hayatının sadece daha iyi olmasını istemek suç değil.. ama sonuçları iyi de olsa senin, kötü de olsa senin.. ya bunları kabullenip, bir parçan olarak görüp mutlu yaşayacaksın, ya da sürekli depresif takılacaksın.. bir süre sonra kendinden yorulacaksın.. dışlanacaksın.. kendine acıyacaksın.. sürekli şebnem senin, teo benim gezip duracaksın.. böylece başkalarının imrenerek baktığı yılları çook gerilerde bırakacaksın.. ya da;
hatalarını, seçimlerini kısaca kaderini kabulleneceksin.. hatalarınla kendini sevmeyi öğreneceksin.. yalnızlık çok etkilemeyecek seni çünkü kendine yetmeyi öğreneceksin.. blog aç kendine, yaz yaz yaz sonra sil, çok rahatlatıyor.. kendini dinleme ama kendinden de kaçma.. bir süre sonra şebnemin "hoşçakal" şarkısı damar değil de sadece hüzünlü bir hal alıyor :)
Herşey insan için. Yaşayarak daha güçlü olursun emin ol.
Kişisel bir konu açsan da oradan devam etsen?
Zira yazdıklarını sadece sen anlıyorsun.
Dediğin gibi felsefik bir konu da değil.
Olmamış yani.
Office CA nedir?
Nisanda ordaymışsın ve bu seni çok sevindiren bir şey sanırım ki bunu yazmışsın.
Hedefin olması ve ona erişecek olman çok güzeldir bilirim.
Nickîn neden office?
İş kadını mısın? (Benim gibi)
Ya da ms office ise aklını ı ozdun.
Ya da hiçbiri mi....
Ca: california, nisanda bir gidişim, eylül ayında da temelli yerleşim var kısmetse.. office de almaya çalıştığım microsoft sertifikaları yüzünden ilk çalıştığım yerde üzerime yapışan bir nick idi :) öylece kaldı, değiştirmedim sonradan da :) evet çalışıyorum.. hayatımın yarısı bazen biraz daha fazlası iş.. hedef olmazsa insan daha çabuk vazgeçiyor herşeyden, hatta bazen kendinden bile.. umutsuz, karamsar da yaşanmıyor.. baktın ki ilişkide tutturamadın hedefi, okul için yeni bir hedef koy kendine.. okul zor diyorsan iş de dene şansını.. baktın olmadı git buralardan kafanı dinle, kendini yenile.. ne kadar hızlı çıkarsan bu durumdan o kadar sağlam kalırsın.. evet okuyan arkadaşlar için yazdıklarının ne kadar anlamsız olduğunu anlıyorum.. bende bunların çok benzerlerini yazdım yıllar önce.. hatta sana ilginç birşey söyleyeyim daha 1 ay önce bir arkadaşımla da internet üzerinden aynen senin bu yazdıklarını konuştuk :) yazım ve anlatımın o kadar benziyor ki belki de o sensin kim bilir..
Kulaga cok heyecan verici geliyor office. Temelli gideceksin, umarim hayatin tam da istedlgin gibi olur.
Benim de oyle, hayatimin buyuk bir kismi is. Her zaman ulastigim hedeflerim oldu, guzel basarilara imza attim, atacagim da. Dun geceki ruh halim ise bambaska, kimsenin farkinda olmadigi ayri bir dunyam.
Ama bu sabah guzel uyandim, hava super. Sorgulamadan mutlu olmaya cabalama zamani simdi.
Yine gelir dunku gibi dusunceler, sonra yine gider...
İnternetteki arkadasin ben degilin :)
Ama olmak isterdim, enteresan bir tesaduf olurdu eger olsaydim...
seni anlıyorum bazen bana da oluyor bir damla dahi alamayacak kadar dolmuş hissediyorsun tad almıyorsun veya aldıkların yeterli gelmiyorGücün var mı sevgilim.
Derin sularda inci tanesi aramaya?
Cesaretin kaldıysa
Hala benle aşktan konuşmaya
Söyle canım sevgilim
Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi?
Yorgun gibi bir halin var
Duygun karışık olabilir mi?
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak.
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak.
Sanki bugün
Son günmüş gibi
Dolu dolu yaşamak istiyorum ben
Her ne çıkarsa yoluma
Selam verip yürümek istiyorum ben
.............................................................................................
Hayat sıfırlananilir mi arkadaşlarım? O kadar yıldan sonra, yeni arayışlar olabilir mi?
Mutuluk tüm insanların hakkı değil midir? Yoksa bize biçilen hayatı yaamaya kendi kararımızla devam mı ederiz?
Mutsuz ola ola...
Hayat kendi seçimlerimizdir bence, biz şekillendiririz.
Öyleyse BEN neden kendimin şeklini verdiği bu hayattan mutsuzum? Mutlu olmak isterken?
Neden gözlerimden yaşlar süzülür ve ben hiçbirşeyi değiştiremem?
Mutsuzum.
Şükür ediyorum o ayrı, insan olanın isteyebileceği hemen herşeye sahibim. Miyim?
Bu duygulara ortak olan var mı içinizde?
Klavyenin harflerine dokunarak hayatının anlarını tüketininiz var mı benim gibi şu anda?
Senin derdin gönül derdi gibi geldi bana
Yani düşünüyorum iyi bir işi olan, sağlığı yerinde olan insanlar
genel de yalnızlıktan, aşk hayatı olmayışından ya da olan aşk hayatındaki
olumsuzluklarından dolayı mutsuz olur..
Neyse paylaşmak istesen açık açık anlatırdın zaten.
Olur öyle bazen.
Hayatındaki olumsuzluklara değil sahip olduklarına odaklanmaya çalış..
Yakın zaman da mutlu ol inşallah..
seni anlıyorum bazen bana da oluyor bir damla dahi alamayacak kadar dolmuş hissediyorsun tad almıyorsun veya aldıkların yeterli gelmiyor
mutsuzum diyemiyorsun çünkü Allahtan korkuyorsun e mutluyum da diyemiyorsun..ve sonrasında ise bu durum geçiyor
geçiyor dediğim sıkıntı geçmiyor sen alışıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?