- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Kusura bakma güldüm yaaabana sevgilim gibi trip atıyor,
Güncelleme yaptım okur musunAbartmıyorsun benım derdım seninle dedıgını hatırlıyorum kadının.
Kadin ruh hastası, mesafe koy bir an önce.
Haksız mıyım dıyıp durma ya. Haklısın.Bana bir sürü mesaj atmaya devam etti, tahrik edici kötüleyici sözler.
Bende delirdim aradım o Mesajlar ne öyle dedim mesaj işte diyor pişkin pişkin. Ben insan değil mişim öyle mesajlar atmaya devam etti, bende ben çok kötüyüm Peki ne yapacaksın dedim, görüşmeyecek misin boşatacak mısın ne yapacaksanız yapın dedim engelledim, eşimi bekliyorum, bidaha görüşmeyi düşünmüyorum haksız mıyım? 1 senedir benimle uğraştığı psikolojik şiddet uygulayıp ruhumu ezdi artık yeter
Kusura bakma güldüm yaaa
ters psikoloji yap, sürekli ara sürekli git, iki dakika rahat verme. Tuvalette bile rahat bırakma. Evin her yerini karıştır, takımlarını falan boz.
Kocam benim yanımda zaten, konuştu kızdı ona kadın bu seferde senide sildim diyor yerlere atmış kendini oğlunu silmiş miş neden benim yanımda diyeHaksız mıyım dıyıp durma ya. Haklısın.
Once haklı olduguna inan. Kocanda bisey derse git annenlerde kal Bı kac gun akıllansın.
Kimse kimsenin deli anasının oyuncağı olmak icin evlenmiyor. Once gercekleri kabul edecekler gercek ne, kayınvaliden kotu biri ve sen gorusmek istemiyorsun.bukadar basit
Kocana da haksız mıyım dıyıp durma.
Sert ve kararlı ol
Yani? Kocan tamam artık gorusmeyeceksın annemle dedı mı sana?Kocam benim yanımda zaten, konuştu kızdı ona kadın bu seferde senide sildim diyor yerlere atmış kendini oğlunu silmiş miş neden benim yanımda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?