Makyaj çantasının üstüne nasıl çöksün ki ya :26: Sonuçta koskocaman çanta onda unutmuşsunuz mecburen vericek bence, vermesi lazım yani ayy ben de bilemedim
Canim bence cok kafanda buyutme, nesaj at ozgul yarin isyerine ugricam makyaj cantami sabah cikarken yanina alir misin aksam erkek arkadasimla bulusucam de. Hatta arayabilirsin bile nolucak? Bir makyaj cantasi icin arkadasliginizi bozmaz heralde diye dusunuyorum. Yarinda atla isyerine git hem yakinmis al cantani.
Madem böyle çıkarcı bir insan niye arkadaşlık ediyorsun ki onunla? Bence telefonlarını açmıyorsa evine git ya da ortak tanıdıklarınızdan rica et ve bence sonra görüşmeyi kes en mantıklısı bu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bence siz yarın gidip alın başka türlü olmaz o iş
Benim makyaj çantam herşeyimdir vallahi çatır çatır alırdımEn kısa zamanda git evlerine 'makyaj çantamı da alayım' de o zaman mecbur verir
Biraz da aramız soğuktu ondan bu kadar sinirleniyorum.. Yarın 8-den akşam 7ye kadar dershanede olmam gerekiyor, o da 6da çıkıyor işten..
Hep aç gözlülüğünden yapıyor bunu.. Çok fena bir insan ya bilemiyorum.. Bazı huyları çok uzaklaştırıyor kendinden.
Çıkarcıdan çok rahat birisi, çok sinir oluyorum.. Hiç eli açık değil üstelik.. Kızdan iyice soğudum ama arkadaşlığımızı bitiremeyiz.. Şu çanta gelsin de zaten yüzünü görmeyi istemiyorum..
Ee madem bu kadar sinir bozucu niye biteremezsiniz merak ettim doğrusu yanlış anlama tamamen merak. Valla ben böyle arkadaşlara tahammül edemiyorum bir de benim malım çok kıymetlidir ben evi uzakta bile olsam gider alırdım kendim sende öyle yap bence
İki gün niye bekledin ki bi ton mesaj atcağına arayabilirdin :/
Ben olsam aynı gün veya hemen ertesi gün gidip alırdım.
Mesaj at yarın iş yerine getirir misin gelip alıcam de ve gittiğinde ay unuttum falan derse niyetini anlamış olursun zaten.
Ayy ne saçma harekete bak nasıl getirmiyor kendi malı mıymış?
Git kendin al bence bundan sonra da ona göre mesafeni koy derim
Benimde boyle bir dostum vardi istanbula gider evinde kalirdim, inan tisortlerimi ayirir begendiklerini dolaba saklardi, ve beni baskalarini fondotenini kullanip bitirmekle suclardi, kotu hissettirirdi. Sonra birbir yuzune soyledim sen insan kullaniyorsun diye, cabuk geri ver herseyi diye okumasi icin verdigim kitabi bile aldim fakat tabi herseyin ahi gitmis bahi kalmis. Bence boyle.bir tereddutun varsa hemen cikar hayatindan gerekirse kapisina git al yarib dersane cikisi, unutma senin olan biseyi istemek ayip degil.
Sevgili buldu da sattı olur adım.. Kimsenin nazarına gelmek istemiyorum.. Arada bi arkadaşlık var geçmişe dayanan.. Zaten evlenince bir şeyleri mana eder, uzaklaşırım..
Hafta sonu bize geleceklerdi, hiç istemiyordum.. Erteleyecektim, mecbur ağarlıycam şimdi.. Off of
İnşallah dokunmamıştır, çok tiksinirim birinin özel eşyalarımı kullanmasından..
Kendinden başka hiç kimseyi bu kadar ince detayına kadar düşünme üzülürsün valla. Bende hep öyle dedim kendi kendime ama yıpranan ben oldum. Sanada kolay gelsin canım inşallah biran önce alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?