- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Pembe Unal
Hah senle Lale aynısınız bencekız acil değişime ihtiyacın var![]()

Neremi değiştirmem lazım önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah senle Lale aynısınız bencekız acil değişime ihtiyacın var![]()
Profil foto sen misin yani ay maşallah çok enerjiksin.Profil fotoğrafım kendimim aslında.
Pek bir numaram yok be şekerim.
Hatta tamamen klasik Türk kadınıyım.
Sabah kalkıp elbise giyip işe giden,akşam olunca gecelik giyip kocasına sarmaşarak uyuyan kadın.
Çok düz mantığım yani..
Hah senle Lale aynısınız bence
Neremi değiştirmem lazım önce
O bot değilyok ben topuklu cu değilim
mesela o ince çoraplarla o botları kombine etme bir daha.. hatta o botları at gitsin![]()
Mezuniyet törenim var (balo değil tören) ve neredeyse bütün kızlar elbiseli, etekli giyinecekler, ben açık renk bi gömlek, altına normal siyah pantolon. Zaten üstümde cübbe olacak, uğraşamam. Tarzım da değil. Beni yadırgayan kızlar oldu, güldüm onlara.Aynı ben
Şu an ayağımda New Balance ayakkabım var. Çıplak ayak gibi rahatım.
Topuklu bir işkence.
Eskiden severdim, giyerdim, şimdi tek tek veriyorum, yenisini alırken elim hep babetlere veya spor ayakkabılara gidiyor.
Mezuniyet törenim var (balo değil tören) ve neredeyse bütün kızlar elbiseli, etekli giyinecekler, ben açık renk bi gömlek, altına normal siyah pantolon. Zaten üstümde cübbe olacak, uğraşamam. Tarzım da değil. Beni yadırgayan kızlar oldu, güldüm onlara.
Aaa aynı ben, tomslarım var paletli. Okulda stilettolarimla tanınırım :) kendimi frenlemesem her renk her desen alacağım, zorunluluktan değil, çok seviyorum topuklu ayakkabılarımı, taaa çocukluğumdan beri.Aaaaa vallahi herşey aileden geliyor.
Benim annem beni topukluyla görmese "hayırdır kızım bişeye mi moralin bozuldu,canın mı sıkkın,anlat hadi kızım" der sıkıştırır.
Şimdi ben bugün de çok hafif topuklu ayakkabı var mesela ama yemyeşil ve pasparlak. Topuklu değilsem de illa şıkırdıcam.
Yani spor tarza dönüyorsam yine parlamalı,simli olmalı benim için.![]()
O bot değil
Stiletto mu ne deniyo ondanama en cüce topuklardan, kısa diyorum yani. Daha uzun giyemem düşer müşerim
Rugan hatta
Aman zaten 1 saat bile tutmadım gittim ev terliği giydimkızımın doğum günü yaptım da evde
Topuklu giymeyenler giyenleri
Topuklu giyenler de giymeyenleri gömmesin yav
Hepimiz kadınız
Şahsen bende topuklu giyemiyorum
Ama uzaktan bakınca hoş mu hoş
Doğruya doğru şimdi
Ama rahatıma da düşkünüm
Nasıl mutluysanız öyle giyinin
Birileri sizi şık ya da bakımlı bulsun diye değil
Elimde olsa tişört giyicembende mezunıyetımdbirazcıknınmıstım tek gomleklı bendım herkes abıyeler elbıseler gıyınmıstıkımse oyuzden dıkkat cekmıyordu tek farklı duran bendım
![]()
![]()
bence asalet en guzel şıklık
Ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş meğerseÇok rahat topuklu modelleri var Dost.
Ayakkabısı, materyali, topuk biçimi - yüksekliği, iç tasarımı vs.
Düşün ki tüm öğrenciliğini converse ve cat botlarla geçirmiş birisi olarak bunu söylüyorum.
Cidden bi dene. Oxford ayakkabılar, babetler filan bırak :)
Ben de şık olmak istiyorum. Bu sabah cocuklar ne kadar huysuzluk yapsa da bakımlı görünmeye karar verdim.
Ama sabah saclarimi tararken bi turlu inmedi tarak aşağı. Baktim lolipop parçası yapismis. Bebe aglamaya başladı yikayamadim. Sacimi kesip ciktim banyodan.
Mezuniyet törenim var (balo değil tören) ve neredeyse bütün kızlar elbiseli, etekli giyinecekler, ben açık renk bi gömlek, altına normal siyah pantolon. Zaten üstümde cübbe olacak, uğraşamam. Tarzım da değil. Beni yadırgayan kızlar oldu, güldüm onlara.
Ben de şık olmak istiyorum. Bu sabah cocuklar ne kadar huysuzluk yapsa da bakımlı görünmeye karar verdim.
Ama sabah saclarimi tararken bi turlu inmedi tarak aşağı. Baktim lolipop parçası yapismis. Bebe aglamaya başladı yikayamadim. Sacimi kesip ciktim banyodan.