altına da bi converse giyiniyorum
Ki bence bu şık halimpiknik vardı da ondan
İşe böyle gitmişliğim var mesela
Hani işyerinde o olmaz bu olmaz deniyo ya, tişört giymem ama çok ta klasik takılmam. Nadirdir
Sıkı durun en şık fotom sayılacak bi resim geliyo
Benim giydiğim topuk ancak bu kadar olur işte, soğan cücüğü kadar
Kızımın doğum günüydü bu da
Alıntı yapmayın litfen
Tamam kızlar bir tane hafif topuk ayakkabı alayım. Ama önerileriniz var mı ?
Bir de hafif topuk almıştım biri yaşlı ayakkabısı demişti topuğu kalın ve azıcık kısa diye
E uzun da ben giyemem. Ne almalıyım
Diğer sorum ise şimdi alıp giysem aaa bak bizden özendi dicekler çünkü topuklu ayakkabıyı azıcık gömdüm
Sağ ol bariKız anlattığın kadar paçoz değilmişsin
Öyle çok sade anlatınca
Ben seni çok begendim hanım hanımcıksın vallabenim tarzıma çok yakın
Bende birazdan bi yere gitcem üstümü giyince atcam buraya bi poz
Ne giysem acaba
tesetturlulerde agır makyaj hıc yakısmıyor sade olunca bakıslar yuz anlam kazanıyor masum duruyorBen de düğünümde makyaj yaptırmamıştım sadece pudra ve rimel vardı. Tesettürlü giydim çünkü.
Sen şıksın yahu :) maşallahtesetturlulerde agır makyaj hıc yakısmıyor sade olunca bakıslar yuz anlam kazanıyor masum duruyor
bazısı tesetturluyu dıye cok agır makyaj yaptırıyor ne kadar kotu gorunduklerını bılseler yaptırmazlardı heralde
ben guya tesetturlu degılım ama antep sıcagındauzun kollu gelınlık gıymıstım cocuklugumdan berı hayalımdekı gelınlık dıye
Eki Görüntüle 1830466
mesela buda benım bı akrabaya cay oturmasına gıderken kı halim :) ben klasık gıyerım...
7 bucuk aylık hamıleydım burda
Eki Görüntüle 1830467
Lale kim olsun yav Hertürlü eleştiriye açığım
Sen şıksın yahu :) maşallah
Kızının gözleri sana benziyo bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?