Sıkıntıdan yatamıyorum ya.. maddiyatcı birisi değilim ama..

Sevgilimden Allah razı olsun bu saatte almaya gitti aşkım benim.. :) Çantamı getircek sabah bana, canım aşkım.. Kıza da msj atcam çantama ulaştıktan sonra, hafta sonu işimiz çıktı diycem..

Böylelerinde utanma arlanma yok ki canım benim.. Sevgilim makyaj çantamı almaya gitti, elime gelsin de çantam bi daha suratına bakmam onun..

Canim kız kardeşini yollasan evine alıp gelse, ne kadar cok zaman geçerse okadar zarar verebilir

Sevgilim almaya gitti şimdi çantamı canım.. :)

Atacağını bilsen bile al bence geri yarın gidip al
Çok gıcık oldum çıkarcı ve saygısızmış.

Atacağını bilsen bile al bence geri yarın gidip al
Çok gıcık oldum çıkarcı ve saygısızmış.

Sevgilime söyledim şimdi sağ olsun aşkım almaya gitti.. :) sabah elime ulaşacak..
Arama mesafe koyucam zaten artık.. Ben sevdiğim insana kanımın son damlasına kadar acımadan veririm ama böyle çıkarcılarda bi iğnem kalsa uyku tutmuyor..

Canim umarim Cantani biraktigin gibi bulursun cantanaulastiktan Sonra herseyi Tek Tek kontrol et, Bide yikanacaklari yika bizede Haber ver ne halde Merak ettim. Sanki Benim cantammis gibi kizdim valla

Canim umarim Cantani biraktigin gibi bulursun cantanaulastiktan Sonra herseyi Tek Tek kontrol et, Bide yikanacaklari yika bizede Haber ver ne halde Merak ettim. Sanki Benim cantammis gibi kizdim valla

Edicem zaten.. Çok sağ ol canım benim, burada güncellerim konumu eğer sıkıntı olursa... :) haber veririm.. :)

Boyleleri cok yakin arkadasima bende esyalarimi veririm ama verdigim gibide geri gelir.. Bosver sen onun gibi arkadastan hayir gelmez boyle somurmeye bakar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyleleri cok yakin arkadasima bende esyalarimi veririm ama verdigim gibide geri gelir.. Bosver sen onun gibi arkadastan hayir gelmez boyle somurmeye bakar..

Öyle vallahi ama kusura bakmasın hiç.. O öyle açık gözlülük ederse ben de gecenin bi yarısında sevgilimi yollar aldırırım çantamı.. :) Gitti aldı sevgilim, sabah getircek bana.. Arama mesafe koymayı düşünüyorum zaten.

İyi yapmissin evine git al dicektim bende ama sevgilin almis.. En iyisi mesafeli olmak..

Ben şanslıyım o konuda.
Birbirimizin malzemelerine dokunmayız.
Beğendiklerimizi sorarak alırız.
Sormadan alırsa da anasının ak sütü gibi helal olsun.
Bilirim ki aldığı gibi bırakır canım benim.
Bu dangozdan dost olmaz,def et gitsin.Ne derse desin.
Geri aldığına sevindim.

Ben de çok sevindim vallahi, bakıcam sonra bişeyim yürümüş mü..
Ne güzel vallahi öyle dostumuz olsa can feda.. Nazar değmesin ize canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…