Sıkılıyoruz işin içinden çıkamıyorum düzenim yok.

Aslında olabilir 14 şubat bizim nişan yıldönümümüz o şekilde bir kutlama hazırlayabilir im belki enerjimiz değişir. :) teşekkür ederim ilginiz için

Ben mutsuz olsam da o da mutsuz olduğunu ifade ediyor. E şunu yapalım deyince de hareket yok.

Bizim de kuşlarımız ve başlığımız var. Kahvaltıyı tam rutine oturtamadık ama her gün onunla erkenden kalkıp soruyorum isterse hazırlıyorum en azından bi bitki çayı içiyoruz sonra yatıyorum o gidince ama eğer dersim yoksa.

Diğer önerileriniz içinde teşekkür ederim.

Aslında olabilir 14 şubat bizim nişan yıldönümümüz o şekilde bir kutlama hazırlayabilir im belki enerjimiz değişir. :) teşekkür ederim ilginiz için

Daha iyiymiş o zaman. Umarım iyi geçer. Ben de düşünüyordum aynı şeyi ondan dedim. Menü filan düşünürseniz bana da yazarsanız sevinirim. Hazırlık için yardımcı oluruz siz de isterseniz birbirimize

Ben mutsuz olsam da o da mutsuz olduğunu ifade ediyor. E şunu yapalım deyince de hareket yok.
Biz evliliğin ilk zamanlarında oturup başka bişeyler mi yapmamız lazım diye konuşmuştuk eşimle. Yanı evlilik bu mu, neyi eksik yapıyoruz soruları sormuştuk :) Zamanla oturacaktır. Birde maddi olarak sıkıntı varsa bu erkekleri daha çok etkiliyor. Sanki para olsa birlikte negzel dünyayı fethederdik diye düşünüyorlar sanırım. Yoksunluk hissediyorlar.

Olabilir haklısınız bir anda araba olmadı, borç var düzen kurmaya çalışıyoruz yeniden kolay değil. Teşekkürler ilginiz için..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…