• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık olmak bakımlı olmak nedir ? Moralim bozuldu

Şıklık görecelidir,topuklu ayakkabi giymedende şık olabilir insan tamamen tarz meselesi zorda kalmadıkca topuklu giymiyorum :) :)

Profil fotoğrafım kendimim aslında.
Pek bir numaram yok be şekerim.
Hatta tamamen klasik Türk kadınıyım.
Sabah kalkıp elbise giyip işe giden,akşam olunca gecelik giyip kocasına sarmaşarak uyuyan kadın.
Çok düz mantığım yani..
Profil foto sen misin yani ay maşallah çok enerjiksin.:KK49:
Elbise giyen kadınlari imrenirim. Kendim giyemedigim için . çok rahatsiz oluyorum da. Gecelik de giyemem ay hic kadin gibi olmadigimi anladim. :bicak:

yok ben topuklu cu değilim:KK70:
mesela o ince çoraplarla o botları kombine etme bir daha.. hatta o botları at gitsin:mad:
O bot değil
Stiletto mu ne deniyo ondan :KK70: ama en cüce topuklardan, kısa diyorum yani. Daha uzun giyemem düşer müşerim
Rugan hatta
Aman zaten 1 saat bile tutmadım gittim ev terliği giydim :KK70: kızımın doğum günü yaptım da evde

Aynı ben :KK19:
Şu an ayağımda New Balance ayakkabım var. Çıplak ayak gibi rahatım.

Topuklu bir işkence.

Eskiden severdim, giyerdim, şimdi tek tek veriyorum, yenisini alırken elim hep babetlere veya spor ayakkabılara gidiyor.
Mezuniyet törenim var (balo değil tören) ve neredeyse bütün kızlar elbiseli, etekli giyinecekler, ben açık renk bi gömlek, altına normal siyah pantolon. Zaten üstümde cübbe olacak, uğraşamam. Tarzım da değil. Beni yadırgayan kızlar oldu, güldüm onlara.

Mezuniyet törenim var (balo değil tören) ve neredeyse bütün kızlar elbiseli, etekli giyinecekler, ben açık renk bi gömlek, altına normal siyah pantolon. Zaten üstümde cübbe olacak, uğraşamam. Tarzım da değil. Beni yadırgayan kızlar oldu, güldüm onlara.

bende mezunıyetımde boyle gıyınmıstım tek gomleklı bendım herkes abıyeler elbıseler gıyınmıstı :D kımse oyuzden dıkkat cekmıyordu tek farklı duran bendım :D :D :D

bence asalet en guzel şıklık

:KK49:
Aaaaa vallahi herşey aileden geliyor.:KK76:
Benim annem beni topukluyla görmese "hayırdır kızım bişeye mi moralin bozuldu,canın mı sıkkın,anlat hadi kızım" der sıkıştırır.:KK19:
Şimdi ben bugün de çok hafif topuklu ayakkabı var mesela ama yemyeşil ve pasparlak. Topuklu değilsem de illa şıkırdıcam.:spor:
Yani spor tarza dönüyorsam yine parlamalı,simli olmalı benim için.:KK37:
Aaa aynı ben, tomslarım var paletli. Okulda stilettolarimla tanınırım :) kendimi frenlemesem her renk her desen alacağım, zorunluluktan değil, çok seviyorum topuklu ayakkabılarımı, taaa çocukluğumdan beri.

Konu sahibi belki bir fikir olur, geçen inci deride az topuklu şık stilettolar gördüm onlarla başlayabilirsin.

Topuklu giymeyenler giyenleri
Topuklu giyenler de giymeyenleri gömmesin yav :KK70:
Hepimiz kadınız

Şahsen bende topuklu giyemiyorum
Ama uzaktan bakınca hoş mu hoş
Doğruya doğru şimdi
Ama rahatıma da düşkünüm

Nasıl mutluysanız öyle giyinin
Birileri sizi şık ya da bakımlı bulsun diye değil

Çok rahat topuklu modelleri var Dost.
Ayakkabısı, materyali, topuk biçimi - yüksekliği, iç tasarımı vs.
Düşün ki tüm öğrenciliğini converse ve cat botlarla geçirmiş birisi olarak bunu söylüyorum.

Cidden bi dene. Oxford ayakkabılar, babetler filan bırak :)

bende mezunıyetımdbirazcıknınmıstım tek gomleklı bendım herkes abıyeler elbıseler gıyınmıstı :KK70: kımse oyuzden dıkkat cekmıyordu tek farklı duran bendım :KK70: :KK70: :KK70:

bence asalet en guzel şıklık
Elimde olsa tişört giyicem :D Ama birazcık formal olsun dedim yani birazcık en azından özenmiş gibi gözükeyim dediğim için. En bakımlı halim o. :D

Çok rahat topuklu modelleri var Dost.
Ayakkabısı, materyali, topuk biçimi - yüksekliği, iç tasarımı vs.
Düşün ki tüm öğrenciliğini converse ve cat botlarla geçirmiş birisi olarak bunu söylüyorum.

Cidden bi dene. Oxford ayakkabılar, babetler filan bırak :)
Ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş meğerse :D bu konuda anladım, yaş 29

Hayatımda babet çok nadir giyindim ve sevmiyorum. Sanki dik duramiyorum babetle .
Topuklu ayakkabı aşktır benim için . Bakımlı gösterdiği doğru ama ayaklarininda güzel görünmesi lazım oje sürmek meselâ daha da hoş gösteriyor.

Bir-Dost Bir-Dost baktım geldim :KK70:

o yorum ilk fotona aitti ancak telden baktığımdan yanlış görmüşüm pantol muş ayağındaki çorap değilmiş :KK70:neyse sen o ilk fotodaki botları at yinede :halay:

bende pek topuklu giymem ama kısa topuk cidden babaanne ayakkabısı gibi duruyor ..

normal olan bu zaten yahu.. bende mezuniyet töreninde kumaş pantolon gömlek giymiştim ama tek fark bizim bütün kızlar hemen hemen öyleydi kimse abartılı birşey giymemişti..

Topuklu ayakkabı muhakkak şık bir aksesuar,bacakları geriyor,popoyu olduğundan güzel gösteriyor,boyu uzatıyor amma ve lakin,markette,parkta topuklu ayakkabı şık durmuyor. Uygun kıyafetle ve uygun ortamda iyidir. Ama tek başına şıklık göstergesi değildir bence.
Şahsen işyerimde rahat ayakkabı giyebilecekken,topuklu giyeyim diye kasmam,kasmadımda bu güne kadar. Ha prezantasyon açısından çok önem taşıyan bir iş yapıyorsundur topuklu giymeye mecbursundur o ayrı.
Ama dediğim gibi rahatlık benim için ekstra önemlidir. Birde şu an çalışmıyorum spor ayakkabılarım ve ben çok mutluyum :-)

yok ya onla ne alaksı var spor giyinip gayet sık olan kadınlarda var zaten ama su oxfordlar cok kotu ya:) herkesin zevki tabi birsey diyemem ama hic yakısmıyor ya bence

Ben de şık olmak istiyorum. Bu sabah cocuklar ne kadar huysuzluk yapsa da bakımlı görünmeye karar verdim.
Ama sabah saclarimi tararken bi turlu inmedi tarak aşağı. Baktim lolipop parçası yapismis. Bebe aglamaya başladı yikayamadim. Sacimi kesip ciktim banyodan.

bende sakızı bir hışımla kesip atmıştım öyle bir keresinde :KK70:

Back
X