- 2 Ocak 2017
- 3.321
- 19.933
- 208
- Konu Sahibi akcayaselinn
Nerden anladın demek istediğimi hemen cici kız hayırdırBence badem en fazla sizin ortamlarda yiyilir kafalar güzel herkes ortada kimsenin birbirinden haberi yok. Korkunccccc

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden anladın demek istediğimi hemen cici kız hayırdırBence badem en fazla sizin ortamlarda yiyilir kafalar güzel herkes ortada kimsenin birbirinden haberi yok. Korkunccccc
Güneşin altında yatmayı seviyorum yapacak bir şey yok. İffetsiz olduğum için umrumda değil. Demin bir yorumuna denk geldim de hakikaten yazın plajda soğuk bira içmek bayağı keyifli oluyor.Ay cehennem kütüğü levelına geldin tüh tüh![]()
Ay deme yazık beni de fakir belledi herhalde yazlıkla hava atıyorBizi de eğitimimiz garantiye aldı cicim. Şu an boşansam sana ve yedi sülalene bakarım kocamın mehrine ihtiyaç duymadan![]()
Aynen Osmanlı lokumu yiyoruz bizSizin ortamda lokum mu yeniyor.
Tam traji komik onlarda.toplum ahlakı anadolu irfanı köylü hoşgörüsü görmek isteyen açsın sabah programlarını izlesin
Kocan nasıl izin veriyorAynen Osmanlı lokumu yiyoruz biz![]()
Yarasın koçuma üstünede zemzem suyunu hüplet tam olsunAynen Osmanlı lokumu yiyoruz biz![]()
Ay bide okumuş gibi konuşmasıGüneşin altında yatmayı seviyorum yapacak bir şey yok. İffetsiz olduğum için umrumda değil. Demin bir yorumuna denk geldim de hakikaten yazın plajda soğuk bira içmek bayağı keyifli oluyor.
Ben sadece cehenneme gidip gitmeyeceğimize karar verecek merciinin bu abla olduğunu bilmiyordum, kitapta öyle bir şey yazmıyor çünkü.
Hadi ya komik çocuk seniAğzınla ictiginden emin değilim![]()
Yok haşa sadece sen okuyabilirsin kutsal kitabı bizim ne haddimize. Ablacım hadi güldürme insanı ya.Ay bide okumuş gibi konuşması![]()
Beni babam okuttu, boşanınca bile elin herifinin eline bakmayayım, bakanlara da iç geçirmeyeyim diye sağlam bir eğitim de verdi, mekanı cennet olsun, her geçen gün bana verdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyorum, kendi kazanmadığı paralarla caka satan bir tip de olabilirdim, belki ben utanmazdım ama elalem benim yerime utanırdı.Evet mehrim var ama öyle pek kuru değil :) duymak istersen söylerim ama canin baya baya fazla sıkılır. Benim dinim beni bosansam bile aldığım mehir ile garantiye aldı çok şükür :) hem aileden hem eşten hemde Allah'ın nasip ettiği mehir ile baya rahatım çok şükür![]()
Ay evet ya, okuyup okumadığımı da bilirsiniz siz. Allah affetsin.Ay bide okumuş gibi konuşması![]()
Elleme ellemeAy deme yazık beni de fakir belledi herhalde yazlıkla hava atıyor
Hayır senle ben birbirimizi reelden görüp standartlarımızı bilmesek inanacağız![]()
Ha mehir aldım diye okumamış, başkasının parasiyla caka satmış mi oldum? Yok yok bende okudum bende kendim para kazandım ve şuan evet kendim çalışmaya gerek duymuyorum babam ve eşim sağolsun onların sağladığı fazla fazla imkanla hayatımı güzel bir şekilde devam ettiriyorum. Bu niye zoruna gidiyor. Bende kendi evladima imkan saglayacagim inşallah gidip kendin kazan diyecek halim yokBeni babam okuttu, boşanınca bile elin herifinin eline bakmayayım, bakanlara da iç geçirmeyeyim diye sağlam bir eğitim de verdi, mekanı cennet olsun, her geçen gün bana verdiklerinin kıymetini daha iyi anlıyorum, kendi kazanmadığı paralarla caka satan bir tip de olabilirdim, belki ben utanmazdım ama elalem benim yerime utanırdı.
Kesin öyledir ya kesinnnnnAy deme yazık beni de fakir belledi herhalde yazlıkla hava atıyor
Hayır senle ben birbirimizi reelden görüp standartlarımızı bilmesek inanacağız![]()
Eee Mehrin olmasa kocanın seni beş parasız kapıya koyacağından korkuyorsun işte.Ha mehir aldım diye okumamış, başkasının parasiyla caka satmış mi oldum? Yok yok bende okudum bende kendim para kazandım ve şuan evet kendim çalışmaya gerek duymuyorum babam ve eşim sağolsun onların sağladığı fazla fazla imkanla hayatımı güzel bir şekilde devam ettiriyorum. Bu niye zoruna gidiyor. Bende kendi evladima imkan saglayacagim inşallah gidip kendin kazan diyecek halim yok![]()
Sen Allah'a şirk koşmak ne demek bı araştır lütfen. Hatta istersen birçok kitap tavsiye edebilirim. Şirk nedir? Adlı kitap ilk tavsiyem bı göz gezdir en azındanHakikaten yarı çıplak da dolaşırım, içki de içerim, ibadetimi de yaparım ama kalkıp da her şeyi gören bilenmişim gibi konuşmam, ödüm kopar. İffetsiz olsam da Allah'a şirk koşmaktan ödüm kopar.
Sanane ablacım ister içer ister soyunur özgür bir kadın o. Sen de git kocandan mehir dilen, seni beş parasız sokağa atmasın diye. Kızzzz yemeğini falan yap bak kocan gelince kızar şimdi burda bize laf yetiştirme. Bizim deyyuslar yemek yapmasak da bize karışmaz sen sıkıntıya girme hadi ablacım hadi.Kesin öyledir ya kesinnnnnsen boşver iç biraz kendine gelirsin böylede içmiş gibisin gerçi emin olamiyorum
Sen insanlar hakkında suizan da bulunan çok tehlikeli bir insansın.Sen Allah'a şirk koşmak ne demek bı araştır lütfen. Hatta istersen birçok kitap tavsiye edebilirim. Şirk nedir? Adlı kitap ilk tavsiyem bı göz gezdir en azından