Sıkılıyoruz işin içinden çıkamıyorum düzenim yok.

Bizde de zamanında aynı durum olmuştu. Birkaç ay arabasız kalmıştık o dönem de sadece yakın mesafe yerlere gidiyorduk. O dönem eşimi evden çıkartmam pek mümkün olmuyordu. Ben de evde aktivitelerde memnun olmak zorunda kalıyordum. Tavlaya başlamıştık. Her akşam oynadık. Baya da eğlenceli oluyordu. Dizilere sardık her akşam birlikte dizi izlerdik. Ben de evcil insan olduğum için bana dert olmadı galiba. Siz de evde aslında birlikte yapacak şeyler bulmuşsunuz. Farklı bir önerim yok malesef. Ben de bulamamıştım.

saat 2 de temizlik benim işim var açın onu izleyin bakın nasıl temizlik yapacaksınız :)

Evliligimizin ilk yillari geldi aklima,arabamizida satmiştık,tam 2 yıl arabasız kaldık..maddi skntilarda var,ben henüzn atanmamışım.kpss çalışıyorum..
akşam esim gelirdi yemek vs..
sonra çay faslı olurdu..eşim nargile yakardı..gitarıno alırdı çalardı ben söyelrdim.
bol bol kayıt yapardık.
haftasonu çayı termosa koyar,bazen 2 kişiye yetecek magal,bazen ivir zivir koyar parklara giderdik.
nargilemizi yakardik ben közde kahve yapardım..bazen kahvaltimizi hazirlar parklara gider orda yapardık açık alanda.
öyle lüks olmaya gerek yoktuki bizim icin.
yaşamayı biliyorduk.
Harddiske film atardık onu izlerdik.
eş dostumuzu cağirir bazen biz giderdik..
ey gidi..
şuan yazarken özlüyorum.
atanmamla başka ile taşındık minnak bi ilceye.
şimdi arabada var parada var.
ama kar kış yollar kapalı bi yere çıkamiyoruz.
çocuk var birakicak kimse yok sinemaya gidemiyoruz.
neflix e üye olduk dizi film izliyoruz çocuk uyuyunca.
öyle büyüksehirdeki gibi parkları bahceleride yok kafe desen hiç yok:))
ama yinede seviyorum hayatımı düzenimi

Suana kadar esimle ortak basladigimiz hobileri yazayim belki fikir olur.

1- istanbulda yasadigimiz donem, devlet tiyatrolarindan neredeyse her oyuna aylar oncesinden bilet alirdim, mecbur katilirdi.

2- birlikte ciftler icin tenis dersi almistik

3- youtube uzerinden italyanca ogrenmeye basladik, ayni seviyedeydik, birlikte calistik hep o yuzden.

4- cok kisa bir sure birlikte fitness salonuna gittik, cocuklardan sonra su an hep ayri gidiyoruz. Ozledim bak o zamanlari.

5- piknikciyiz, ozellikle parasiz kaldigimiz donemlerde cayimizi yanimiza alip kahvaltiya sahil kenarina giderdik bolca.

6- cok iyi anlastigimiz arkadaslarla ortak turk dizine baslamistik bir sezon basinda. Bir hafta onlarda bir hafta bizde dizi gunu yapardik. Uzun reklam aralarinda da sohbet ederdik, haha cok iyi oluyor, herkese tavsiye.

7- gec saatlerde meze sofrasi kurup, bazen cayla bazen alkolle belgesel izlemece de bize ozel olabilir, baska yapan var mi.

Aslında heyecanımız gitmedi diye umuyorum ama son süreçte ben çok stresli idim.

Sınavdan dolayı sanırım. Bir açıdan size de hak veriyorum maddiyat çok etkiliyor. Dışarı çıksan yemeğe 200 lira, sinamaya gitsen 200 lira, kafeye otursan 50 lira.. Yetmek zor. E bir de soğuk. :/

Bir çözüm bulabildiniz mi peki? Önümüzde 14 şubat var kutlamıyorsanız da belki adım atmak için bir şeyler yapılabilir. Havanız değişirdi. Sevgiliyken ev tutup masa hazırlamaya çalışan, mum yakan insanlar olarak evşn içine girince de dışarı çıkmaya çalışıyoruz genelde. Sevgiliymiş gibi bir sürpriz yapın

Malesef evlilikte herşey bayanlara düşüyor erkekler bu konuda çok tembel bence siz biraz heveslendirin,geçen gün bende sevgilime bu konuda şikayet ettim oda tamam çıkalım dedi surat beş karış sanki zorla çıkarmışım gibi dedim böyle yapıcaksan bi daha çıkmayalım yani bayanları mutlu etmeyi bilmiyolar maddi durumla da alakalı olabilir ama insan her koşulda eğlenebilir diye düşünüyorum.Moralleri bozuk oldu mu hiçbirşeyi görmüyor gözleri.Bende hiç teklif etmiyorum artık ondan bekliyorum.Sizde bence herşey yolundaymış gibi davranın bir süre.

Eşiniz hem hicbirsey yapmak istemiyor hemde böyle hayal etmemiştim diyor. Oturduğu yerden ne olmasını düşünüyorsa.

İstanbul'da büyükşehir ve ilçe belediyelerinin ücretsiz tiyatroları oluyor, halk konserleri oluyor, yazarların söyleşileri oluyor. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu tarz etkinlikleri takip edebilirsiniz. Siz bilet alırsanız yada program yaparsanız gelir herhalde. Disariya çıkıp beraber yürümek bile iyi gelir.

Arkadaşlarıyla maddi sebepten mi görüşmek istemiyor acaba çünkü dışarıda buluşmak demek para harcamak demek haliyle.

Bizim evimizde de televizyon yok ama çok sık film izlerdik çocuklardan önce. Oyun oynardık ama online oyunlar değil bildiğimiz eski usül oyunlar çok parçalı yapboz yapardık. Kitap okurduk ve arkadaş buluşması da çok yapardık. Çoğu çocuklar öncesi geçmiş zamanda kaldı ama olsun.

Sizde kendiniz için günlük program yapın, vücudunuzu zinde tutmak için spor yapın, yürüyüş yapın sabahları, miskinlik miskinligi getiriyor kesinlikle. Ve esinizle birbirinizin ruh halini etkiliyorsunuz muhtemelen.

Geceleri ne filmi yapıyorsunuz bakiim hee
Off kusura bakmayın ama yazmasam olmayacaktı :)) Neden şu emojiler görünmüyo bende, daha komik olabilirdi esprim

Günün yarısını uyuyarak geçirmek yerine part_time iş bulmaya çalışın. Hem sosyal çevreniz olur hem de en azından sizin kazandığınız parayla bir şeyler yapabilirsiniz. Tamam sınava çalışmak zor ama siz zaten tüm gün çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla. Büyük şehirde yaşıyorsanız dışarı çıkmanız için tabii ki para gerekiyor. Ben de özel okulda çalıştım. Eşiniz özel okulda çok para kazanamıyordur, destek olmayı deneyin. Hem maddi hem de manevi olarak rahatlatır sizi

yani evde oyun oynayıp,kitap okuyup,birşeyler izlemeniz güzel bence.bizde aynı şeyleri yapıyoruz gayet iyi vakit geçiriyoruz.hergün dışarı çıkılmaz zaten para yoksa.dışarısı için eşiniz maddi olarak sıkıntıda olduğunuz için kısıtlanacağını düşünüp çıkmak istemiyor sanırım ama arada bir çıkmak lazım siz ayarlayın uygun birşeyler.arabayı da tekrar alırsınız gezmek için şart değil.biraz emrivaki yapın bakalım belki açılır eşinizde.sınavdan sonra işe girecekseniz belki onu bekliyordur.

tembellik başa bela sizden eşinize geçmiş üzgünüm...

Eve geliyor yemek yiyoruz etrafı toparlayıp bir çay içiyoruz ama onun dışında birlikte oyun oynuyoruz telefonda videoya bakıyoruz boş bomboş geçiyor akşamlar.
Evlilik böyle bişey zaten. Öyle çok da atraksiyon olmuyor. Birlikte tv izlemek, film dizi takip etmrk, oyun oynamak vs.. bunlara razı gelir hale geliyor hatta bi çoğumuz.
Siz beklentinizi düşürün keyif almaya bakın.

Çocuk yokken ölü toprağını üstünüzden atın çocuk olunca zor oluyor. Maddiyat etkili tabiki. Dişinizi sıkın sınavı atlat havalar ısınsın soğukta kim ne yapmak isterki. Geçicidir herkeste oluyir belli dönemler

Ikinizde tembelsiniz, ben bunu anladim.
1- Sabah esin evde kahvalti yapmiyor belli ki. Oyleyse sen de onunla cik biraz yuru, eve gel kahvaltini yap.
2- Sonra ders mi calisirsin ev mi temizlersin bilemme ama muhakkak bir seyler yap.
3- Aksama ne yemek yapacagim derdine dusebilirsin. Farkli yemek tarifleri deneyebilirsin. Eglenceli olur diye dusunuyorum. Cok bunaldigim donemlerde kendimi mutfaga atarim. Hem esin de memnun olabilir.
4- Kis aylarinda dizi film kacinilmaz bence. Baslayin bir diziye, 1-2 saat sizi oyalar.
5- Evli olsaydim esim ile tavla falan oynardim herhalde
6- Haftada bir arkadaslarinizi davet edebilirsiniz. Ikram olayini da abartmaniza gerek yok. Yapin bir kek alin cekirdek yeter.
7- Sohbet edin, dedikodu yapin.
8- Puzzle da guzel oluyor tavsiye ederim.
9-Esinize romantik bir aksam hazirlayin.
10- Evcil hayvan alabilirsiniz, tabi seviyorsaniz. Benim bir kusum var onunla vakit gecirmeyi cok seviyorum. Bana eglence oluyor

Her sey sizin elinizde, erkeklerden fazla beklentiye girmemek lazim. Haftasonlari kesinlikle eve kapatmayin kendinizi, cok tehlikeli. Kesinlikle gun icerisinde birkac saatligine disari cikin. hava alin derim. Bir de esinizin nelerden hoslandigini da en iyi siz bilirsiniz. onun ilgi alanina gore birseyler de yapabilirsiniz.

Oluyor böyle, 7/24 enerjik mutlu bir dünya yok, önemli olan kendi monotonluğunuzdan sıkılıp birebirinize çatmayın, bende araba yoksa biryerlere gitmeyi sevmem ve arabamız yok, öyle üşeniyorum bazen, hatta bekle bekle otobüs minibüs gelmemesi, stres, sigara alkol kullanımı, bunlar bizi yoruyor, sigarayı bırakıyorum inşallah, o yüzden daha hareketli olmak istiyorum vücut istiyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…