ŞİKAYET

En iyisini yaparsın.
bazıları gercekten haksız yere dr lara vs saldırıyor ama bn bısey yapmadgım halde bu basıma gelenlere bak bıde sasırdıgım nokta su kadın 2 ay beklemıs ya ordakı polıse ozellıkle sordum yenı acılmıs bu sıkayet dıyor madem magdur bu kdn bn hakszm kadını rahatsz ettım nıe aynı anda sıkayetcı olmuyor dımı ama

Konunun devamını okursanız önce hemşirenin bağırmaya başladığını ve güvenlik elemanlarının da konu sahibesinin üzerine yürüdüğünü anlarsınız...

Durdu durdu yeni sinirlendi herhalde.
Tabiki ben dr'lara saldıranları haklı bulmuyorum.
Ama bu tarz bir tepkiye tepkiyle karşılık verilir.

ben buraya konuyu konusmak fıkır almak vs ıcın actım ama bazılarının ısı gucu yok sırf mıllete satasayım egleneyım derdınde bı tuttrmuslar hmn tansıyıon olculmez dıye en sonunda hastane ısmını vercem yanı =)
ınanmayan ınanmasın cnm bn zaten kamera kayıtlarının ızlenmesını ıstedım hersey acıga cıkacak

ya mevzu uygulamada değil zaten bu tansiyon olayını diyen ilk üyeyim ben..ama doğrusu budur doğru sonuç alabilmek adına..2 ay sonra nasıl açıldı dava şaşırdığım nokta..belki de kadın sıcağı sıcağına şikayetçi oldu ,dava anca iki ay sonra açılabildi bilemeyiz..kamera kayıtlarını umarım kullanabilirsin..benim kurumumda bile (ki lazım benc e) 48 gün duruyor kaıtlar..
ama hastane gibi bir kurumda muhtemelen görüntü yedeklemeleri yapılıp depolanıyordur..hemşire şikayetinden vazgeçse de görüntülerde bir anormallik tespit edilirse kamu davasına da dönüşebilir,çünkü görev başındaki memura mukavemetten açmışlardır muhtemelen.

cok ıyı yapmıssın sokaktakı ısı gucu olmayan serserı tıplere verıyorlar zaten guvenlık sertıfıkasını havalarını bı gorsen onlardakı hava polıslerde yok yanı

valla ndn acılırsa acılsın , bakalım kayıtlar ızlenınce o terbıyesız kadın ve saldırgan guvenlıkcıler ne cvp verecekler savcının karsısında mahalle kavgasına donustrdu olayı resmen ,ozellıkle polıse sordum sıkayet yenı dedı polısten daha ıı bılemeyız heralde dımı

Durdu durdu yeni sinirlendi herhalde.
Tabiki ben dr'lara saldıranları haklı bulmuyorum.
Ama bu tarz bir tepkiye tepkiyle karşılık verilir.
bu bayan dr degıl
kayıt alan bı kısı ne oldgunu bılmıyorum
orada adamla gule oynaya konustu konustu bn ndn bnmle ılgılenmıyorsunuz deyınce zoruna gıttı

ihtimal dahilinde yazdım zaten ,bulunduğun yerde 3. bir göz ,bir dilim çakraya sahip olamadığımızdan hiçbir şeyi bilemeyiz doğal olarak
bu arada nasıl bir mahalle kavgasına çevirme durumu oldu anlamadım,savcının yanında iki ay sonra şikayet etmek aklına nerden geldi diye sordun mu?

bu bayan dr degıl
kayıt alan bı kısı ne oldgunu bılmıyorum
orada adamla gule oynaya konustu konustu bn ndn bnmle ılgılenmıyorsunuz deyınce zoruna gıttı

Biliyorum dr olmadığını. Ama acilde çalışıyorsa güle oynaya sohbet etmeye ne hakkı var (orada hastalar varken)?

henuz savcının yanına gtmedık ıfade verdım bende o kdr
savcı cagırınca sorucam ,
bn bayana ddmkı bnmlene zmn ılgılenceksnz oda sıım var gormusyomusun vs dıyerek tersledı benı bnde konusuyosnz ıkı saattr ne ısı dedım bagırmaya basladı guvenlıkler bayan bu arada ,
4-5 tane bayan guvenlık gelıp saldırmaya calıstı bana kahramanlık yapacaklar ya aklı sıra =)

Biliyorum dr olmadığını. Ama acilde çalışıyorsa güle oynaya sohbet etmeye ne hakkı var (orada hastalar varken)?
ıste bunu anlatamadım burdakı kadınlara
gunde 100 hastaya bakıyo dıolar bn gunde 100 kısıyle telde konsuuyorum kımseyede bagırmıyorum
cunkı hakkım yok

enteresan lorin nerde yaşıyorsun?
bir de savcının karşısında mahalle kavgasına çevirdi dedin ya ben onu merak ettim,yani sen bu adamlarla daha sonra karşılaştın mı?

enteresan lorin nerde yaşıyorsun?
bir de savcının karşısında mahalle kavgasına çevirdi dedin ya ben onu merak ettim,yani sen bu adamlarla daha sonra karşılaştın mı?
hyr canım savcının karsısına daha cıkmadık ,
bn ıfademde soyledım guvenlıkler bana saldırmaya calıstı oradakı polıs memuru olmasa bana zarar verebılırlerdı dedım ama savcı bzıı cagıracakmıs o zmn bakalım bunları sournca ne cvp vercek

=)
anlattgım bıseyı evıre cevıre ellı kere soruyorlar hemde bnm yanımda olmadıkları halde o kdr kesın ve net ıfadelerle sucluyorlarkı benı sınırlenmek cok dogal galıba bu durumda

Konuya yorum yapan herkes bos konusuyor da bir sen doğrusun. Millete agzina geleni say sonra niye bi tek ben banlandim de. Aynısının hastanedeki olay için de geçerli olduğunu düşünüyorum
ne saymısım mıllete ? soylesene ?sacma sapan bılmeden gormeden benı suclarsanız dogal olarak sınırlenıp kendımı savunurum heralde

=)
anlattgım bıseyı evıre cevıre ellı kere soruyorlar hemde bnm yanımda olmadıkları halde o kdr kesın ve net ıfadelerle sucluyorlarkı benı sınırlenmek cok dogal galıba bu durumda

Sağlıkçılardır yada eşi dostu akrabası vardır direk savunduklarına göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…