Sikayet etmek istiyorum

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Bugun cocugum ateş i dusmedigi icin devlet hastanesi aciline gittik giriste ilk kayit pozitif hasta ollabilir bunu kabul ediyorsaniz oyle kayit alirim dedi bende yani genel konusuyo sandim tamam dedim. Kayit aldi bizi cocugun muayene olacagi odaya yonlendirdiler burada bekleyeceksiniz dedi ve odada bekleyen cocugunu emziren biri de vardi. Neyse kadin iceri girince ben poztifim dedi. Bebeginde maske de yok bebek sonucta tabi. Ben ozaman ben cikaykm bu odadan disarida bekleyeyim dedim. Memurlar basladi soylenmeye siz bile bile geldiniz burasi pandemi bölümü dedi. İyi de bizde korona yoksa da korona olacagiz icerdeki bebekte maske yok benim bebegimdede yok dedim gecer tabi dedim biraz tartistik. Sonra dışarda bekledim dr geldi oda ates Varsa Bu odada muayene ediyoruz dedi . Sizce bu normal mi

Hastaları dinliyorsun hastalar haklı
Hastane çalışanları dinliyorsun onlar hakli

Iyice çoğaldı vakaĺar kurtulalım derken bide mutasyon çıktı

Basta pozitif deyince ondan odaya almışlar diye düşündüm

Sizin için olmasa da acile girince herkes muayene derdine düşüyor doğal olarak bazı hastaneler de öyle uygulama bile yok

Negatif pozitif birbirine karışıyor

Pandemi hastaneleri bu sebeple kuruldu zaten
Hangi şehirde hangi hastane pandemi hastanesi biliyor olmaniz lazim
Kadin size pozitifimde demeyebilirdi
O zaman korona olsaniz ne olacak hastanede kovidlilermi var diyecektiniz
Zaten hastane salgin icin kurulmus
Birde pandemi hastanesine giripte kovid olmamayi düsünemezsiniz
Kovidlilerin çoğu oraya gidiyor ve bu hastalik nefes yoluyla bulaşiyor kapali alan üstelik

Ateş olduğu için o odaya almış
Üstelik baştan söylemiş
Ben öyle anladım, böyle anladım demek manasız
Söylemiş açık açık. Bir daha teyit mi etseydi anlayıp anlamadığınızı? Bu da ek vakit kaybı.
Ben bi ara hastaneye gitmeden arayıp pozitif var mı, pandemi hastanesi misiniz diye sorup gitmiyordum en başlarda.
Bu açıdan siz haksızsınız.

Ama tüm hastaları daha pozitif negatif bilmeden aynı odaya tıkmak da vaka sayısını arttırmaz mı? Bu açıdan da hastane haksız gibi.

Bilemedim

ama siz onay vermişsiniz ki
Başta tamam demişsiniz
Bir sürü kovid olma ihtimali olup negatif hasta o servislerde test yaptırıyor
Başta tamam demeseydiniz

adamlar imzanızı da almış sanırım ne diye şikayet edeceksiniz
Ayrıca nasıl ayrım yapabilirler
Çok zor hani
Bir de pandemi servisinden bu ayrımı beklemek ilginç geldi bana

Nasıl ayıracaklar ki test yapmadan? Covid şüphesiyle gelen herkesi mecburen aynı alanda tutuyorlar test olana kadar.

Konu sahibi sizin de şikayet etme şansınız yok, açıklama yapılmış size.

Nasıl ayıracaklar ki test yapmadan? Covid şüphesiyle gelen herkesi mecburen aynı alanda tutuyorlar test olana kadar.

Konu sahibi sizin de şikayet etme şansınız yok, açıklama yapılmış size.

Evet ama covid değilsen de mesela o arada kapıyorsun. Ama bunun bir çözümü yok işte.
Eşim ateşlendiğinde özele gittik. Ayrı tek odaya aldılar. Covid testi yaptılar. Temiz çıktı. Başka sebepten ateşlenmiş.
Herkesin de buna gücü yetmez.
Ama dediğim gibi bunun bir çözümü yok maalesef

Böyle ilginç şikayetler benim cidden garibimr gidiyor öyle bir ayrımı özel hastane yapabilir
Özele gitseydiniz keşke

şikayet edilecek şey şikayet edilmiyor alınan imza var ortada delil var şikayet diyorsunuz

adım gibi eminim kabul etmeseydi de allah korusun kovid olsaydı bu sefer ilgisiz olacaklardı
Anlamamış olacaklardı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay bilemedim
Ben dun bir arkadasimi tip fakultesine goturmek zorunda kaldim,bahceden iceriye giremedim korkudan. Yemeyecegiz icmeyecegiz cocuklari ozel doktora goturecegiz bu asamada herhalde cunku negatif pozitif her yerde ic iceler mecburiyetten. Ben en cok medyadaki haberlere gicik oluyorum,sokaklar dolu avmler dolu hepimiz risk altindayiz diyorlar,e donup bakiyorsun hastanelerde herkes yan yana

Böyle ilginç şikayetler benim cidden garibimr gidiyor öyle bir ayrımı özel hastane yapabilir
Özele gitseydiniz keşke

şikayet edilecek şey şikayet edilmiyor alınan imza var ortada delil var şikayet diyorsunuz

Özele maddi durumum yetmez deniyor ama tıp merkezi veya daha küçük, isim yapmamış özeller 50 liraya tedavi de edebiliyor. Benim müdavimi olduğum küçük bir özel hastane var oradan biliyorum.

Yine de maddi durum çok kötüyse bir şey diyemem tabi ama covidden bu kadar korkuyorken değerlendirilebilir

Hastanelerde bulaşmıyordur avm’de çarşıda pazarda bulaştığı kadar eminim.

Ya maddi durum kişisel bir sorun
Ben de özele gitmedim test yaptırmaya efendi gibi devlete gittim
Ben testte sıra beklerken bir sürü kovidli geçti yanımdan
Bunu göze alarak gittim

e şikayet edeyim
Devletin böyle bir durumu var mı?
Herkesin de işi gücü var

adamlar zaten baştan sormuşlar ateşi var kovid olabilir kabul ediyorsanız demiş
Ee bunun sebepleri var imzayı da vermiş

şikayet edecek de alt metni ne olacak ben merak ediyorum

ayy hocalarım haklı cidden mutlaka imzasını bulun ve yanınızda da bir hemşire vs şahit olsun her şeyin kaydını geçirin derken

Hastanelerde bulaşmıyordur avm’de çarşıda pazarda bulaştığı kadar eminim.
Gercekten ben artik cinnet noktasindayim ya. Sokaktaki herkes “herkesin sokakta olmasindan” sikayetciyken kimse devlet dairelerinin,toplu tasimalarin,hastanelerin durumunu gormuyor. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.

Covid şüphesi ile gittiğim pandemi hastanesi acilinde beni pozitiflerle aynı odaya koyan doktorun tiz kellesi vurula

Covid şüphesi ile gittiğim pandemi hastanesi acilinde beni pozitiflerle aynı odaya koyan doktorun tiz kellesi vurula
Hani bir de demişler kabul ediyor musunuz
Kudra bana sinir geliyor cidden sinirden gülme geliyor
Ses kayıt cihazıyla her şeyi kaydetmek gerekiyor sanırım

Gercekten ben artik cinnet noktasindayim ya. Sokaktaki herkes “herkesin sokakta olmasindan” sikayetciyken kimse devlet dairelerinin,toplu tasimalarin,hastanelerin durumunu gormuyor. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.
İyi de dark kimse mecbur kalmadan hastaneye ya da devlet dairesine gitmiyor ki. Perşembe günü üniversitedeydim ben de ablamı götürdüm. Rutin kontrollere gitmemiz gerekiyor çünkü. Normal şartlarda tek başına gider toplu taşıma kullanmasın diye ben götürüyorum bir senedir. Aynı şekilde rutin kontrol için gelen 50 kişi vardı bölümün kapısında. Gelmek zorundalar çünkü, başka çareleri yok. Ama avm’ye gitmek zorunda değiller. Onlara kızıyorum ben de evet. Mecbur olmadığı halde sokağa çıkana kızıyorum.

''pandemi'' hastanesine gitmişsiniz, en başta sizi uyarmışlar,kabul etmişsiniz, sonra da şikayet edeceğim diyorsunuz.

ben pandemi hastanesinde çalışıyorum,sizin gibi yeşil alana dahil olması gereken hastalara temaslı olup olmadıklarını soruyoruz,değillerse pandemi hastanesi olmayan bir acile yönlendiriyoruz.

ne diye şikayet edeceksiniz çok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…