Araba satınca hayattan soğumakta kötü ya tamam alışan için zordur ama şart değil ki.
Önerileri Red etmesi, götürürüm dediği yerin lafını etmemesi sorun. Ayrıca neden yataktan çıkmak istemiyorsunuz saatlerce? Genel olarak ikinizde de bir bezmişlik var gibi.
Ne çabuk tükenmişsiniz ikiniz de
Öyle tabi ki zor ama evimiz merkezi tamam bir piknik alanı yada öyle gezmek arabayla mümkün değil uzaklara gitmeyi çok severiz ikimizde ama olmuyor.
Kısa pratik şeyler istiyorum gerçekten evden çıkmak istemiyor.
Benim depresyon eşiğinde olduğumu düşünüyorum. Çok önemsediğin bir sınavım var onu geçersem belki eski neşeli günlerime döneceğim ama
İlişkimiz tam bu modda idi. Nişanlıyken de çıkardık geceleri iki tur atar gelirdik. Evimizin az ilerisinde kiralık bisiklet bile var. Dizi konusunda gelince hep başlıyoruz ama beniö çocukluğumdan beri kötü bir huyum var bir şey izlerken uyuyorum maalesef.Güzel sürükleyici bir yabancı diziye başlayabilirsiniz, her akşam bir iki bölüm izlersiniz beraber. Hakkında konuşabileceğiniz bir konu olur bu sayede. Bisiklet sürebilirsiniz haftada en az bir gün. Yoksa kiralayabilirsiniz bir günlük. Bence çok hoş olur.. Bir kafede güzel bi kahve içmek kafa dağıtmak mesela. Uyumadan evvel birbirinize o gün sizi çok mutlu eden üç şeyi sorup güzel bir muhabbet edebilirsiniz anlık, insanın şükrü de artar böylece.. Bunu rutin haline getirebilirsiniz. Ufak tefek sürprizlerle daha da canlanır ilişki.. mesela bir çikolatayı çok seviyor diyelim.. işe gitmeden evvel o çikolatayı cebine koymak gibi.. ufak ama tatlı şeyler.. Her gün elbette bir şeyler yapabilmek mümkün olmaz, o dinginlikte ayrı huzur olmalı. Bana kalırsa en mühimi pozitif enerji,gülücükler saçabilmek.. Bunun içinde ilk önce kendi içinde huzuru yakalayabilmek..
Eşiniz evde yokken onun sevdiği yemekleri yapın mesela güzel bir sofra hazırlayın güzelce hazırlanın güler yüzle karşılayın onu.Canınız sıkılınca bir yürüyüşe çıkın mesela illaki bir cafede oturmaya ya da bir.yerde yemek yemeye gerek yok yani maddi durum çok iyi değil diyorsunuz ya harcama yapmadan da farklı şeyler yapılabilir.Biz mesela çok sıkılınca evin etrafında da olsa yürüyüşe çıkarız eşimle.Yürüyüş esnasında muhabbet oluyor konu konuyu açıyor paylaşım artıyor.Bu da ilişkiye iyi geliyor.Ya da doğayla iç içe olan yürüyüş parkurlarına gidiyoruz.Bu gibi şeyler yapın.Evde de zamanı güzel geçirmenin bir çok yolu var biz ilk zamanlar çok tavla oynardık mesela ya da iskambil kartlarıyla oyunlar oynardık zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık.Beraber dizi film çok izleriz.Sonrasında onun muhabbeti yapılır çokca.Düzen konusuna gelince kendinize haftda 1 gün belirleyin mesela o gün sizin evi toplama temizlemegününüz olsun.Hep yatarsanızİlişkimiz tam bu modda idi. Nişanlıyken de çıkardık geceleri iki tur atar gelirdik. Evimizin az ilerisinde kiralık bisiklet bile var. Dizi konusunda gelince hep başlıyoruz ama beniö çocukluğumdan beri kötü bir huyum var bir şey izlerken uyuyorum maalesef.
Diğer öneriler için teşekkür ederim.
ikiniz de üsengec. ikiniz de salmissiniz kendinizi.
Okurken ben dahi bunaldim..
30 yillik evliler böyle oluyor normalde. ne ara bu hale geldiniz ki?
yaslar da kücüktür muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?