- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.886
- 598
- Konu Sahibi akcayaselinn
-
Karısan sevgilim vardı bır yıl dayandım yetti canımaSelam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
Yazııııık erkekgormemıssın sen. Elindekini cevrendekileri Bi cacık sanıyosunSen benle kapasite ysristirma bence sizin kapasitede ortada
Adam kıyafetinden rahatsız oluyo diye merak etmeyin eve kapamiyo çevremde tonla insan vsr bu saydıkları izin çoğunu yaparlar yani kıskanç erkek eşittr sıkıcı değil
Çok iğrenç bir düşünce yapınız var.Açığada kapalıyada kimse karışamaz sizin gibi zihniyetsiz insanlar yüzünden kimse rahat edemiyor ne giyerse giysinElimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun
Umarım oğlun yoktur ona böyle şeyler öğretip kadınların hayatını mahfettiği düşünmek üzdü.Sapık insanlar senin gibi öğretenlerden türüyor benceElimde olsa yaparmiyim tövbee
Yok cnm düğünde omzu açık bı elbise giymek kadar kolay bişey yok bana ters
Size göre her düşüncesi farklı insan ozguvensizse sapkın dusunceliyse bence gidin siz tedavi olun
Yazık ki size ve toplumun büyük çoğunluğuna dini muhafazakarlık yanlış aktarıldı çünkü dini muhafazakarlığın da içi boşaltıldı olması gerekenden farklı bir hale dönüştürüldü, erkek arkadaşınız gibiler gerçek muhafazakar değil, Mış gibi yapıp bunun arkasına sığınan şark kurnazları.Tekrar evlendiği çocukta muhafazakar demişsiniz ama kızın daha önce evlenip boşanmış olmasına takılmamış bile. Kişiden kişiye değişiyor bazısı kabul etmiyor ailem onaylamaz diyor. Gerçekten iyi denk gelmiş sevindim mutlu olmasına.
Niye takılsın? Siz muhafazakarlığı ne sanıyorsunuz? Muhafazakar insan kendine bakmayıp elin kızında geçmişe takılan insan değildir, ailem onaylamaz diyen biri muhafazakar değil emzikli dananın tekidir. Elinde daha iyisi daha çekeni olmadığından beğenmediği birini elinde tutan, istediği kalıba girmiyor diye hayatı cehennem eden birine çakal denir muhafazakar denmez.Tekrar evlendiği çocukta muhafazakar demişsiniz ama kızın daha önce evlenip boşanmış olmasına takılmamış bile. Kişiden kişiye değişiyor bazısı kabul etmiyor ailem onaylamaz diyor. Gerçekten iyi denk gelmiş sevindim mutlu olmasına.
Yazın şortunu,askılı elbisesini,askılı bluzlarını giyen,ayağında parmak arası terlikle gezen 1 torun sahibi 60 yaşında kadınım.Burda yazan arkadaşların çoğu zaten kapalıymış bu nedenle benim yaşadığım kadar sorun yaşamadıkları için eşlerinin müdahalesinde pek olmamış o yüzden eşim h karışmaz müdahale etmez diye rahatlıkla konuşabiliyor. Daha açık giyinen arkadaşların karşılaşıp çözdüğü durumları öğrenmek istiyorum
böyle hödük erkekleri nerden buluyorsunuz merak ediyorum. Yani siz çocuk musunuz ki nerde ne giyeceğinizi bilemeyesiniz de bir size bir müdür atar gibi şunu giy bu yasak diyen biri olsun. Bunun sevgiyle ne alakası var anlamıyorum. Yok dar paça giydi onu kıskanmalıyım gibi tuhaf şeylerin sevgiyle ne alakası var hiç anlamıyorum ya. Kıskançlıkla sevgiyi bağdaştırmayı da anlamıyorum.Selam kızlar
Daha önce sevgilimin kıyafetime karıştığını söylemiştim. Açık giyinenler nasıl giyiniyor acaba. Onların sevgilisi eşi kıskanmıyor mu veya nasıl müsaade ediyor kendini mezhebi geniş hissetmiyor mu? Ben anlamış değilim yorulmaya başladım artık. Sizinkilerde başlarda karışıyordu da siz mi ikna edip aştınız. Yoksa en başından beri hiç karışmayan adamlara mı denk geldiniz. Dar paça bile problem olmaya başladı. Yaza en yakın arkadaşımın düğünü var. Tek omuz askılı elbise beğendim asla olmaz demelere başladı. Bana olurunu gösterdiği elbiseler kısa kollu diz kapatan bisiklet yaka elbiseler. Müsamere törenine gidiyorum sanki. Yazlık kır düğünü kafayı yiyeceğim. Tecrübeleriniz ile aydınlatın lütfen.
ayy sen hala kıskançlıktan negativite saçmaktan yorulmadın mı ya? Profilinde yazdıgı gibi sen halayını çek dur, bu konular seni aşar.Adam haklı az dikkat edin mezhebi geniş değil sevgilisine başkalarının bakmasına göz yummuyo
Mezhebi geniş kıskanmayan bı adamı napicaksiniz
Sevgilisine laf etmiş ama kendi düşüncelerinde sorun var ilk önce.Niye takılsın? Siz muhafazakarlığı ne sanıyorsunuz? Muhafazakar insan kendine bakmayıp elin kızında geçmişe takılan insan değildir, ailem onaylamaz diyen biri muhafazakar değil emzikli dananın tekidir. Elinde daha iyisi daha çekeni olmadığından beğenmediği birini elinde tutan, istediği kalıba girmiyor diye hayatı cehennem eden birine çakal denir muhafazakar denmez.
offf o kadar dogru analiz etmişsin ki o bedevi denen kadını. Tamamen ilgi çekmeye çalışıyor, linçleneceğini bile bile. Büyük ihtimal gündelik hayatında aşırı silik biri bu şekilde içindeki kıskançlık ve hıncla kendi showunu yapmaya çalısıyor. En iyisi cevap bile vermemek.Konu sahibinin içten içe olmak istediği ama olamadığı bir kadın oluyorsunuz çoğu insan olamadığı şeyden nefret eder saldırır ya da kendi kendine kötüleyecek şeyler düşünür ki içi rahatlasın kendi o seviyeye asla çıkamayacağını bilir sizle bizle eşit olmasının tek yolu bizi aşağıya çekmek bunu da yapamayacağı için kendince argümanlarla kötüleyerek aşağıya çeker ama sadece kendi gözünde kendi ufacık dünyasında
Her şeyden önce herkesin işi gücü varken 3 yıl neyi beklediğini sorgulasın konu sahibi, adam gel dese tayini aldırıp gidecek zaten, bu adam neyin yokuşunu yapıyor bu güne kadar ona kafa yorsun madem bizim örneğimizin bir önemi yok. Ailesine kabul mu ettiremiyor artık, amca kızı mı bekliyor hazırda neler oluyor bilemiyorum.Sevgilisine laf etmiş ama kendi düşüncelerinde sorun var ilk önce.
Yakin çevremde muhafazakar diyeceğim ve ilk evliliğini daha önce evlenip ayrılmış kadınlarla yapan 3 erkek var. Daha geniş düşünmedim yani yakın olanlar bunlar. Hiçte lafı olmadı ilk evliliklerin.
Verilen örnekleri de beğenmemiş bu arada. Çünkü kendince "çözüm " arıyor. Ayrılmak gibi bir cesareti olmadığı için.
Ben açık giyiniyorum eşim muhafazakarlık kelimesi hafif kalan bir aileden geliyor . Benim kim olduğumu nasil giyindigimi bilen biriydi . Gerizekalı olmadığı için ben senin ipini elime aldım böyle giyin demedi . Çünkü bende bir mal değilim bende onun nasıl giyindigini biliyordum , fikirlerini biliyordum ikimiz birbirimizi oldugu gibi kabul ediyoruz .Burda yazan arkadaşların çoğu zaten kapalıymış bu nedenle benim yaşadığım kadar sorun yaşamadıkları için eşlerinin müdahalesinde pek olmamış o yüzden eşim h karışmaz müdahale etmez diye rahatlıkla konuşabiliyor. Daha açık giyinen arkadaşların karşılaşıp çözdüğü durumları öğrenmek istiyorum
ne bekliyordunuzDar paça bile problem olmaya başladı.
Ha bu arada eşimin ailesinden hadsiz eltim karışmaya kalktı kendince beni dine (!) döndürmeye çalıştı . İlk başta daha önce karşılaşmadigim bir muamele olduğu için kibarca karşılık verdim . Bu türler sen kibarlastikca hadsizlesiyor kendisine onun inanma şeklinin benimle aynı olup olmadığını nerden biliyorsun kaldı ki seni ne ilgilendirir dedim . Çok basit çözülüyor yani .Ben açık giyiniyorum eşim muhafazakarlık kelimesi hafif kalan bir aileden geliyor . Benim kim olduğumu nasil giyindigimi bilen biriydi . Gerizekalı olmadığı için ben senin ipini elime aldım böyle giyin demedi . Çünkü bende bir mal değilim bende onun nasıl giyindigini biliyordum , fikirlerini biliyordum ikimiz birbirimizi oldugu gibi kabul ediyoruz .
Çünkü kadın ve erkek eşit zeka seviyesine ve sosyal haklara eşit olduğundan güdülmeye ihtiyaç duyulmaz. Daha açık anlatmak isterdim de çok kişi banlanmiş banlanmayim . Bazı sıkıntıları olan insan anca kendine karışan insanla birlikte olur veya başkasına karışır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?