- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.731
- 228
- 31
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Görüşme diyor, desin veya demesin, görüşmeyeceğim, 1 senedir sabrettim, hep kötü oldum nasılsa kötü benim bari tam kötü olayım artık bayramda bile göremezler beni, oğlu gitsin görsünYani? Kocan tamam artık gorusmeyeceksın annemle dedı mı sana?
Derdi benim, bunu kendiside söylemişti zaten.Derdi ne? Cok mu yalnız? Haftada ne kadar görüşüyorsunuz? Esiniz ne diyor?
Hemde ne acitasyon, eşim aradı insan değilsin mesajları ne demek diye, kendini yerlere atıp bağırıp seni de sildim dedi eşime, neden benim yanımda diye. Onu şah damarından yakaladım 1 2 3 susmuştum artık yakaladım bırakmam bir daha asla görüşmeyeceğimAynisina yakin bende var.Birbirimizden zerre haz etmeyiz ama kadin sabahtan aksama beraber olalim yapisik ikiz gibi istiyor.Mantigini senelerce anlayamadim,hatta seviyor da gosteremiyor mu diye dusunmedim degil,sonrasinda dank etti niyet kontrol etmekmis.Nereye gider,ne pisirir kim gelip kim gider diye merakindan.Mesafe koy er yada gec bunu kabullenicek,kararli olun yuz goz olmayin.acitasyonlarina da kanmayin.
Anlamıyorsunuz ki, bu kadın öyle biri değil, durduk yere beni tahrik edici mesajlar atıyor mesela, neden aramıyorsun bilmem ne yapışıyor, sonra hakarete geçiyor, susmamı bekliyor, evime gelip bana nankör demişliği var, artık sabrım bitti, görüşmeyeceğimSiz tepki verdikçe devamı gelir.
Kendisi ile ilgili hiçbir şey paylaşmayın.
Açabileceği konu olmasın. Kesinlikle sorularına açıklama getirmeyin.
Geçiştirin. Hiç konuşmaları uzatmayın.
Size laf söylediğinde amannn boşver diyin, kendi kendinize değil. Yüzüne yüzüne. Sizi gaza getiremesin. Hatta komik, soytarı gibi gördüğünüzü belli eder, tepki vermezseniz, yüzünüzde mimik oynamazsa bir süre sonra taktik değiştirir.
Siz laf geldiğinde yüzünüzde ifade olursa, açıklamaya çalışırsanız böyle devam eder. İşk başta anlamadınız zanneder, defalarca kez söyler, tekrar eder, kendi kendine kahkaha atar vs ama oralı olmayınca zev
Size laf soktu “ hah ha komikmiş, ne kadar boş zamanın var, benim için bunları mı düşündün?”
Karşınızda ki kişiyi hafiften delirtirsiniz.
Sizi seviyormu peki yoksa sdece oglunumu kıskanıyo acabaSıkıntılı kv evet, mesaj atıyor bana, çok hastaymışta onu aramıyormuşum, oysa daha pazar beraberdik, bana sevgilim gibi trip atıyor, yaşananları anlatsam hala yüzüne neden bakıyorsun dersiniz, ona rağmen bir keresinde benim derdim onunla demişti halletcem öyle, derdi benimle, yemiyor içmiyor beni düşünüyor, beraberken sürekli gözü üstümde, resmen beni o kadar kafasına takmış ki belalı erkekler olur ya onun gibi, ben yeri geliyor kendime katlanamıyorum kendi anne babama katlanamıyorum, beni sevmediğini bildiğim sürekli birşeyler yapan konuşan insanı mı her gün arayayım, tartışmak ta istemiyorum çünkü anlamıyor, benden okkalı bir cevap istiyor öyle olursa birdaha da yüzüne bakmam, şeytan diyor ara çat çat söyle, eşimden boşanmayı bile düşünüyorum öyle hayatıma çöktü ve kafayı benimle bozdu ki
Aman dkkat canm benm bu tipler aklını oynattırır sana haberin olsun.akıl dediğin şey anlık bianda ruh hastası yada delirebilirsn.benm kv benle cok ugrasırdı baktm biara resmen içim sıkılıyo daralıyodum nefes alamıyodum sonra görüşmeyi kestm ruh halim düzeldi mutlu huzurlu bi insan oldum cok şükür rabbime.saglıgımı kaybediodum nerdeyseBana bir sürü mesaj atmaya devam etti, tahrik edici kötüleyici sözler.
Bende delirdim aradım o Mesajlar ne öyle dedim mesaj işte diyor pişkin pişkin. Ben insan değil mişim öyle mesajlar atmaya devam etti, bende ben çok kötüyüm Peki ne yapacaksın dedim, görüşmeyecek misin boşatacak mısın ne yapacaksanız yapın dedim engelledim, eşimi bekliyorum, bidaha görüşmeyi düşünmüyorum haksız mıyım? 1 senedir benimle uğraştığı psikolojik şiddet uygulayıp ruhumu ezdi artık yeter
Derdi benim, bunu kendiside söylemişti zaten.
Baştan sona anlatsam neler yaptığını İnan yorgunum, kısaca oğluna bile psikolojik şiddet uygulayan onun dediği olmazsa yerlere yatan negatif kafayı bana takan hep bi aşağılama peşinde olan görüşünce de suratı beş karış olan bir insan.
1 yıllık evliliğimi mahfetti, zaten hep ben kötüydüm artık görüşmeyeceğim tam kötü olayım, kendi etti kendi buldu benim içim rahat, bana psikolojik şiddet uygulayıp ruhumu ezmeye kalktı bende 1 2 3ncede patladım
Çok güzel yazmışsın, aynen öyle yapıyorum, çünkü gerçekten 1 sene sonra doldum taştım almıyor artık.Sakın yumuşama tavrının arkasında dur sonuna dek. Eşin sana baskı uygularsa tahammülünün bittiğini, bu konuda en ufak dayatma baskı kavga vs yapacaksa bu evliliği gözünü kırpmadan bitireceğini söyle. Yarın bir gün çocuğun olunca kendini akıl hastanesinde bulursun.
Hasta evet ama beni hasta etmeye hakkı var mı? Ailem bile sana ne olmuş bakışların değişmiş diyor, öyle güleç bir insandım ki, doldum 1 sene de almıyor artık, taştım ya bende hap kullanacağım beni de delirtecek Ya da görüşmeyeceğim, onu şah damarından yakaladım artık asla bırakmam bitti, huzurumu sağlığımı alamayacak artık, narsist psikopat birinden kurtulan genç kız gibi huzurluyumYani belliki kadın hasta. Yani cidden ortada tam sağlıksız bir durum var ve bu durmdan tek siz değil, esinizde payını alıyor. Bir kadın durduk yere evladını evlatliktan siliyorsa zaten normal olamaz. Size tavsiyem onun hiçbir sözünü ciddiye almamaniz. Esinizde aynen öyle. Esiniz annesini silemez, ama oda kendini psikolojik olarak kendini onun saldırmalarına hazirlamasi lazım. Yaptığı size zulüm, esinize zulüm. Başka birsey degil. Bizim burda bir kadın var gelinleri onu resmen paylaşmıyor o kadar iyi davranıyor hepsine. Öyle olmak varken psikopata bağlamanın anlamı ne? Kayinvalidenin eşi rahmetli mi?
Sizi anlıyorum. Kadın sizden tepki almayı seviyor, sizi kızdırmak, moralinizi bozmak hoşuna gidiyor. Bloklayın, istediğinizi yapın ama boşanmadığınız ve eşiniz sizi desteklemediği sürece yine sizin karşınıza çıkacaktır.Anlamıyorsunuz ki, bu kadın öyle biri değil, durduk yere beni tahrik edici mesajlar atıyor mesela, neden aramıyorsun bilmem ne yapışıyor, sonra hakarete geçiyor, susmamı bekliyor, evime gelip bana nankör demişliği var, artık sabrım bitti, görüşmeyeceğim
Bu biraz fazla pembe bir düşünce iyi niyetli birisiniz belli kv varmı sizde.?Kiz evladi yoksa belki sizi kizi gibi goruyordur o yuzden duskundur size.Öz anne kiz arasinda bile kavgalar oluyor.Arayıp cat cat laf soylemek marifet degilki.Ne demisler bakilacak yuze utanilacak soz soyleme.
Evet kayinvalidem var.Bu biraz fazla pembe bir düşünce iyi niyetli birisiniz belli kv varmı sizde.?
Çıksın suratına tükürürüm artık karakoldan toplarlar onu, artık geri dönüşü yok, kimseyi kaybetmekten korkmuyorum yoksa kendime saygımı yitireceğim, bana köpek gibi davrananları hayatımda tutamam artık, iyi niyetim bitti eşimde kendi bilir kapı orada dedim, ruh sağlığımı kaybediyorumSizi anlıyorum. Kadın sizden tepki almayı seviyor, sizi kızdırmak, moralinizi bozmak hoşuna gidiyor. Bloklayın, istediğinizi yapın ama boşanmadığınız ve eşiniz sizi desteklemediği sürece yine sizin karşınıza çıkacaktır.
Allah sabır versin.
Görüşmeyi kestim eşimde bana huzursuzluk çıkarıp barıştırmaya çalışırsa yapacağım o, eşim fazla iyi niyetli ve sonuçta ailesi, ama bitti artık, ya mezara gireceğim Ya bu ilişki bitecek, beni ne hale getirdi düşün işte, aradım açmadı başta, gene psikolojik şiddetini mesajla uygulayıp kenara çekilecekti bende susacaktım birşey olmamış gibi gidip Güler yüz gösterecektim ama öyle olmadı aradım bir ton bağırdım suratına kapattım suratına tüküreceğim onun bu gidişle. heryerden engelledim artık bana uzak Allah’a yakın olsun, oğluda gitsin görsün bana uzak olsunlar yoksa ruh sağlığımı kaybedeceğim ki kaybetmeye başladımKv yüzünden eşinizi neden boşayacaksınız ben anlamadım...yani hiç gerek yok görüşmeyi kesin olsun bitsin ha eşiniz anne taraftarıysa orasını bilemem..
Yok canım engelledim heryerden, İnan mağdur benim, bırak laf etmeyi laflarını ve psikolojik şiddettiniz görmemek için engelledim zatenTamam artık haklıylen haksız duruma düşme. Arama mesaj atma. Kızgınlıkla bir şey söylersin özür dilemek zorunda kalırsan güç bela kopardığın ilişkiye yeniden başlamak zorunda kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?