bazıları gercekten haksız yere dr lara vs saldırıyor ama bn bısey yapmadgım halde bu basıma gelenlere bak bıde sasırdıgım nokta su kadın 2 ay beklemıs ya ordakı polıse ozellıkle sordum yenı acılmıs bu sıkayet dıyor madem magdur bu kdn bn hakszm kadını rahatsz ettım nıe aynı anda sıkayetcı olmuyor dımı amaEn iyisini yaparsın.
siz kullandınız demedim.bir insan acıdan kıvranmıyorsa gitmiycek genellemesi çok yanlış çünkü acilin yüzde 75i acil olmayıp oraya gelen hasta dolu.Bizzat her gün şahit oluyorum buna.Migren bir bahane değil . ben de yaşıyorum.evet zorlandığımız anlar var ama bu kimseye saygısızlık yapabilme hakkı vermez bize.Karşımızdaki insanın o anki halini bilmiyoruz üstelik.Belki onun da migreni var.Ayrıca hatalı bir durum da yok.hemşire yanlış bir şey yapmamış.
bazıları gercekten haksız yere dr lara vs saldırıyor ama bn bısey yapmadgım halde bu basıma gelenlere bak bıde sasırdıgım nokta su kadın 2 ay beklemıs ya ordakı polıse ozellıkle sordum yenı acılmıs bu sıkayet dıyor madem magdur bu kdn bn hakszm kadını rahatsz ettım nıe aynı anda sıkayetcı olmuyor dımı ama
ben buraya konuyu konusmak fıkır almak vs ıcın actım ama bazılarının ısı gucu yok sırf mıllete satasayım egleneyım derdınde bı tuttrmuslar hmn tansıyıon olculmez dıye en sonunda hastane ısmını vercem yanı =)şimdi ben konunun tamamını okumadım aslında tartışmalar nereye vardı onuda bilmiyorumda baktım en son siz inandıramadığınız için çok sinirlendiniz bende söyliyim belki arkadaşlar inanırlar dedim :) en son devlet hastahanesine gittiğimde eşimi ishalden götürdük ilk yaptıkları iş tansiyonunu ölçmekti sonra ateş sonra sıraya giriyosun...
ya mevzu uygulamada değil zaten bu tansiyon olayını diyen ilk üyeyim ben..ama doğrusu budur doğru sonuç alabilmek adına..2 ay sonra nasıl açıldı dava şaşırdığım nokta..belki de kadın sıcağı sıcağına şikayetçi oldu ,dava anca iki ay sonra açılabildi bilemeyiz..kamera kayıtlarını umarım kullanabilirsin..benim kurumumda bile (ki lazım benc e) 48 gün duruyor kaıtlar..tek bıldıgım bnm dogrum degıl elbettekı her hastanenın uygulaması farklı oluyomus demekkı bzm buradakı devlet hastanesınde kayıt acılamdan tansıyonunu 2 dk hmn olcuyo elınede sıkayetının yazılı oldgu bı kagıt verıyolar bnde bu kısıyle tartıstım ama sayfalardır anlatıyorum kayıt acılmadan tansıyon olculmez tansıyon odada olculur vs yazıyolar bn ndn bu konusa yalan soyleyeyımkı ne amacım olablır yanı burada yorum yazan hemsırelerın calıstgı hastanelerde belkı uygulama boyle degıldır?
cok ıyı yapmıssın sokaktakı ısı gucu olmayan serserı tıplere verıyorlar zaten guvenlık sertıfıkasını havalarını bı gorsen onlardakı hava polıslerde yok yanıBir de bunların guvenlık gorevlılerı versıyonu var.. Te allam!
Gecen gun ıs yerınde tartıstım bırısınle...
IDM kartını ılla kı boynumuzda tasıyacakmısız... Elımde basıyorum dıye uyardı, yuksek sesle bagırmaya basladı.
Ben de ''bu kart benım, nerde ıstıyorsam orda tasırım, bır baskasının kartını tasımaya kımse meraklı deıl burda dedım, o kadar streslı bı ıs yapıyoruz kı, ben de zaten alerjı var, kasıntı yapıyor dedım.''
Gercekten de oyle, cunku, takı bıle takamam, saclarımı dahı zor bela salarım. Onca ısımın arasında bır de bu cıktı basıma!
Neyse ben gırdım ıcerı, baktım tutanak tutmuslar, Allahın ılkokul mezunları gelıp bana hava atıyor, oyle mı dedım!
Is yerı hekımınden aldım ''alerjı raporu'' geldım, suratlarına oyle bır atısım vardı kı, kendılerınden daha buyuk bırının bır doktorun onayını gorunce sastılar, e nolcak o tutanak sımdı!!!! Ego tatmınlerıne yaradı ancak!
Ben bu ısguzar tıplere cok sınır oluyorum arkadasım, sen de gayet yerınde bır tepkı vermıssın
valla ndn acılırsa acılsın , bakalım kayıtlar ızlenınce o terbıyesız kadın ve saldırgan guvenlıkcıler ne cvp verecekler savcının karsısında mahalle kavgasına donustrdu olayı resmen ,ozellıkle polıse sordum sıkayet yenı dedı polısten daha ıı bılemeyız heralde dımıya mevzu uygulamada değil zaten bu tansiyon olayını diyen ilk üyeyim ben..ama doğrusu budur doğru sonuç alabilmek adına..2 ay sonra nasıl açıldı dava şaşırdığım nokta..belki de kadın sıcağı sıcağına şikayetçi oldu ,dava anca iki ay sonra açılabildi bilemeyiz..kamera kayıtlarını umarım kullanabilirsin..benim kurumumda bile (ki lazım benc e) 48 gün duruyor kaıtlar..
ama hastane gibi bir kurumda muhtemelen görüntü yedeklemeleri yapılıp depolanıyordur..hemşire şikayetinden vazgeçse de görüntülerde bir anormallik tespit edilirse kamu davasına da dönüşebilir,çünkü görev başındaki memura mukavemetten açmışlardır muhtemelen.
bu bayan dr degılDurdu durdu yeni sinirlendi herhalde.
Tabiki ben dr'lara saldıranları haklı bulmuyorum.
Ama bu tarz bir tepkiye tepkiyle karşılık verilir.
ihtimal dahilinde yazdım zaten ,bulunduğun yerde 3. bir göz ,bir dilim çakraya sahip olamadığımızdan hiçbir şeyi bilemeyiz doğal olarakvalla ndn acılırsa acılsın , bakalım kayıtlar ızlenınce o terbıyesız kadın ve saldırgan guvenlıkcıler ne cvp verecekler savcının karsısında mahalle kavgasına donustrdu olayı resmen ,ozellıkle polıse sordum sıkayet yenı dedı polısten daha ıı bılemeyız heralde dımı
bu bayan dr degıl
kayıt alan bı kısı ne oldgunu bılmıyorum
orada adamla gule oynaya konustu konustu bn ndn bnmle ılgılenmıyorsunuz deyınce zoruna gıttı
henuz savcının yanına gtmedık ıfade verdım bende o kdrihtimal dahilinde yazdım zaten ,bulunduğun yerde 3. bir göz ,bir dilim çakraya sahip olamadığımızdan hiçbir şeyi bilemeyiz doğal olarak
bu arada nasıl bir mahalle kavgasına çevirme durumu oldu anlamadım,savcının yanında iki ay sonra şikayet etmek aklına nerden geldi diye sordun mu?
ıste bunu anlatamadım burdakı kadınlaraBiliyorum dr olmadığını. Ama acilde çalışıyorsa güle oynaya sohbet etmeye ne hakkı var (orada hastalar varken)?
enteresan lorin nerde yaşıyorsun?henuz savcının yanına gtmedık ıfade verdım bende o kdr
savcı cagırınca sorucam ,
bn bayana ddmkı bnmlene zmn ılgılenceksnz oda sıım var gormusyomusun vs dıyerek tersledı benı bnde konusuyosnz ıkı saattr ne ısı dedım bagırmaya basladı guvenlıkler bayan bu arada ,
4-5 tane bayan guvenlık gelıp saldırmaya calıstı bana kahramanlık yapacaklar ya aklı sıra =)
ıste bunu anlatamadım burdakı kadınlara
gunde 100 hastaya bakıyo dıolar bn gunde 100 kısıyle telde konsuuyorum kımseyede bagırmıyorum
cunkı hakkım yok
hyr canım savcının karsısına daha cıkmadık ,enteresan lorin nerde yaşıyorsun?
bir de savcının karşısında mahalle kavgasına çevirdi dedin ya ben onu merak ettim,yani sen bu adamlarla daha sonra karşılaştın mı?
bırının anlaması guzel sevındım bak =)Aynen canım ben anlıyorum seni.
=)yok şikayet gerçekten işe yarıyor.. ben bir hastanede doktorun yanında çalışan asistan kızla biraz gerilim yaşadım, şikayet edeceğim dediğim de kız gerçekten panik oldu.. tabi şikayet etmedim, sonuçta onlarda kaç kişiyle uğraşıyorlar, yoruluyorlar diye empati yaptımbir kaç hafta sonra gittiğimde kız o görevden alınmıştı ama, demek başkaları şikayet etmiş diye düşündüm..
konu sahibi, kronik auralı migrenim var 2009'dan beri.. o yaşanılan körlüğü, uyuşmayı, acıdan ölme seviyesine gelmeyi bilirim.. her konuda haklısınız ancak çok agresifsiniz.. hadi o zaman ağrının acısı diyelim ama burada verdiğiniz cevaplarla iyi ki yanında değiliz dedim.. elinden gelse döveceksin bu ne şiddet, ne celal.. çok sinirlensen bile frenlemeye çalış, yoksa çok haksız duruma düşersin hem de haklıyken..
ne saymısım mıllete ? soylesene ?sacma sapan bılmeden gormeden benı suclarsanız dogal olarak sınırlenıp kendımı savunurum heraldeKonuya yorum yapan herkes bos konusuyor da bir sen doğrusun. Millete agzina geleni say sonra niye bi tek ben banlandim de. Aynısının hastanedeki olay için de geçerli olduğunu düşünüyorum
=)
anlattgım bıseyı evıre cevıre ellı kere soruyorlar hemde bnm yanımda olmadıkları halde o kdr kesın ve net ıfadelerle sucluyorlarkı benı sınırlenmek cok dogal galıba bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?