belirli bir yaşla alakası yok herkes aynı şekilde hissetmeyebilir ince düşünmeyebilir.Ben senin ne demek istediğinin anlıyorum arkadaşım bazen bana hayat öyle hızla geçiyo ama ben duruyorumda hiç hayata katılamıyormuşum gibi geliyo bir şeylere geç kalmışlıklık ama boşvermişlik değil çünkü çevremde boşverdiğim umursamadığım bişey yok ama birşey yapma isteği gelmiyo birilerinin dürtmesimi lazım başka birşeymi bilemiyorum bende adını koyamadım bir amaçsızlık var ama onu biliyorum günleri sayan biri gibi ama beklediğim bir gün bir an yok depresyonda da değilim aslında sadece bu dünyadaki işimin bitmesini sükunetle bekliyorum bunu yaparkende kimseye zarar vermemeye rahatsız etmemeye çalışıyorum.Biraz deli saçması oldu bunlar biliyorum
O kadar az yersen mutsuz olursun tabi.
Diyet günlüğün kabus gibi, 4 yumurta akı ve 1 bisküvi nedir ayol?
bazen sıkılır için ama neye olduğunu bilmezsin, yada yataktan mutsuz olarak kalkarsın.. herşeyin vardır ama hani birşeyler eksiktir o an için.. ağlarsın anlamsız, gülersin anlamsız.. mutsuz musun? hayır! peki mutlu musun? ı-ıh!!.. yalnız mısın dersin kendine, yok öyle birşey de değil.. kalabalık içinde yalnızlık gibi..
evet biliyorum bu hissi.. depresyon vol1
Hangimiz mutluyuz ki arkadaşım?
Şükür halimize deyip hayat bize ne sunarsa onu yaşıyoruz.
Çok sorgulamamak gerek bence.
bu şarkıyı dınlemeyın sızı bunalıma sokmuş
Altı yaşından beri zaman zaman böyle saçma hissederim şımarıklık bu demesin kimse bu böyle birşey değil mizaçmı hastalıkmı bilmiyorum o ruh hali bir dalgalı bir durgun oldumu okadar yorulurki insan anlatamam.Konuşmak istemezsin,depresyon değil bu anlatamıyor insan.
bu şarkıyı dınlemeyın sızı bunalıma sokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?