ŞİKAYET

bn memura hakeret etmedımkı davalık olayım bayan kendısı bagırıp ortalıgı ayaga kaldırdı ayrıca ıfademı verdım ve guvenlık kameralarının ıncelenmesını ıstedım oırda bana saldırmaya calısan butun guvenlıkler bır bır tesbıt edılecek zaten hepsındende sıkayetcı oldum , ben bu bayana hakaret etmedım ama vatandas ndn hakaret edıyor bıde buna bakmak lazım ısını dogru duzgun yapan ınsana kımse durduk yere bulasmaz nede olsa devlet kapısına gırdık dıye keyfıone bakıyor bazıları ıyı oluyor onlarada yesınler dayaklarını otursunlar

iddia ettiğin gibi tüm suç onda olsa kadın seni şikayet etmez sen de ondan emin ol ya ciddi bi hakarette bulundun aynı burda yaptığın gibi çirkefleştin ya da haksızsın.
nasıl bu kdr emın oluyorsun bu kdr emın konusuyorsun terbıyesızlesme ıstersen

canım ben oyle gereksız ınsanlarla ndn ugrasayımkı zaten bgn bana yapar yrn baskasına yapar dayagını yer oturur yerıne bı guzel bn onu sıkeyet etsem aklını basınamı topklayacak zaten yogun bı hayatım var onlamı ugrasayım dedım kadın 2 ay sonra aklı basına geklmıs gbı gtmıs sıkayet etmıs bnde sıkayetcı oldum ve kameraların ızlenmesını talep ettım zaten ızlenınce onların ne kdr hayvanca davrandıkları ortaya cıkacak

eskiden doktorlardan korkup çekinirdik ,şimdi çalışanlardan....

burada sayfalarca sacma sapan yorumlar yapan arkadaslar neden ban yemedı de ozellıkle ben banlandım ?

sıkayetrınız sonuclandı mı?
bnm tartısma yasadgım kısı dr degıl yanlız ne oldgunu bıle bılmıyorum

evet bazen ıkı tarafta problemlı olabılıyor tabıkı yanlız 2 ay bekleyıp sonra sıkayet edenmı dha problemlıdr yoksa lanet olsun deyıp gecenmı onuda burda sacma sapan yorum lar yapan arkadasların ınsafına bırakıyorum artık
ben hakaret etmedım o bayan bagırdı eger polısler olmasaydı guvenlıklerden zarar gorebılırdım bagırma ndnıde bnmle ndn ılgılenmıyorsunuz demem

ben sayfalardır yazıyorum algılayamıyorsunuz galıba cok merak edıyorsanız hastanenın ısmını vs vereyım gdıp bı deneyın bos konusmaya gerek yok yanı kayıt acılmadan olcuyorlar burda umarım anlatabılmısımdır cunkı yazmaktan usandım anlamamaktan usanmadınız

Sanırsın bunlar hemşire değil first lady falan.
Özgüvenleri tavan maşallah.
Bu işin peşini bırakma. İnsanlar acile zevk için gitmiyor ne bu rahatlık personeldeki...
ısın pesını asla bırakmam o terbıyesız kadın 2 ay sonra gdıp benı sıkayet edebılıyorsa bundan sonra bn ona neler yapıcam gorsun bakalım bnde ondan sıkayetcı oldum , bana saldırmaya calısan kufur eden guvenlıklerınde teshıs edılmesını ısteyeceghım

Boyle bisi benim memlekette basima geldi
Saat 11 de sirami aldim saat 15.30da bana sira geldi kapida kavgalar gurultuler
Ve kusuyodum surekli oturarak yatarak bekledim
Adim cagrildi kapiya geldim 4kisi girdi yok kagit gostercek yok bisi sorcan kapida bekletildim
Bnlar olurkende icerde doktor hatun bir erkek hastayla konusuyo ama giren cikar belli degil
Ben sradayken arkamdaki bayan girsenize dedi ee gircektim bekletiyo almadi iceri dedim
Ee hastasi yokki kimse girmedi dedi
Ne bilim bi adam var deminden beri onla.muhabbet ediyo dedim

Sonra kadin asık suratla beni cagrdi
Ben kimseyle.muhabbet etmiyorum tamam mi? Dedi
Aaa muayinemi ediyodunuz hem hastanizi hem kapidaki konusulanlari ayni anda duyabilme kabiliyetinizdemi var
Nicin ozaman hastaysa bu bey ben cagrildim ve kapida bekletildim dedim

Bana cik suraya dedi sedyeye
İnsan gibi konusun siz doktorsunuz ben hasta isinizi yapin dedim muayine etmiyorum dedi
Etme zorunlulugunuz var sizin gorevini muhabbet etmek kapida ne konusuluyo onu dinlemek mi yoksa dedim ciktim bashekime gittim

Bashekim butun hastalarindan once aldi beni cunku kusuyodum
Ben avukatim kimsenin hakkini yememek icin kac saat bekledim hak hukuk biliriz biz ve sikayet edicem sizide hastanenizide kartinizi rica edim dedim size de doktorunuzada istanbula donunce hukuki islem baslaticam dilekcem ben gitmeden ofise ulasir zaten dedim
Doktor hanim biraz rahatsiz cok sikayet geliyo hakkinda gidicek zaten ben ozur diliyorum dedi
Kendisi muayine etti

Avukat falan oldugum yok bu arada tek doktorla koca hastane yurutulmez bilsinler isedim
O korku yetmistir onlara

Sonra defalarca ozurle kapilara kadar gecirildim

ne konusuyorsunuz sız ya sankı ben sucluyumda nasıl yapıyımde kendımı sıyırayım demısım gbı sacma sapan akıl vermeye kalkmayın kadın bana bagırmasaydı bagırmazdım heralde guvenlıkler bı yandan gelıp bana saldırmaya calsııyor napsaydım bagırmayıp sınıp orda tmm kusura bakmayın bn burda mıgrenden oleyım agrı cejkeyım sen orda o adamla konus keyfıne bakmı deseydım bu yuzden mı maas alıyor devletten

ölçuyorlar dıyorum ÖLÇÜYORLAR
anladınızmı ? bıdaha yazayım mı ?
en sonunda hastanenın ısmını vs yazıcam artık yazmayın soyle ya ılk dk da tansıyon olculmezmıs

bizim burdada önce girişte hasta kabule başvuruyosun hemen orda tansiyonu ölçüyolar ateşe bakıyolar sonra evrak verip aciliyete göre sıraya giriyosun....

sıkayet etmek 2 ay sonramı aklına gelmıs ben masum degılsem bos bos konusup ınsanın canını sıkmayın terbıyesızlıge luzum yok oyle bı konusuyosunuz kı yanımdaydınız bırebır sahıt oldnuz sankı herseye

bizim burdada önce girişte hasta kabule başvuruyosun hemen orda tansiyonu ölçüyolar ateşe bakıyolar sonra evrak verip aciliyete göre sıraya giriyosun....
evet bzm burdada oyle ama burdakı kadınlar bıturlu anlamak ıstemıyorlar bunu

ölçuyorlar dıyorum ÖLÇÜYORLAR
anladınızmı ? bıdaha yazayım mı ?
en sonunda hastanenın ısmını vs yazıcam artık yazmayın soyle ya ılk dk da tansıyon olculmezmıs
o senin tansiyonunu ilk dakikadan ölçen görevlinin aklını yesinler o zaman biz kk olarak selam gönderelim kendisine..bundan sonra ilk dakkadan tansiyonunu ölçmeye kalkan adamlarla tartış bence lorinciğim..burda sana hemşireler de yorum yapıyor ama tek bildiğin senin doğrun sanırım..neyse geçmiş olsun Allah bir daha böyle rezillikler yaşatmasın diyelim.

tek bıldıgım bnm dogrum degıl elbettekı her hastanenın uygulaması farklı oluyomus demekkı bzm buradakı devlet hastanesınde kayıt acılamdan tansıyonunu 2 dk hmn olcuyo elınede sıkayetının yazılı oldgu bı kagıt verıyolar bnde bu kısıyle tartıstım ama sayfalardır anlatıyorum kayıt acılmadan tansıyon olculmez tansıyon odada olculur vs yazıyolar bn ndn bu konusa yalan soyleyeyımkı ne amacım olablır yanı burada yorum yazan hemsırelerın calıstgı hastanelerde belkı uygulama boyle degıldır?

En iyisini yaparsın.

evet bzm burdada oyle ama burdakı kadınlar bıturlu anlamak ıstemıyorlar bunu

şimdi ben konunun tamamını okumadım aslında tartışmalar nereye vardı onuda bilmiyorumda baktım en son siz inandıramadığınız için çok sinirlendiniz bende söyliyim belki arkadaşlar inanırlar dedim :) en son devlet hastahanesine gittiğimde eşimi ishalden götürdük ilk yaptıkları iş tansiyonunu ölçmekti sonra ateş sonra sıraya giriyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…